Sanaton Rakkaus -KILPAILU!

Ihan ensiksi kiitos kaikille videopostaukseen kommentoijille, miulle tuli niistä tosi hyvä mieli :). Videon teko jännitti hieman, mutta mie oon tälläinen papupata joten oli kivaa puhua. Toivoitte, että tekisin jatkossakin videopostauksia ja se käy! Laittakaa vaan toiveita mistä haluatte miun puhuvan, niin mie puhun!

_MS_6517b

Sitten itse aiheeseen:

Rakastan valokuvia ja rakastan miestäni. Voisin huutaa vaikka koko maailmalle että ”tää on miun mies ja mie rakastan sitä”. Rakkaus on aika hassukin juttu. Sanotaan sanoja yhtä aikaa, osataan lukea toisen tunnetiloja ja olla tarvittaessa turpa kiinni jos toista ärsyttää (paitsi mie oon meistä se yleensä joka ei meinaa pysyä hiljaa, köhröm). Vaikka sanotaan päivittäin ”Rakastan”, niin ne eleet ja pienet hetket on niitä tärkeimpiä. Aina sanoja ei tarvita rakkauden näyttämiseen. Se voi olla pusu poskelle, nipistys pepusta tai se kun toinen tulee rauhoittamaan huutavaa vauvaa toisen ollessa kiljuntaan jo täysin kypsynyt.

 

Sain sähköpostia, jossa minua pyydettiin tuomariksi Sanaton rakkaus –No Words Needed  kilpailuun. 21diamonds ja Cuponation järjestävät kuvakilpailun pareille joiden rakkaus on niin lujaa, ettei sanoja tarvita sen näyttämiseen. Kilpailu on Pohjoismaiden kattava (Suomi, Ruotsi ja Norja) ja siihen voi osallistua kuka vaan joka haluaa näyttää maailmalle rakkauttaan kuvan tai videon muodossa.

328341_2831638791710_308394446_o

Kuva tai video voi olla mikä tahansa Teille tärkeä rakkauden hetki. Olkoon kuva pepun nipsaisusta, pikku pususta tai vaikka häätanssista. Pointtina on se, ettei videolla (tai kuvassa) puhuta. Love is strong, eikä siihen aina tarvita niitä sanoja.

Tässä palkinnot: (kuvat ja teksti cuponation sivuilta)

Pääpalkinto

Sormus 1 Sormus 2Sormus 3

        21Diamond sormus. Voittaja saa valita mieleisensä 21Diamondsin sormusvalikoiman malleista Summertime, Rennes ja Mérida. Voittaja voi valita materiaaliksi sterlinghopean, kelta-, valko-, tai ruusukullan aina 18 karaatiin asti. Valittavana on 11 tai 12 jalokivivaihtoehtoa mallista riippuen. Sormukseen saa myös haluamansa kaiverruksen. Palkinnon arvo on mallista, jalometallista ja jalokivestä riippuen jopa 1 022 euroa. Ja sen lisäksi:

 
Matkalahjakortti Supersaver

300€ lahjakortti Supersaver Internet-matkatoimistoon.

Toinen palkinto

Kaulakoru

      Valkokultainen Plaisir de Merle –helmiriipus 9,5 karaatin makeanvedenhelmellä ja timanteilla. Arvo 840€.

Kolmas palkinto

Korvakorut 21Diamonds

      Valkokultaiset Brooke 21Style korvakorut sinitopaaseilla. Arvo 475€.

Osallistujapalkinto

21Diamonds korut 1

      Arvomme kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken 21Diamondsin lahjoittaman tuotepakkauksen.

Äänestäjäpalkinto

21Diamonds korut 2

   Arvomme kaikkien äänestäjien kesken 21Diamondsin lahjoittaman tuotepakkauksen.

 

622014_4703629070297_641972016_o

Tässä hyvä tilaisuus esim. ensi kesänä naimisiin meneville. Meille sormus ainakin ahmaisi melko ison loven budjetista, joten itse hyppisin kattoon jos saisin rinkulan ilmaiseksi. Matkustaminen taas on niin ihanaa, että jos en itse olisi tuomaristossa niin osallistuisin ihan äzäp.

Tässä osallistumisohjeet ja infoa kilpailuun liittyen:

FI_Banner_19-08-14_21Diamonds_MG

Säännöt - No Words Needed

Kilpailuaika

– Kilpailuaika on 28.8.-30.9.
– Osallistua voi ensimmäisestä päivästä alkaen aina kilpailun viimeiseen päivään asti
– Kilpailun voittaja julkaistaan 3.10.

No mites se äänestys? Heitetäänkö arpaa siitä kuka voittaa vai miten voittajat aikuisten oikeesti valitaan?

Jokaisesta maasta (Suomi, Ruotsi, Norja) on valittu n. 5kpl tuomareita. Tuomarit valitsevat omat suosikkinsa ja sen lisäksi yleisöllä on mahdollisuus äänestää. Luonnollisesti se pari joka saa eniten pisteitä, voittaa.

IMG_6085

Äänestäminen

– Äänestäminen tapahtuu kilpailusivulla osoitteessa www.cuponation.fi/nowordsneeded
– Yleisö voi äänestää 8.9. alkaen. Äänestys jatkuu kilpailun loppuun asti (30.9.)

10411908_10204323546990410_4240251949518109340_n

Huikea juttu miun mielestä :)! Olisihan se kivaa jos kilpailun voittaisi joku lukija joten kamerat räpsimään tai videokuva tulille!

Mikäli herää jotain lisä kysymyksiä, kysykää ihmeessä niin välitän viestiä eteenpäin!

 

<3:llä Tiina

Yhteistyössä 21Diamonds ja Cuponation.

Tiina / Fit Fat Mama

8 vastausta artikkeliin “Sanaton Rakkaus -KILPAILU!”

 1. ihana upea kuva toi missä ootte masun kanssa ja upee maisema taustalla! magee kilpailu! nyt mun vaan täytyy alkaa etsimään se kenen kanssa tämä valokuvaus toteutetaan.. 😉 oon lukenu jo pidemmän aikaa blogiasi. kiva, helposti lähestyttävä tyyli kaikkinensa sulla tässä blogissa. Olet ihana luonnonlapsi, vaikkakin sussa näkyy myös kunnianhimoinen elämänasenne. ohessa linkki mun blogiin. Nyt on sivu kääntynyt mun elämässä, ja olisi aika päivittää myös blogi uuteen uskoon. Ehkä toi huhtikuun edellinen postaus kaipaisi vähä uutta rinnalleen 😉

 2. ihana upea kuva toi missä ootte masun kanssa ja upee maisema taustalla! magee kilpailu! nyt mun vaan täytyy alkaa etsimään se kenen kanssa tämä valokuvaus toteutetaan.. 😉 oon lukenu jo pidemmän aikaa blogiasi. kiva, helposti lähestyttävä tyyli kaikkinensa sulla tässä blogissa. Olet ihana luonnonlapsi, vaikkakin sussa näkyy myös kunnianhimoinen elämänasenne. ohessa linkki mun blogiin. Nyt on sivu kääntynyt mun elämässä, ja olisi aika päivittää myös blogi uuteen uskoon. Ehkä toi huhtikuun edellinen postaus kaipaisi vähä uutta rinnalleen 😉
  http://muotokettu.blogspot.fi

  • Kiitos :). Otettiin noita kuvia viime vuonna Kolilla kun olin viimeisilläni raskaana. Siitä vaan ettimään, kaikille on se joku jossain :)!

   Kiitos ja kiva kun tykkäät <3.

 3. Hei! Osallistuin tuohon valokuvakilpailuun. Nyt jostain syystä sivuilla ei näy sitä kuvaa, mutta numero 127 Linnamaista elämää, voi äänestää (vaikka ei koko kuvaa ole näkyvillä). Tein ensin blogipostauksen, jolla osallistuin, mutta poistin koko postauksen. Osallistuin facebookin kautta ja nyt kuvaa ei kuitenkaan näy, näkyy vain minun blogin nimi. Meneepäs sekavaksi 😀 Osaatko auttaa?

  • Moi! Sivussa ollu varmaan hetkellinen vika, koska nyt kuva näkyy siellä :)! Kiva kun osallistuit, hieno kuva :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta