Sisustustarroja

Sisustustarra on helppo, nopea ja kiva sisustuselementti. En ole mikään remonttireiskailija jolla tapetointi onnistuu tai maalatessa tulisi tiptop jälkeä. Sisustustarra on siitä kiva, että se lähtee myös tarvittaessa helposti irti jos siihen kyllästyy.

Kiinnittäminen on helppoa: puhdista pinta jolle haluat tarran asettaa. Ota tarra pois kalvosta ja painele seinään kiinni. Volaa! Ainoa miinus tarroissa on se, että kaikissa pinnoissa ne ei välttämättä pysy tarpeeksi hyvin kiinni. Kuvissa näkyykin, kun osa tekstistä röllöttää hieman irti, mutta itseäni se ei niin paljoa haittaa.

Tarrat olemme tilanneet eri nettikaupoista ja yhden saimme siskoltani lahjaksi.

Tässäpä meidän kodin tarroja:

Makuuhuoneen seinässä.

Vierashuoneen ovessa. Tarra on siitä hauska, että se hohtaa pimeässä.

Eetun huoneen pilviä jotka näytinkin jo edellisessä koti postauksessa.

Tämä on miun lemppari ja sijaitsee keittiön päätyseinässä.

Sisustarraperheen uusin tulokas. Olohuoneen yläpaneelissa. (vai mikä yläseinä onkaan).


kuva


Tuollainen tarra tulee jossain vaiheessa Eetun huoneeseen. Kunhan sisko muistaa tilata sen meille, kun hän halusi sen kummipojalleen hankkia. Pitääkin muistuttaa että laittaa tilaukseen, tuo on tosi nätti.

Sisustustarroja löytyy esimerkiksi näistä nettikaupoista

Mielikuvat
Hyvän tuulen puoti
Dr decor
Tarratar


Löytyykö muita sisustustarroihin höyrähtäneitä?

-Tiina

Tiina / Fit Fat Mama

18 vastausta artikkeliin “Sisustustarroja”

 1. Taas mie täällä kommentoin, tykkäänki niin kovin tästä siun blogista! Mutta joo, meillä on kanssa pari tarraa, pojan huoneessa: V I B Very Important Baby ja vielä nimi alla 🙂 Keittiössä, Kitchen open 24h self service. Jonku perhe/rakkaus-jutun vielä haluaisin olohuoneeseen. Mut katoin noita siun tarroja ja vertailin mein tarroihin, niin eikö tei tarroista saa (tai pidä ottaa) tuota ”päälikalvoa” pois? Mein tarrat on ihan pelkät mustat kirjaimet, siun kuvista ainaki näkyy jonkinlainen ”kalvo”? -Veera

  • Kiva ku kommentoit ja tykkäät :)! Saa kommaa jatkossaki, mukavaa kun ei tarttee yksinään täällä hölistä :).
   Oi kivoja tarroja teillä!
   Noissa meidän tarroissa missä näkyy tota ylimäärästä kalvoo, on siinä kiinteesti kiinni :/. Paljon törkysemmän näkösiä noin. Tuossa meidän olohuoneen ”All because two people fall in love” -tekstissä on pelkät kirjaimet ja se on paljon siistimmän näköinen.

 2. Meilläkin löytyy tuo samainen tarra keittiöstä, mitä teilläkii 🙂 Oon miettiny myös makkariin tuota samaa tarraa tai sitten p.s i love you. Lilianin huoneessa on iso kirsikkapuu tarra. On nuo kyllä niin kivoja ja helppoja ja piristää tosi paljon kodin ilmettä!

 3. Kannattaa fb:ssa liittyä Sisustustarrat ja -ikkunat yms… -ryhmään, sieltä saa paljon laadukkaampia tarroja ja melkeimpä millaisia vain!

  • Kiitti vinkistä, pitää käydä liittymässä :)!
   Jossain vaiheessa pitää vaihtaa nuo röllöttävät seinätarrat parempiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta