VATSAN MUUTOS VIIKOSSA!

Fitfarmin Litestä tein maanantainakin tilannekatsauksen, mutta ilman kroppakuvia. En ajatellut muutosta tapahtuneen kovinkaan paljoa, takanahan on kuitenkin vasta viikko. Otin eilen kuitenkin huvikseen kuvan mahastani ja vertasin sitä viikko sitten otettuun. HUH mikä ero!

 

VIIKKO SITTEN

20150428_081326-620x349

 

TÄNÄÄN

20150505_062702

 

Pahoittelut huonolaatuisista kännykkäkuvista, mutta niistä viis, halusin ehdottomasti tulla kertomaan bloginkin puolelle muutoskuvista. Kuvissa on toki se ero, että toisessa miulla on farkut jalassa ja toisessa pelkät alushousut, mutta eroa jos ei huomaa niin on oltava vieläkin sokeampi kuin minä ( terveisin miinusta viittä vaille v*tusti.).  Hehkutinkin jo tästä eilen facebookissa, kannattaa tykkäillä ;). Tämä jos mikä motivoi jatkamaan!

 

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Tiina / Fit Fat Mama

11 vastausta artikkeliin “VATSAN MUUTOS VIIKOSSA!”

  1. Ala kuva on hiukan suttuinen 😀 Mutta on tainnut pieni pöhö kadota vyötäröltä? 😉 Hienoa! 🙂

    • Joo laatu on ihan kökköö kun otin vaan kännykällä ennen töihin lähtöö :D. Mutta kyllä, pöhö on laskenu kivasti :). Kiitti!

  2. Mikä viikossa lähtee se viikossa palaa…olen nimittäin itse jojo ja paino ja mahan koko muuttuu päivittäin kahden kilon ja usean sentin välillä 😀 …sitä en vain voi kieltää etteikö se nopea muutos motivoisi aivan hurjasti. Muutos sinussa on kyllä huomattava. Tsemppiä jatkoon…<3

    • Totta, JOS palaisin normiruokavalioon äzäp, niin nesteet tulisivat takaisin. Ohjelma kestää kuitenkin vielä 8 viikkoa :).
      Kiitos Piia :)!

  3. Oih, pömppö kadonnut tosi hyvin. Hyvä Tiina!:) jos täälläkin saisi itseä niskasta kiinni, kun tsemppaat siellä:)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta