Ripsihuolto uudessa paikassa

Sain aika monelta kommenttia, että aikaisemmat ripsienpidennykseni on tehty ihan päin peetä. Olin kommenteista hieman yllättynyt, koska luulin ripsien olleen ihan oikein tehdyt. Kun katsoin vanhoja kuvia, niissä ripset ei ole tuollaisissa kasoissa. En tiedä oliko huoltajalla huonompi päivä vai mikä, mutta halusin kuitenkin kokeilla toista ripsipaikkaa. Kävin myös katsomassa lukijoiden linkittämiä kuvia, joissa pidennykset on tehty oikein ja tajusin omien räpsyjen olleen väärin laitetut.
 
 Uuden paikan laittajalla oli aikamoinen homma huoltaa ripset, koska monet niistä oli liimautunu kökkökasoihin. Irtoripsi pitäisi kiinnittää yhteen luonnonripseen, mutta miulla oli kuulemma silleen, että yhdessä tekoripsessä tökötti monta omaa kiinni. Eli ei ihmekkään, että luukki oli hieman hämähäkkimäinen.Ihan kaikkia edellisen laittajan ripsiä hän ei saanut otettua irti, muuten omat ripset olisivat revenny samalla. Lopputulos on kuitenkin paljon parempi ja tuuheampi.
 


Vanhan laittajan huollon jälkeen


Uuden laittajan huollon jälkeen

Miulla on vain sellainen ongelma, että mitä teen jatkossa..entinen ripsienlaittajani on nimittäin myös hyvä ystäväni, enkä missään nimessä halua loukata häntä.

 
Miten kerron loukkaamatta, että käyn jatkossa toisessa paikassa ottamassa ripset?  
Vai tekisinkö niin, että käyn joka toisen kerran hänellä ja joka toisen kerran ”paremmassa” paikassa?
Vai pitääkö käydä kokeilemassa vielä kolmatta paikkaa? Mielestäni nämä räpsyttimet näyttää oikeanlaisilta.
 
Help!

 

 
-Tiina
Tiina / Fit Fat Mama

23 vastausta artikkeliin “Ripsihuolto uudessa paikassa”

 1. En osallistunut siihen ripsikeskusteluun (itellä ei pidennyksiä enkä tajuu niistä paljonkaan :-D) mukaan mutta nyt tarkemmin veratesssa noihan on ihan eri planeetalta. Mun mielipie on, että hyvälle ystävälle voi sanoa asiat suoraan. Tai jos sanoo ne pehmeämmin; esim. että kaipasit vaihtelua tai haluat kokeilla ripsienlaittoa muuallakin? Jos jälki on tota tasoa, kävisin jatkossakin oikein liikkeessä laitattamassa. Aina ei saa olla liian kiltti… 😉
  Ninnu

  • No joo, on kyllä ihan eri näköset räpsyttimet 🙂
   Ja ystävän reissun takia huolto väli ois menny ihan liian pitkäks, joten miun oli vähän pakkokin käydä huollattamassa nuo toisessa paikassa. Ääks. Ku en haluu loukata sitä :(. No, ei voi mittään, pakko jotenki sanoo kiltisti:)

 2. Pakko kyl sanoo, että nuo vanhan laittajan ripset on kyllä aika karseessa kunnossa :/ Ihan yhtenä kökkönä vaan kaikki :/

 3. Paljon paremmat ovat nyt!:)
  Huonolla laittajalla sie pilaat vaan omat silmäsi 🙁
  Sanot vaan että tykästyit siihen uuteen paikkaan silloin kun hän ei olisi ehtinyt laittaa.
  Niin käy ihan oikeasti usein yrittäjillekin lomien aikana..

  Missä kävit nuo uudet??

 4. Minä katsoin myös niitä sinun edellisiä ripsiä ja kiinnitin niihin huomiota, koska teen niitä myös itse. En kuitenkaan tohtinut lähteä kommentoimaan silloin. Nyt nuo näyttää oikeen hyvältä.Ripsissä ainoastaan tekemällä oppii ja harjaantuu hommaan Tiedän kyllä mitä käyt läpi, koska mullekkin olisi iso kynnys lähteä sanomaan ystävälle tämmöisestä asiasta varsinkin, kun kyseessä on koulutuksen käynyt henkilö ja se on aina inhottavaa kun omaa työtä arvostellaan. Oletko pitkään laitattanut ystävälläsi ripsiä? Voisitkohan sanoa, että kävit sattumalta toisessa paikassa ja tykästyit siihen? Tai sitten voit sanoa nätisti suoraan miten asia on ja näyttää vaikka noita kuvia niin hän näkee itsekin ja ehkä osaa parantaa myös omaa työtään:) tsemppiä <3 -tansku

 5. itse annoin kritiikkiä aikaisempaan ripsipostaukseen mut aij että nyt näyttää kyllä paremmalta! <3 huippua 🙂

  • Hyvä vaan, että tuli kritiikkiä, (vaikka se alkoi jossain vaiheessa ärsyttämäänki :D) niin tiesin kokeilla toista paikkaa jossa jälki oli parempaa :)!
   Kiva, et tulit kommentoimaan näitä onnistuneitakin ripsiä 🙂 <3!

 6. On kyllä suuri ero! Mä ehkä sanoisin ihan nätisti sille ystävälle, kuinka asiat on. Eihän hän välttämättä itse sitä edes huomaa, että tekee huonoja pidennyksiä, joten nätisti annettu palaute voisi parantaa työtulosta. 🙂 Mutta ystävyys ei mielestäni siihen voi kaatua, jos sanot, että haluat ottaa ripset muualla. 🙂

  • En miekään usko, että meidän ystävyys siihen kaatuu, mutta jännittää silti vähän sanoa kun en halua loukata…ja toisaaltaan, kaveri tai ei, niin asiallinen kritiikki jolla on mahollisuus kehittyä, on kuitenki aina hyvä :).
   Kiitos kommentista :).

 7. Minusta nuo uudetkaan eivät ole kovin häävit taipuilevat mihin sattuu.. TOivottavasti olet löytänyt tässä vuosien saatossa oikeasti osaavan laittajan =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta