RASVATON PORKKANAPANNUKAKKU

Halusin pitkästä aikaa kokeilla kokkikolmoilla ja keksiä jotain vaihtelua väli/aamu/iltapalaan. Kehittelin porkkanapannukakun, jossa ei ole lisättyä rasvaa eikä valkoista sokeria. Kätevä tapa ujuttaa kasvisnirsolle lapselle porkkanaa ja toki lisätä omaan ruokavalioon kasvista tällä ohjeella.

Tarvitset

3 porkkanaa raastettuna

3 kananmunaa

2dl kaurahiutaleita

2dl maitoa

1dl vehnäjauhoja

1tl leivinjauhetta

2rkl hunajaa

Kuori ja raasta porkkanat pienimmällä terällä. Heitä porkkanaraasteen sekaan kaikki muut aineet (leivinjauhe jauhojen sekaan eka) ja hurauta vatkaimella seos tasaiseksi. Mikäli aikaa riittää,anna taikinan turvota 10-15 minuuttia. Itse tein tämän ilman turvottamista,levitin suoraan leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle. Paista 225 asteessa n. 20-minuuttia. Syö esim. marjojen&hunajan,piltin tai hillon kanssa.

Tykättiin kyllä tosi paljon! Helppoa, terveellisempää ja hyvää. Tämä otetaan vakkarihommaksi jatkossa 🙂

Eikun kokkailemaan <3!

Lue myös: Pinaattiletut , Maailman paras tonnikalarisotto

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

 

Tiina / Fit Fat Mama

2 vastausta artikkeliin “RASVATON PORKKANAPANNUKAKKU”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 4
Tykkää jutusta