RIPSIENPIDENNYSTEN POISTAMINEN

Koukutuin vuosiksi ripsienpidennyksiin. Ensimmäiset otin varmaan 6-vuotta sitten, pitäen välissä vain muutamia taukoja. Aloitin klassisilla joista siirryin volyymeihin joista taas klassisiin. Tammikuussa päätin ottaa kaikki feikkihärpäkkeet pois, kunnes kesällä otin pitkästä aikaa räpsyt Turkin reissua varten takaisin.

luomuripset

Mutta miten ripsienpidennykset saa irroitettua?

Vakioripsienlaittajani oli lomalla ja kävin toisessa paikassa huollossa. Jo parin viikon jälkeen huomasin kuituja olevan vähemmän kuin normaalisti. Päätin melko äkkiä, että hitto olkoon. Otetaan sitten kaikki pois.

Pesin normaalisti kasvot, jonka jälkeen laitoin vanuun risiiniöljyä. Painelin öljyä ripsiin ja tein ripsien suuntaisia vetoja alas päin. Toistin saman toimenpiteen myös aamulla, sekä seuraavana iltana. Välissä kampasin ripsiä kammalla. Näin sain ripset poistettua aika hellävaraisesti ja nyt alkaakin risiiniöljyllä kasvatus!

ripsienpidennystenirroittaminen

Ripsien poistamiseen tarvitset siis öljyä, koska se irrottaa hellävaraisesti liimapintaa. Toinen vaihtoehto on mennä ihan ammattilaisen pakeille joilla on siihen toimenpiteeseen omat tököttinsä. Mutta huomasin vanu+öljykombon olevan oikein helppo keino.

Saa nähdä minkä aikaa maltan olla ilman ripsiä, mutta vaikka olo on toisaaltaan valjumpi, on vapauttavaa.

ilmanripsienpidennyksia

img_2103

ripsivarinkanssa

Omat ripset ovat hyvässä kunnossa. Hitsin vaaleat ja valjut, mutta taivutus+ripsivärillä mennään toistaiseksi. Syy oikeastaan miksi otin ripset pois, on että haluan säästää vähän isompiin hankintoihin. Omista jutuista pitää osata myös karsia tarvittaessa.

Mitä muuten kuuluu, niin tämä viikko meni jotenkin älyttömän nopeasti. En edes tehnyt mitään kovin ihmeellistä. Kun kotona on vaille 17, ilta menee jotenkin yhdessä hujauksessa. Arkimenoja ei ollut muuta kuin Noshin vaatekutsut ja Eetun jumpan aikana käytiin miehen kanssa lenkillä.

Tänään käytiin koko porukka tsiimailemassa kaupungilla ja tuli aika äkkiä muistutettua miksi nettishoppailu on nykyisin oma juttu. En jotenkin jaksanut yhtään keskittyä, ostossaldoksi tuli talvipohjalliset kenkiin ja pari uutta huulimeikkiä. Noh, kävin sentään kokeilemassa muutamia talvikenkiä, pitää katsella onko ensi viikon perjantaina Black Friday tarjouksia netissä.

 

Oletko muuten itse poistanut ripsienpidennykset pitkän käytön jälkeen? Miksi luovuit ripsistä?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Tiina / Fit Fat Mama

9 vastausta artikkeliin “RIPSIENPIDENNYSTEN POISTAMINEN”

 1. Miulla oli volyymiripset putkeen reilu puoli vuotta. Nyt loppuvaiheessa huomasin, et silmät rupes kuivuu tavallista herkemmin, joten päätin luopua ripsistä. Toki raha myös toinen syy, ei ihan halpaa lystiä oo ylläpitää ripsiä. Ens kesänä sit varmaan uusiks 🙂

  • Miekin ajattelin, että varmaan kesällä otan sitten seuraavan kerran viimestän :). Jotenkin niin helppo ainakin reissussa kun ei tarttee ripsarin kanssa pelleillä

 2. Luovuin ripsistä osaksi taloudellisen syyn js osaksi siitä syystä ettei ne oikein enää pysyneet. Omat ripset kärsi pahasti ja ei näyttäneet miltään edes ripsarin kanssa. Vaikka poistosta oli monta kuukautta ei ripset palanneet ennalleen.
  Löysin kesällä seerumin joka on ollut ripsieni pelastus 🙏🏻 Ripset ovat kasvaneet takaisin ja en enää koskaan ota pidennyksiä.

  • Miullakin välillä tuntui siltä, että ripset tippui todella nopeasti. Tosin sekin vaihtelee miten omat ripset kasvaa jne. Mitä seerumia käytit :)?
   Onneksi omat ripseni ovat nyt ihan hyvässä kunnossa, niin vaaleat ja aika suorat vaan. Ajattelin jos kokeilisin kestotaivutusta joskus

 3. Moi! Mä poistin myös pitkäaikaiset ripsienpidennykset noin kuukausi sitten. Olen käyttänyt Revita Lash ripsiseerumia, mikä vahvistaa ripsiä ja estää niiden putoamisen myös. Lisäksi juhliin olen laittanut marketin ripsitupsuja jos olen kaivannut enemmän voluumia.

  • Mie oon käyttänyt nyt risiiniöljyä, mutta pitää mielessä tuo Revita Lash jos ei rupea auttamaan risiini :).
   Itselläkin on juhlia varten tekoripsiä, saa nähdä pysyykö miten ja jos ei, niin sitten luomulla mennään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta