Valokuvat Sisustuksessa

Pitkästä aikaa kotiin liittyvää postausta!

Valokuvat on meille tärkeitä. Niihin tallentuu muistoja, hetkiä ja tunnetiloja. Kotonamme on todella paljon valokuvia esillä eri muodoissaan. Valokuvat oli myös hääteemassa mukana, joten tässä talossa asuu kaksi valokuvahöpelöä! Tässä kuvasia kotona olevista valokuvista:

 

IMG_6714 IMG_6715 IMG_6718 Neljä meidän lässynlässykuvaa. Tuon tein vähän liiankin pikaisesti kun valokuvien välissä näkyy kehyksen alusta, mutta ei se ole niin justiinsa, pitää korjata joku kerta.IMG_6709 Meille tärkeiden eläimien kuvia. IMG_6711 Jo edesmennyt Vilma-kissa. Vilma oli minun pieni rakas vanhus kisuliini joka jäi asumaan porukoille sen jälkeen kun muutin omilleni. Kissa Rouva ei olisi viihtynyt kerrostalossa, hän kun oli tottunut kulkemaan miten huvitti tallustellen ympäri omakotitalon pihoja pitkin. Vilma oli hieno kissa. Lepää rauhassa <3.IMG_6712 Keskimmäisenä meidän Saajo-koira. Saajosta kerroin enemmän TÄSSÄ postauksessa. IMG_6713Bess ja Bastet. Kummatkin olivat alunperin siskoni kissoja, mutta Bastet muutti muutama vuosi sitten ystäväni luokse. Kisu inhosi siskoni lasta, joten hän joutui Bastetista luopumaan. IMG_6720 IMG_6721 Eläinkehyksiä vastapäätä meillä on magneettitaululla muutamia kuvia kiinnitettynä magneeteilla. Kuvien lisäksi taululla on vaikka sun mitä krääsääkin.IMG_6734

Rappusten alla kolosessa peilin vieressä on meidän pelleilykuvia. Nämä on epäonnistuneita otoksia kun kuvasimme Hääkutsuun kuvaa :D. 

IMG_6735

Samanlaisessa kehyksessä nakottaa kuva meidän olohuoneen lipaston päällä. Ajattelin tilata kehykseen meidän hääkuvia, tällä hetkellä siinä on mm. kuvia meidän ulkomaanreissuilta. Tämä oli somisteena myös häissä.

IMG_6723

Olohuoneen katseenvangitsija, jossa monenlaisia kuvia. Osa kehyksistä on vinossa, mutta eihän elämässä mikään voi olla ihan perfecto ;). Kollaasista tulee myös mieleen ristiäisiä edeltävä päivä jolloin Tuomas nakutteli nauloja seinään, mie imuroin ja Eetu vaan nukkua posotti sitterissä. Ei paljon haitannu äänet pienen unta,hehe.

IMG_6724Yksi hääpotretti kuvista. IMG_6725 Raskauskuvien yksi lemppareista <3.IMG_6726Niinkuin tämäkin <3. IMG_6727

Isoin kuva on Saajosta otettu kuva keskellä pärskeitä ja kiviä. Tämä on mielestäni ehdottomasti yksi Tuomaksen parhaista räpsyistä! Hän siis harrastaa valokuvausta.

IMG_6730 IMG_6731Uusin valokuva-aiheinen somistus : canvas-taulu meidän makuuhuoneessa. Tämä oli eka canvas-taulu jonka tilasimme ja halutaan ehdottomasti lisää! Näyttävä ja siisti, kivaa vaihtelua perus kehys-kuville!

 

Olisi kiva tehdä useamminkin kotiin liittyviä postauksia, mutta meillä on melkein aina sotku :D. Vaikka kyllähän te jo tiedättekin etten ole mikään siistein housewife. Pitää yrittää muistaa joku kerta räpsiä kuvia!

Onko teidän kotona paljon valokuvia esillä?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa
Tiina / Fit Fat Mama

6 vastausta artikkeliin “Valokuvat Sisustuksessa”

  1. Niin ja sitten vielä itse postaukseen kommenttia!

    Ihania kuvia, mä tykkään erityisesti tuosta mustavalkoisuusteemasta. Meillä ei ole yhtään valokuvia esillä, ja kaikki on muutenkin koneella. Mutta tauluja meillä on suht paljon, tai ainakin musta tuntuu siltä 😀 Kotipostaukset on ihania, mä haluaisin tehdä esittelypostauksen meidän kodista mutta en oo saanu aikaiseksi, ja mua kiukuttaa kun nykyään on niin vähän päivänvaloa! Pitäis ajoissa ehtiä kuvaamaan ja esim. joku sunnuntai käyttää siihen. Sitten vaikka illasta hämärämmässä kuvaa jne. Vaikeeta on tämä valokuvaus syksyllä ja talvella. Bloggaajan painajainen 😀

    • Mie oon ihan mustavalko-höperö :D. Sisustuksessa muutenkin on aika paljo mustavalkeeta. Ajatonta ja simppeliä :).
      Joo iha perseestä kyllä välillä kuvien ottamisen kannalta toi valon vähyys! Jos muistat nii ota ihmeessä joku viikonloppu ja tee kotipostaus 🙂

    • Kiitos <3 :). Syksyllä pitää olla kärppänä kamera ojossa jos meinaa saada suht selviä kuvia kun tulee niin perkeleen pimee nopeesti :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta