Tehokas jalkatreeni kotona!

Huh kerkesimpäs postata vielä tänään! Eilen vietettiin parisuhde päivää joten läppäri napotti kiltisti omalla paikallaan. Kyllä se on vaan niin, että vanhempienkin pitää välillä pysähtyä ja ottaa sitä keskenäistä aikaa. Siinä asiassa meidän pitää petrata, ennen käytiin aina kerran kuussa ulkona, sit se jotenkin jäi. Käytiin katsomassa Luokkakokous joka oli överi hauska! Paras leffa naismuistiin. Pöljää huumoria, mutta minuun upposi.

kotijumppa2

Viikonloppuna tein kaksi eri kotitreeniä ja tässä niistä toinen videon muodossa. Tee jokaista liikettä 3-4 kertaa 12-15 toistoa. Tarvitset käsipainot ja jonkun tason, esim. sohvan tai jonkun kestävän jakkaran. Treenin kesto on n. 30minuuttia ja tehoaa jalkoihin/peppuun. Tehosi ainakin itselleni ja vieläkin tuntuu takareisissä vaikka jumppailin lauantaina.

Alkulämmittely:

50 haarahyppyä, 50 polvien nostoa.

Hyppy penkille

4 x 15

Sumokyykky

3 x 12-15

Luistelukyykky

3 x 12-15

Suorin jaloin maastaveto

3 x 12-15

Ja tässä video:

Painotan sitä, etten ole mikään peetee, keksin treenin omasta päästäni extemporena ja itselleni se oli ainakin tehokas ja hyvä.

Treenin iloa ja mukavaa viikon jatkoa <3!

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Tiina / Fit Fat Mama

2 vastausta artikkeliin “Tehokas jalkatreeni kotona!”

  1. Tätä voisinkin kokeilla. 🙂 Juuri etsiskelin tehokasta kotitreeniä, kun salilla käyntiin tulee nyt parin viikon tauko. Kaikki ”hyppelyjutut” on mun mieleen, ja ne myös tehoaa. 🙂 Kivaa viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta