Shopping List

Tein Helsingin reissua varten muistilistan mitä pakata mukaan vauvalle, niin teempä myös vähän mieluisamman listan : mitä shopata reissussa.

Mie r-a-k-a-s-t-a-n shoppausta. Odotan niin, että pääsen hipeltämään vaatteita, laukkuja, kenkiä ja kaikkee ihanuuksia. Nykyisin kun on tuo minimies matkassa niin kaupungille ei tule niin usein lähdettyä. Ennen lähtö oli : meikkaa, laita vaatteet, syö, lähde ja siihen meni aikaa ehkä puoli tuntia. Riippui tietysti siitä olinko valinnut vaatteet valmiiksi vai pitikö ne vielä erikseen kriiseillä.
Nykyisin lähteminen ja valmistautuminen kestää varmaan triplat edelliseen verrattuna.
Mutta ai että mie odotan, että pääsen pitkästä aikaa kunnolla kiertelemään.

Mama tahtoo:

Entinen reppu on ajalta nakki&makkara, vetskari hajonnut ja lisäksi ihan typerän näkönen , joten on aika hankkia uusi. Selkäreppua käytän vaan reissussa omien tavaroiden säilyttämiseen. Repuista en ole välittänyt moneen vuoteen, mutta jos löytäisi esim. tollaisen valkean nahkarepun mikä kuvassa, niin se selässä kehtaisi käppäillä kaupungillakin.

Etsinnässä on myös crossbody-laukku. Rattaita työntäessä normaalia laukkua ei ole niin kätevä kuljettaa kädessä ja tällä hetkellä miulla on vaan yksi crossari.

Talvikengät + takki. Vaikka tänä talvena lunta ja pakkasta ei ole pahemmin näyttäytynytkään. Haluaisin jonkun oikeesti lämpimän takin ja kengät, eikä mitään villakangas hässäkkää. Se ei lämmitä yhtään, nimimerkki viime talvi vapisten villakangastakissa. Alle pitää tunkee hitosti tavaraa että ei jäädy. Oon rakastunu nykyisin kiilakorkokenkiin ja olisi unelma jos löytyisi lämpimät kiilakorolliset kengät. Saa pituutta + niillä on helppo kävellä.

Cutrin bio energy+ shampoo+hoitoaine. Olen lukenut monesta blogista + parturikampaaja kaverini kertoi, että nuo on oikeesti hyviä. Tehostaa omien hiusten kasvua. Kunhan saan mössöt ostettua, otan ennen jälkeen kuvan hiuksista ja saa nähdä tapahtuuko mitään.

Eetulle:

Viime Helsingin reissulla ostettiin vielä silloin mahassa olevalle minimiehelle valmiiksi Elodie Detailsin ruokalappu. Ruokalappu oli miun kummipojalla testissä ja oli oikein toimiva. Tuo turkoosi lappu on hauska ja nokkamuki mätsäis nykyiseen ruokalappuun.

Popin liikkeessä on ainaki pakko käydä ja toivon, että siellä ois hyvät alet. 62cm bodeja ja pöksyjä metsästyksessä.

Eetulla on tällähetkellä 2 unipussia. Toisen sain siskoltani ja toinen ostettiin Turkista. Täällä käpylässä ei ole unipusseja pahemmin sattunu silmään, mutta eiköhän isolta kirkolta jotain löydy.

Uimahousut pitää hankkia vauvauintii varten joka alkaa ens kuussa iik!

Paul Frankin tutin meinasin tilata jo aikoja sitten nettikaupasta, mutta postituskulut oli sen verran tyyriit että skippasin koko homman. Tuon jos löytäis nii oisin happy!

Monesti kun kaupungille menee sillä asenteella, että tänään shoppaan ihan hulluna niin ei löydä mitään ja silloin kun ”vaan vähän kattelee”, niin löytää överisti kaikkea. Tulen sitten kertomaan miten kävi vai jäikö tää lande ilman mitään kivoja ostoksia.

-Tiina

Tiina / Fit Fat Mama

6 vastausta artikkeliin “Shopping List”

  1. Voi, miten ihania kaikki!! Toi nokkamuki on aivan ihana! 🙂 Ja kaikki muutkin!!! Mäkin haluaisin lähteä kunnolla shoppaa, mutta ensin treenaan itteni kuntoon ja sitten palkitsen itseni! 🙂

  2. En tiiä mitä mieltä oot blogihaasteista, mutta mun blogissa olisi haaste jos jaksat ja tykkäät tehä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta