Viikko Diettiä takana ja huomenna reissuun

Heimoi!

Aloitin ruokarempan tasan viikko sitten ja samalla kyykkyhaasteen. Dietin aloituksesta voit lukea Täältä. Vaikka takana on vasta viikko, niin olo on jo nyt parempi. Ei enää pöhötä, ällötä ja öllötä samalla lailla. Vedin uutenavuotena tarkoituksella herkkuöverit ettei niitä tekisi mieli. Ihme kyllä : ainoa hetki jolloin herkkuja on tehny mieli, on ollut nälkäisenä ja viime viikonloppuna. Mikä kertoo tietysti siitä, että verensokerin laskiessa liikaa sitä herkkua tekee väistämättä enemmän mieli. Viikonloppuna herkkuja tekee mieli lähinnä sen tavan takia. Katsotaan Isimiehen kanssa usein elokuvia ja silloin normaalisti mätetään jotain. Mättämisen sijaan olen syönyt rahkaa tai juonut Zeroa. Yksi testin paikka oli kun kävimme viikonloppuna porukoitteni luona. Siellä oli juustokakkua ja kinkkukääröjä. Ei tosin käynyt mielessäkään, että olisin ottanut herkkua. Niiden sijaan söin porukoilla turkkilaista joguu mustikoilla ja pari kiiwiä.

Laiskan lounas

salaattia

Olen syönyt ihan normaalia ruokaa. Aamupalaksi aina puuroa raejuuston sekä mehukeiton kera + kananmunanvalkuaisen. Kerran päivässä lämmin ruoka, lounaana on ollut yleensä salaatti tai kanaa+valkuaisia, iltapalaksi rahkaa mehukeitolla. Nykyisin olen laiska tekemään salaatteja ja jos mieheke on töissä niin hotkaisen vaan pihvin ja valkuaiset nopeasti kitaan. Välipalaa ei aina tule syötyä, pitää yrittää skarpata siinä asiassa.

Wokkia jauhelihan ja nuudeleitten kera

Lihalinssi-pata

Kyykkyhaaste on pysyny matkassa ja eniten olen pyllistelly leveällä asennolla. Välillä Eetu sylissä ja välillä ilman. Olen tehny haastetta ennen aamupalaa ja jaotellut kyykkäykset esim. 30kpl sarjoihin. Lihaskasvua tavoitellessa pitkät sarjat ei ole fiksu veto, mutta salilla kyykätessä lisäpainot on tottakai mukana ja sarjat lyhempiä. Huomenna on luvassa 100 kyykkyä! Pitää muistaa ottaa reissuun kyykkylappu mukaan.

Painoa en muistanut katsoa tänään, mutta pari päivää sitten vaaka näytti jo pienempää lukemaa. Enimmät nesteet ja pöhötykset lähteny. Solisluutkin alkaa erottua normaalisti eikä ole pöhön peitossa jej!

Kyykkyjä tähän mennessä
390 
Salitreenejä dietin alusta
5

Viime viikolla selätin miun hack-kammon ja se meni pitkästä aikaa ihan jees! Normikyykytkin kulki aika hyvin :). Kyllä ne koivet tästä pikkuhiljaa alkaa tottua. Viime viikolla kävin myös ekaa kertaa vuoteen hölkkälenkillä. Tuli kyllä niin onnistuja fiilis!Eilen sain pitkästä aikaa haaperit tosi kipeiksi ja suonet kuulti kivasti ihon läpi :D. Vasarahammerit ja perään 7-7-7+pidot. Huhhheijjaa!

Tänään pidettiin mammeli kokoontuminen ja häsäilin heillekin reissuun lähdöstä. Vähän häsäilyä helpotti tieto, että majapaikassa me nukutaan kuulemma sitten makuuhuoneessa eli Eetun nukutus jne onnistuu varmasti helpommin. Ajokeli tulee olemaan tosi surkea. Lumisadetta, räntää ja takaisin tullessa pakkasta. Pakkailut alkaa olla hyvällä mallilla, mutta varmasti huomenna tulee vielä häsä ja apuva fiilis onko kaikki varmasti mukana.

Lähdetään huomenna ja tullaan takaisin kotiin sunnuntaina. Laitoin ajastuksen parille postaukselle eli jos tekniikka toimii, niin perjantaina ja lauantaina tulee rustaukset. Tabletti ja älyluuri kulkee mukana eli pääsen ainakin automatkoilla kivasti datailemaan. Jännä miten tähän hommaan on jääny jo ihan koukkuun :).

Muista, että voit seurata meitä myös facebookissa jonne laittelen väliaika häsäyksiä ja kuvia.

 Iik, ääk ja apuva! Hyvää viikonloppua etukäteen ihanat! 🙂

-Tiina the häsäiliä

Tiina / Fit Fat Mama

2 vastausta artikkeliin “Viikko Diettiä takana ja huomenna reissuun”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta