Tanita kehonkoostumusvaaka + ARVONTA + ALEKOODI

Joulukuun ensimmäinen päivä. Kohta on jo joulu iik! Startataan uusi kuukausi mukavasti arvonnan merkeissä!

Kyseessä on TANITA BC-543 kehonkoostumusvaaka.

IMG_7193

Yleensä vaakojen ensisijainen tarkoitus on mitata  pelkästään henkilön painoa, mutta Tanita kertoo kropasta myös paljon muuta. Lihas painaa enemmän kuin läski, eikä perus vaaka muutenkaan kerro ihmisestä lukeman lisäksi mitään. Siitä syystä tykkään itse käydä aina tasaisin väliajoin kehonkoostumusmittauksessa, että saan lukuja muustakin kuin painosta. Tanita vaa’alla voi tarkistella kotoa käsin muutakin kuin sitä paino lukemaa. Mittaustulokset eivät ole absoluuttinen totuus, mutta suuntaa antavia. Jotta tulokset ovat keskenään vertailukelpoisia, vaa’alla pitää käydä suurinpiirtein samaan aikaan vuorokaudesta. Kaikista paras on käydä heti aamusta tyhjällä mahalla alusvaatteisillaan.

IMG_7189

Vaaka mittaa painon lisäksi:

henkilön rasvaprosentin

lihasmassan

 keskivartalolihavuuden tason

luumassan,

kehon fyysisen iän

perusaineen vaihdunnan kalorikulutuksen (eli mitä ihminen kuluttaa tekemättä mitään)

arvioi kehon fyysisen kunnon

sekä veden % määrän kropassa

IMG_7190

Tanita käy lähes vauvasta vaariin. Nykyään lapsillakin on harmillisen usein ylipainoa ja Tanitalla voi mitata myös 7-17 vuotiaiden painon sekä rasvaprosentin. Laitteen mukana tulee Tanitan kehittämä rasvaprosentti taulukko johon tuloksia verrataan.

Vaa’an saa laitettua ”analyysi-tilaan” sekä pelkkään punnitus-tilaan. Myös raskaana olevat naiset voivat käyttää vaakaa, silloin pitää valita pelkkä-punnitus tila. Siitä syystä, koska raskaana olevan naisen kroppa ei ole normaali tilassa joten lukemat eivät ole niin realistisia. yli 10-tuntia viikossa urheilevalle henkilölle  (athlete) valitaan oma asetus, jolla varmistetaan heillekin oikeat tulokset. Punnitusalue vaa’assa on  laaja: 0-150kg ja punnitustarkkuus 100g.

Vaa’assa on 4 muistipaikkaa johon voi tallentaa perheenjäsenten perustiedot, sekä satunnaisia käyttäjiä varten on vieras-toiminto.

Käyttöönlaitto oli helppoa:

IMG_7192

Laitettiin patterit paikalleen.

IMG_7200

IMG_7203

IMG_7204

IMG_7205

IMG_7206

Painettiin Set -nappia jonka jälkeen laitteeseen tallennettiin ikä, sukupuoli, onko kuntoilija (athlete) sekä pituus. Itsehän en ole 30-vee 170cm pitkä akkeli, vaan 25-vee 157cm pätkä, mutta olin jo tallentanut siihen omat tietoni. Teen erillisen postauksen omista mittaustuloksistani kroppa-kuvien kera, ettei arvonta postaus tule liian tukkoon.

Kun tiedot oli tallennettu ja vaakaa halutaa seuraavan kerran käyttää, painetaan oman muistipaikan numeroa, odotetaan 0-lukemaa ja pompataan vaa’lle. Vaaka näyttää automaattisesti painon sekä rasvaprosentin, muut tiedot saat painamalla niille tarkoitettuja symboleita. Esim. ukkeli jolla on käsipainot kädessä tarkoittaa lihasmassaa.

Ja mitä tulee ulkoisiin seikkoihin, niin Tanita on näppärän kokoinen, eikä vie paljon tilaa. Ulkonäkö on siisti, eikä mikään rottelo. Hyvä vinkki vaikka pukinkonttiin!

IMG_7193

Saan arpoa teille yhden TANITA BC-543 kehonkoostumusvaa’an!  Yhden arvan saat kirjoittamalla nimesi/nimimerkkisi ja s-postiosoitteesi kommenttikenttään. Lisäarvan saat tykkäämällä Knorring Wellnesin facebook-sivuista!  Arvonta-aikaa on perjantaihin 5.12.klo.00.00 asti.

Ja arvonnan lisäksi:

Knorring Oy wellnes verkkokauppa tarjoaa -15 % alekoodin Tanita kehonkoostumusvaakaan! Verkkokaupassa on ”lisätietoja” kommenttikenttä, johon kirjoitetan Blogi-ale ja sillä saat alennuksen!Alekoodi on voimassa 1-17.12

Onnea arvontaan!

 

Yhteistyössä Knorring Wellness ja Kidspot.

Vaaka saatu yhteistyön kautta.

En hyödy linkkien klikkaamisesta.

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Tiina / Fit Fat Mama

81 vastausta artikkeliin “Tanita kehonkoostumusvaaka + ARVONTA + ALEKOODI”

 1. Ääääää minä haluan tuon! Vanha vaaka sanoi juuri sopimuksen irti.

  [email protected]

  ps. en ole muutamaa kertaa enempää tainnut kommentoida mutta olen pitkään seurannut blogiasi ja tykkään <3

 2. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla! Tulisi todellakin tarpeen, meillä hajosi vaaka vuosi sitten eikä ole sen koommin käyty vaa’alla ja sen huomaa ;D

 3. No hitsi, miulla on tänään sellainen olo että tuo voisi olla hauska vehje (Vaikka ehkä käyttäisin sitä kerran ja sen jälkeen punnitsisin vain Helga-kissaa ja mittailisin sen rasvaprosentteja), joten miekin mukana. [email protected]

  ps. Olen ruennut lukee siun blogia <3

  • Hehee huippuu että luet ja tuu ihmeessä meille kokeilee tota jos arpaonni ei osu kohalle :)!
   Haha jos Saajo pysys vaa’an päällä nii voiski kattoo mitä vehje sanos sen rasvaprosentista :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta