Uutisia Blogiin liittyen!

Heimoi kaikki ihanat!

Tulin kertomaan teille uutisen blogiin liittyen.

Sain sähköpostia FitFashionista jossa pyydettiin sinne bloggariksi!!!

Tälläistä hölöpölö postaajaa joka on kirjoittanut vasta 4kk. Sydän pamppaili ja hihkuin innosta. Ainoa kysymys miulle heräsi, oli se, että eihän blogin sisällön tarvitse muuttua pelkään salibeibe kamaksi.

Kysyin heiltä:

 Eihän blogin sisältöä tarvitse lähteä muuttamaan sellaiseen, joka käsittelee pelkästään treeni/ruokajuttuja? Vaikka rakastan treenausta ja salia, niin tykkään kirjoitella myös muustakin :).

Jos aihepiirien ja sisällön ei tarvitse pyöriä pelkästään treenien/fitnesjuttujen ympärillä, vaan voin jatkaa monipuolisella mallilla jatkossakin, niin liittyminen FitFashioniin kiinnostaa ehdottomasti!

Sain vastauksen, jossa kerrottiin ettei blogin tarvitse pyöriä pelkästään treenibeibe juttujen ympärillä. Jatkossakin mie saan itse päättää mistä kirjoitan.

Eli vaikka siirryn FitFashionin talliin, kirjoitan siitä huolimatta myös vauvajuttuja, mammajuttuja, lifestylejuttuja, hääjuttuja -ja mitä nyt mieleen tupsahtaajuttuja. Tykkään kirjoitella monipuolisesti, enkä väkisin vääntää jatkuvasti yhdestä ja ainoasta aihepiiristä.


 Ainoa asia mikä minuu pelottaa siirtymisessä on se, että tuletteko Te, rakkaat ”vanhat” lukijat perässä? Älkää jättäkö minuu! Te olette miulle tärkeitä <3! Olen saanut varsinkin äitiysjuttuihin teiltä tosi paljon vertaistukea ja se on ollu miulle tärkeää. Kiitos siitä <3.


Olen muutoksesta tosi innoissaan. Siirto tapahtuu lähiaikoina, kunhan ensin opettelen kaikessa rauhassa uuden alustan. Tulen ilmoittelemaan sitten lähempänä. Ihana oppia uutta, ihana kehittyä bloggaajana ja ihana kehittää itseään. Paljon ihana sanoja, mutta mie oon nyt tosi happy :)!

<3:llä Tiina

Tiina / Fit Fat Mama

52 vastausta artikkeliin “Uutisia Blogiin liittyen!”

 1. Oi kun uulostaa hienolta. Itse haaveilen salaa Fitfashionin listoille pääsystä, mutta se haave on kaukana. Nyt vasta olen alkanut kirjotiella sinne vähän enemmän treenaamisesta ja siihen liittyvistä asioista kun useampi ihmisen tietää mun saliharrastuksesta 🙂 Onnea!

 2. Oiii, onnea. Hienolta kuulostaa! 🙂 Seuraaminen ei varmasti oo enää yhtä helppoa kun nyt bloggerin kautta, mutta tietysti jatkan teidän höpinöitten lukemista! 🙂

  • Mä luen paria fitfashionin blogia ja kyllä ne päivittyy omalla bloggerin lukulistalla ihan normaalisti 🙂
   Pitää vaan vaihtaa sinne lukulistalle sitten tietysti tämän blogin uusi osoite.

   Onnea Tiina, hieno saavutus! 🙂

  • Joo Petra kerkeskin vastata :). Mieki luen nykysin muutamaa fitfashionin blogia ihan bloggerin lukulistan kautta.

   Kiitos kummallekin 🙂 <3!

 3. UPEETA! Mä ainakin seuraan yhtä tiiviisti kuin tähänkin asti, suosikkiblogi! 🙂
  ninnu

 4. ompas hieno ja myöskin ISO juttu,onnea ihan valtavasti! tää on aina kivaa kun joku ”tuttu” pääsee blogiurallaan eteenpäin 🙂 Sitte kun sun blogi on ihan huge, ni voin ylpeenö kertoo kaikille, kuinka mä luin tätä jo alusta asti ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta