Puolivuotispäivä kahvittelua

Meidän minimies täytti eilen 6kk <3. Haluttiin pikkuisen juhlistaa pikkumiestä ja kutsuttiin kummankin vanhemmat ja yksi Eetun kummeista kakkukaffelle.

 Leivoin lime-valkosuklaajuustokakkua ja Tuomas teki brownieta. Hehe, mie näköjään aina kirjotan blogiin miun herkutteluista. No, mutta se on se Fat-Mama ;).

Eetulla on perjantaina neuvola jonka jälkeen teen ”virallisen” 6kk postauksen. Mitat -ja vähän enemmän juttuja ministä. 

Tässä ensin kaffepäivän asua

Toppi Hm
Farkut J-welly Jeans
Kello Zzero
Toppi löytyi edelliseltä kirpparikierrokselta ja se on kivan löllerö mahan kohdalta. Mahtui syömään kakkua :D.

Housut on ostettu liikkeestä, jonka ketjun omistaja Jutta Gustafsberg (en tajuu miten jollain voi olla noin vaikee sukunimi et kirjoitusasu pitää aina tarkistaa googlesta :D) on. Joku Sunnys tai vastaava. Housut on muuten tosi hyvät, mutta vaativat aina vyötä kun ovat tosi löysät vyötäröstä.
 Muuten rekkamiehen viiva paistais kivasti ja housut tippuisi polviin.

Limejuustokakun tein Kinuskissan reseptillä. Sovelsin sen verran ohjetta, että laitoin täytteeseen myös raastettua limen kuorta ja keksipohjan päälle sulatettua valkosuklaata. Oli kivan freessiä, ei liian makeaa.

Brownie oli tuhtia -ja hyvää!

”Siis te muut syötte kakkua ja mie saan vain jotain kuivaa maissinaksua?!”

Body Gant
Housut Name it

Puolivuotispoitsu söi sosetta ensimmäisen kerran syöttötuolissa.

 

Yhyy Paska Mutsi käyttää poikaansa pomppukiikussa vaikka nykysuositusten mukaan jalat alkaa varvastamaan oor samting shit. Ei hetki pomputtelua tee pahaa ja oli ihana nähdä kun Eetu nautti :).

Vieraitten lähdettyä ja Eetun mentyä yöunille me vaihdettiin pieruverkkarit päälle ja alettiin mättämään karkkia. Ennen mättämistä tein vielä kotona muutamia kyykkysarjoja ja lantionnostoja kun jalkatreeni salilla jäi vajaaksi. Olo oli taas herkuttelun jälkeen ihan kaamea, mutta pakko myöntää, että oli ne herkut kyllä helkkarin hyviä. 2 viikon säännöstä poikkean ensi viikonloppuna, kun anopilla on synttärit ja kakkua silloin luvassa. Jätän herkuttelun silloin kuitenkin kahvittelulla oleviin herkkuihin eikä osteta kotiin mitään leffamättöä.

Nyt pikkumiehellä on nuha ja pikkuisen yskää ja yöunet oli vähän mitä oli :/. Juhliminen vei veronsa. Veikkaan, että pieni lenssu tuli vauvauinnista. Pirteenä kuitenkin on ja syö, niin ei tässä mitään hätiä. Inhottavaa vaan kuunnella kun pienellä on röörit tukossa. Niistäjä on tänään kova sana.
Mutta Eetu juttuja sit enempi neuvolan jälkeen :).

Hyvää viikon alkua!

-Tiina

Tiina / Fit Fat Mama

14 vastausta artikkeliin “Puolivuotispäivä kahvittelua”

  • Kiitos <3.
   No 1-vee synttäreillä onneks uskaltaa jo antaa maistiaisen jostain muustakin kun kuivasta käppänä naksusta 😀 :).

 1. Meille kans joku terkkari tms. sano noista varpaista hyppykeinussa. Ratkastiin se sillon laittamalla kengät jalkaan. Ensikengät tai mitkä vaan kovapohjaset, se kuulemma estää varpaita ”vääntystä”. Meillä kyllä hypittiin/keinuttiin tosi paljon, lapset tykkäs ihan mielettömästi. Lattia oli keinun kohalta aina ihan märkä kuolasta kun nauratti niin paljon 🙂

  • Me laitettiin kiikku niin matalalle, että Eetulla ylti kunnolla jalat maahan :). Sylissäkin jos pomputellaan, niin laskee jalat nätisti suoraks, eikä silleen varpaat eellä. Pitäis muuten katsoa kesää varten Eetun kenkiä läpi 🙂
   Se on kyllä ihanan näköstä ku vaavi nauttii ja nauraa kiikussa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta