Välillä vituttaa olla Nainen

Naisena oleminen ei ole aina niin yksinkertaista ja ihanaa.

 

 1. Kuukautiset

Vaiva, josta kärsii vain naiset. Kerran kuussa olet hormonihirviö, naama kukkii kuin teinipojalla –viikset vain puuttuu ja kaikenlisäksi joutuu pitämään vaippoja tai puikkoja pöksyissä. Kaikki vituttaa ja kaikenlisäksi maha on turvonnut pallero.

 

2. Aina vääränlainen

Naisille asetetaan kauheat ulkonäköpaineet. Jos olet liian lihava, olet läski, jos olet hoikka, olet liian laiha ja jos sinulla on paljon lihaksia, näytät mieheltä. Pitkät hiukset on teinit, lyhyet sitten poikamaiset. Pitäisi asettaa yhteiskunnan vaatimat kriteerit ja tehdä lapsia, mutta jos teet yhden lapsen -sinulta vaaditaan toista. Jos lapsi on enemmän kuin kaksi -sekin on liikaa. Jos olet sinkku, niin naapurinkumminkaimaltakin tulee kyselyjä ”jokos olet miehen löytänyt”. Pitäisi olla muodikas, mutta ei liian muodikas. Muuten on liian juntti tai sitten liian itserakas kun on kiinnostunut vaatteista.

 

3. Euro on 80snt

Pääjehuina kukkoilee useimmiten miehiä ja naisten on huomattavasti hankalampi nostaa itseään samalle tasolle työelämässä.

 

4. Rintsikat

On topattua, slipattua, kukikasta ja urheilutissiliiviä -mutta miksi on niin pirun vaiketa löytää istuvia yksilöitä?!

 

5. Kuseminen

Yritäpä naisena käydä hienostuneesti hätätilanteessa puskapissillä. Kyykit perse pitkällä ja havut hinkkaa takapuolta, ei todellakaan mitään huomaamatonta. Miehen ei ole kuin ruikkaista tyyliin talon nurkalla ja homma on sillä selvä.

 

6. Kaupan käynti

Mies ei tunne käsitettä alustava varaus kaupan teossa. On vaan ja saatana ostaa ilman miljoonia lisätietojen kyselyitä, tinkaamisia, syynäämisiä, ”viittaako väri enemmän persikkaan vai puolukkaan” -kyselyihin. Joka ikinen kerta kun olen myynyt tori.fissä tavaraa, naisilta on tullut mitä typerämpiä tinkaamis ja kyselyideoita -mies tulee paikan päälle, antaa setelin kouraan ja roudaa tavaran veke. Simple äs thät.

 

7. Tappelu

Tappelu on lähes väistämätöntä jos paikalla on paljon naisia. Olkoon sitten internetin keskustelupalstalla, blogien kommenttikentissä, facebook ryhmissä tai tosi tv-ohjelmissa. Aina tulee kränää jos akkalauma on paikalla.

 

8. Sukkahousut.

Hirveä kiire, kaivat laatikosta sukkahousut juhlia varten ja ujutat ne varovasti jalkaan -ja reikä tuli. Kaivat toiset, ujutat vielä varovaisemmin ja sama homma. Saatana. Lopulta kun saat sukkahousut jalkaan, koko illan tuntuu miten haaroväli lököttää tai alkkarit menee sukkisten alla persvakoon. Kesken juhlien huvittaisi heivata sukkahousut veke, mutta sitähän et voi tehdä koska kesken kaiken muistat unohtaneesi sheivata jalat.

 

9. Autolla ajaminen

Kuulun siihen kliseiseen ”akka ratissa” ryhmään. Suuntavaisto on ihan paska, peruuttaminen on pelottavaa ja miksi se hemmetin moottori vinkuu välillä liikkeelle lähdettäessä?

 

10. Äitiys

Isiys on miljoona kertaa helpompaa. Äideille asetetaan joka asiasta hirveät paineet, liittyi se sitten imetykseen, lasten kasvatukseen tai niinkin yksinkertaiseen asiaan kuin lasten vaatteisiin. Nainen joutuu ensin odottamaan että se perkeleen munasolu irtoaa, sitten pelkäämään ja kasvattamaan mahaa 9kk, synnyttämään lapsen ja vielä ruokkimaankin sen. Miehen ei ole joissain tilanteissa kuin ampua täyslaukaus ja avot.

 

11. Naiset rupsahtaa, miehet ei

Naiset rupsahtaa, miehet paranevat vanhetessaan ei ole mitään bullshittia. Naisille myydään ties mitä myrkkyjä ehkäisemään ihon kurpahtaminen, miehelle riittää kun naamaa sillon tällön muistetaan pestä. Olen huomannut omassa naamassanikin jo nyt, että se on ihan erilainen kuin mitä 20-veenä, vaikka silloin en hoitanut pärstääni todellakaan yhtä paljon kuin nyt.

 

IMG_4435

Tämä syntyi ajatuksen lennolla, joten älkää ottako liian vakavasti. Naisena olemisessa on tietty huippu juttujakin mutta sarvet nousi päähän tässä yksi päivä :D. Mikä asia Naisena olemisessa v*tuttaa sinua?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Tiina / Fit Fat Mama

35 vastausta artikkeliin “Välillä vituttaa olla Nainen”

 1. Huippua!! Mahtava teksti ja niin oikeessa oot 🙂 Päivän tai siis illan piristys 🙂 Kiitti!

 2. Repesin tos kusemisen kohalla. Musta sekin on perseestä et naisen pitäs olla hoikka ja timmi mut samaan aikaan huippu kokki

 3. KOMPPAAN 100%!!!! Miehet on niin helppoja ja just toi puskapissiminen on ärsyttämy mua aina. Jos olisin päivän mies, ni menisin vaan puskakuselle ja piirtäisin sillä itellään ilmaan kaikkee kaheksikkoo ja olisin vaan vapaa enkä tähtäsi hitto minnekkään kun kerranki pystyis :D!

 4. Täytyy nyt kertoa sulle, että tiedän moniakin miehiä, joilla on menkat. 🙂 Muuten todellakin hyvä teksti! Kuukautisvaivoihin mulla helpotti kuukuppi, helpotti paitsi kipuun myös epämukavuuteen jota tamponit tai siteet aiheuttivat.

 5. Aivan mahtava teksti! Tää on niin täys sata10!! Muakin jostain kumman syystä on aina rassannu se kuseminen, naisena on kaikki paljon ’hankalampaa/haastavampaa’ (tai siltä ainakin tuntuu;D) päivän jos saisin olla mies.
  Kiitos tästä _ilta_nauru_kohtauksesta 🙂

 6. IHANA TIINA! :DDDD <3 tää herätti kyllä suurta hilpeyttä, loistava postaus ja oon niin samaa mieltä kaikesta! 😀

 7. Mä lisäisin listaan vielä sen BFF-paineet,, jotka tyttölapsien harteille tiputetaan jo vauvakahvilassa. Hanki bestis. Ja mitä nuorempana sen elinikäisen sielunkumppanin, sen parempi.
  Poika ilman parasta kaveria on vallan normaali. ”Pojathan kulkee isoissa porukoissa”. Kuka niitä laskee…
  Mutta ollapa tyttö, jolla ei ole nuortenkirjojen kuvailemaa parasta kaveria. Saatika tyttö, joka ei koskaan ole ollut kenenkään paras kaveri. Tytöllä ja naisella vaan aina pitäis olla joku luottapelaaja (eikä sillä, kivahan se on, jos on)

 8. Mä en hoida naamaani. Etenkää ylihoida. Pesen vaa meikit pois ja öljyä vaan jos tarvii ja se on loistokunnos. Miesten salaisuus on nimenomaan se hoitamattomuus, ku iholle ei laiteta ylimääräsiä tököttejä 😀 hyvä postaus!

 9. Hyvä Tiina! Päästelit ilmoille kaiken mitä on jo kerenny suunnilleen miljoona kertaa ajatella itsekseen.

 10. Mahtavaa! Ja niin totta tuo kaupankäynti! 😀 enää ei edes jaksa yrittää netissä myydä.. ? mut huippu postaus!

 11. Heh, mikä postaus. Naureskelin täällä ääneen kun luin ja piristystä kaipasin. Täällä kärsitään alkuraskauden pahoinvoinnista, oikein kunnolla. Ei hirveästi auta miehen lohdutus ja apu, kun ei niitä osia voi vaihtaa:) Naiseus ja äitiys, kyllä ottaa aivoon just nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta