Playtray-tarjotin+Alekoodi

Miun on pitänyt hankkia jo aikoja sitten pikkumiehelle tarjotin Trip Trappiin ja parin kaverin luona olen niitä kuolannutkin, mutta en ole saanut aikaiseksi tilata sitä. Kun miulle tarjottiin yhteistyötä jossa sain Playtray tarjottimen, olin ihan liekeissä! Tässä on siis se arjen helpottaja josta vinkkasin teille pari päivää sitten :).

IMG_6085

Olenkin kertonut teille aikaisemmin Eetun ruoka-natseiluista. Sormiruokailu menee yleensä paremmin ilman suuria tappeluita, mutta suurinosa ruuista päätyy enemmänkin lattialle kuin suuhun. Plus meidän valkoinen ruokapöytä on saanut kärsiä kymmenistä -lätkäisen soseisella kädelläni pöytää ja hieron sitä -hetkistä.

IMG_6074

Paketin mukana tuli käyttö-ohje, tarjotin ja vyö. Itsehän olen perinteinen suomalainen, enkä yleensä käyttöohjeita lue, mutta sen verran huomasin vilkaista ettei siinä ollut ohjetta suomeksi. No, ei sillä väliä, koska tarjotin oli niin peace of cake asentaa. Vyön voi pujottaa Trip Trapin pohjassa olevasta reiästä kiinni alhaalla olevaan ”tankoon”. Naru estää muksua nostamasta tarjotinta ylöspäin, eli sormet ei jää sen väliin. Me ei vielä kiinnitetty narua, mutta sitte kunhan Eetu on vähän isompi niin laitetaan sekin paikalleen.

IMG_6075

Pujotetaan....
Pujotetaan….
Ja tarjotin on paikallaan!
Ja tarjotin on paikallaan!

Paikalleen laitto oli niin helppoa, että mie lahopääkin sen osasin:

Tarjotin pujotetaan istuimen pystytolppiin ja avot: käyttövalmis!

Ja tässä tarjotin In action:

IMG_6086222 IMG_6087 IMG_6088b IMG_6094 IMG_6093 IMG_6089 IMG_6096 IMG_6097 IMG_6099 IMG_6101Joo sormiruokailu ei ole todellakaan mitään siisteintä puuhaa :D. Onneksi tarjotin on helppo puhdistaa ihan joko rätillä tai sitten irrottaa koko höskän ja pesee hanan alla. IMG_6080 IMG_6103IMG_6100Tarjotin on matalampi kuin pöytä, joten sen saa tarvittaessa työnnettyä alle tilaa viemästä.

Tarjottimelle siis pointsit ja papukaija-merkki! Ainoa miinus on se, että tarjotin värjääntyy jos siitä antaa esim. vesimelonia, porkkanaa tai tomaattia. Itsellä ei tuosta henkilökohtaista kokemusta ole, mutta pari kaveria joilla on samanlainen tarjotin, kävi harmillisesti niin että tarjotin värjääntyi.

Tarjottimen ansiosta ruokapöytä + istuin pysyy puhtaampana joten tälläiselle siivous-inhoojalle se on erittäin jees :). Jos siulla on Trip Trappi, niin suosittelen ehdottomasti!

Koodilla FITFAT saatte -15% tarjottimista 24-27.7!  Tarjottimia voi tilata Playtrayn-nettisivulta ;TÄÄLTÄ (en hyödy linkkien klikkailuista).

Loppukevennykseksi video siitä mitä se sormiruokailu meillä aikaisemmin oli:

Olen mukana siis Kidspot-”ringissä” jonka alla on erilaisia perheblogeja, joten jatkossakin blogissa tulee silloin tällöin näkymään tuotetestauksia jne. Blogi ei kuitenkaan tule täyttymään pelkästään beibi jutuista, joten dont worry jos olet lukijana treenijuttujen takia :).

 

Onko teillä Trip Trap syöttötuolina?

-Tiina

 Yhteistyössä Maxplay & Kidspot

 

 

Tiina / Fit Fat Mama

17 vastausta artikkeliin “Playtray-tarjotin+Alekoodi”

 1. Paras tuo video :D! Tollanen olis kyllä kätsy, mun pitää kattoo, että saakohan noita emman syöttiksiinkin. Tai meneekö toi mahollisesti myös niihin 🙂

 2. Meillä on sormiruokailu vieläkin ton näköstä 😀 Välillä saatetaan haukata pala, mut suurin osa lattialle! 😀

  Oiskohan ollu vähän yli viikko sitten, ennen Neean 1 v-synttäreitä, kun hän sai itse lusikalla otettua lautaselta ruokaa ja laitettua suuhun! voi sitä äidin ylpeyden määrää kun tyttö osaa jo itse! Mutta sitten keksittiin, että on PALJON hauskempaa kauhoa ja heittää sitä ruokaa lattialle sillä lusikalla! 😀 Taisi olla jotain aloittelijan tuuria se, enää ei lusikkaa kiinnosta suuhun viedä 😀 mutta kyllä se siitä 😀

  • Hehe, meillä lentäisi varmasti myös ruuat lattialle jos antasin lusikalla syödä ite :D. Joskus ku oon antanu tyhjän lusikan, nii Eetu on tunkenu sen väärin päin suuhun ja vaan pureskellu :D. Kyl ne siitä joskus oppii :).

  • Joo tuo kyllä helpottaa kummasti, vaikka vieläki Eetuu laittaa osan ruuista lattiolle :D. Mut enemmän on menny suuhunki ton tarjottimen kanssa :). Seuraavalle sit :).

 3. Meillä oli myös tuollainen, kun pienempi sormiruokaili. Muuten hyvä ja kätevä, mutta pinta meni kyllä nopeasti törkyisen näköiseksi. Värjääntyi, naarmuuntui ja pinnasta lähti ”suikaleina” pinnoitusta irti. Lisäksi värjääntyminen koski myös tarjottimen alapintaa, missä ei ruoka ollut kosketuksissa, joten… Tyyriiseen hintaan nähden petyin vähän tuohon laatuun. Lisäksi tarjotin naarmutti ja irrotti maalia tuolista niistä kohdin, mistä se asennettiin tuoliin. Siltikin ihan kätevä ja ainakin meillä must-ostos, kun tripptrapp oltiin jo ostettu. Ikean tarjotillinen muovituoli hakkaa tuon vititelmän kuitenkin mennen tullen sormiruokailussa, sellaisen ostaisin, jos nyt olisi tarvetta. (:

  • Ohoh :o. Jospa siulle on sattunu huonompi yksilö kohdalle, ikävää :/… peukut pystyyn ettei meillä käy noin! Mie tykkään Trip Trapista muutenkin, niin ite en ikean versiota ostas, paitsi kakkostuoliksi vaikka porukoille voisi olla kätsä 🙂

  • Moikka, harmi että et ollut yhteydessä! Tuosta olisi voinut reklamoida, ja tarjotin olisi korvattu uudella!

 4. Meillä täyttää muksu nyt 6kk ja neuvolassa puhuivat että kohta vois alkaa syöttötuolia kokeilemaan kun istuu jo niin hyvin. Oon miettinyt jo kauan että minkälainen syöttötuoli kotiutetaan, mun mielestä syöttötuolit yleisesti ei oo mitään kauniita ja useet tosi huteran olosia, en uskaltais tota meidän poitsua mihin tahansa syöttötuoliin laittaa kun yrittää sitterissäkin lukittuna vetästä ympäri. 😀 Tää tripp trapp on kyl alkanut nousta aika vahvaks ehdokkaaks, ja luulen että tän postauksen myötä meille tuleekin kun se tarjotin osuus on meille ihan must juttu ja yleisesti koko tuoli tarjottimeineen esteettisesti miellyttää mun silmää ehkä eniten. Tuli tää postaus kyllä hyvään saumaan! 😀

  • Me istutettiin Eetu ekan kerran 6kk synttäreillä Trip Trappiin ja hyvin pysy siinä ja tykkäsi :).
   Joo miulleki merkkaa tosi paljo myös tuo ulkonäkö -ja Trip Trapissa se on kyllä kohdallaan! Plus se, että istuin on kyllä tosi jämäkkä eikä kaadu vaikka muksu puntuilisi ja heiluisi.

   Jes, hyvä juttu että tästä oli siulle hyötyy! Eikun tilailemaan vaan! =)

 5. Mahdottoman suloisia kuvia! :)) Tuollainen tarjotin olisi varmasti ollut niin kätevä pojan vauva-aikana!

 6. Niin kauan halunnut tätä, jos kerta -15 prossaa saa ni pakko kai se on tilata?! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta