Pitkä Polkka -UUDET HIUKSET!

Blogin puolellakin olen muutaman kerran hiuskriiseillyt. Hiukseni olivat kerroksittain leikatut joten ne näyttivät aina paljon lyhemmiltä mitä oikeasti olivatkaan. Hairbelin avulla olin saanut kasvatettua niitä ihan kivasti, mutta kun seassa oli lyhyttä paskaa, niinkuin yhellä videollakin kommentoin niitä, tulos ei ollut oikein kiva.

Katselin netistä inspiskuvia ja pitkä polkka oli se, jonka halusin. Netin inspiskuvissa oli myös kauniita polkkamalleja, jotka olivat takaa hieman lyhempiä ja pidentyivät eteenpäin, mutta halusin saada ne nimenomaan tasapitkiksi. Painotin kampaajallekin, etten halua mitään lirpakkeita. Miulla on ollut ylä-asteelta asti jonkinlaiset etuhiukset, mutta kasvatan niitäkin nyt pois. Vaihtelu virkistää!

Ja tälläiset niistä tuli:

IMG_0753 IMG_0751 IMG_0754 Nämä saa vielä helposti kiinni housewife ja treenibeibe-muudia varten ja muutenkin helppohoitoiset. Suoja-aine hiuksiin, suoristusraudalla pari vetoa ja thäts it. Jos en jaksa suoristaa, laitan hiukset kiinni. Luonnontaipuisana, ilman suoristusta ei oo kovin hienon näkönen. Tuli aamulla omasta peilikuvasta mieleen joku Tohtori Sykerö. Onneks suoristaminen on nopee homma kun latvat on noin lyhkäset.

Mitä tykkäätte :)?

Sitten viikonlopun perinteinen asukuva ja pölinää:

IMG_0788 IMG_0789Villapaita Hm

Kaulahuivi DKNY

Housut Puma

Laukku Longchamp

Kengät El naturalista

IMG_0795Räpsittiin tänään muutamia syksykuvia. Meidän pihassa, niinkuin kaikkialla muuallakin on ihanan paljon lehtiä <3! Kohta nekin lähtee pois ja on ihan mustaa ja pimeää byhyy.

Kävin  hölkkälenkillä ja ei huvittanut vaihtaa mukavia Puman treenipöksyjä pois, joten ne myös Päivän Asussa. Pitkä villapaita käy niiden kanssa melkeimpä mekosta. Samanlaisia hooämmän jumbo villapaitoja miulla on myös toisissa väreissä, ne on niin ihanan pehmeitä ja lämpimiä :). Kaulaan laitoin huivin, ettei asu olisi kokonaan tumma.IMG_0792IMG_0800

Tämä viikko on muuten ollut aikamoista vuoristorataa. On ollut hyviä päiviä ja myös niitä huonompia. Jotain osviittaa antoikin Välillä eniten vituttaa tappelu-postaus. Kiitos teille siihen kommenteista, ikävää että muillakin on samaa meininkiä, mutta oli kiva kuitenkin kuulla ettei olla niitä ainoita joilla perkeleet välillä lentää ja toista huvittaisi hujauttaa välillä kaulimella päähän. Nyt porskutetaan kuitenkin paremmilla fiiliksillä.

Kävin torstaina pitkästä aikaa yhteistreenillä Piian kanssa, josta voisin tehdä ensi viikolla postausta. Nyt on sunnuntai ja takareidet on vieläkin kipeenä joten oli aika tehokas reeni. Treeneistä puheenollen, eilen alkoi Putous jossa on kuulemma joku treenibeibe-sketsi (voi apua miten vaikee sana :D) hahmo. Pitää kattoo tänään jakso netistä.

Vaihdettiin eilen huonejärjestystä niin, että Eetu sai meidän makarin ja me muutettiin pikkumiehen entiseen huoneeseen. Toimii paljon paremmin! Ensi viikolla esittelyssä Eetun valtakuntaa.

Hyvää sunnuntaita <3!

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa
Tiina / Fit Fat Mama

16 vastausta artikkeliin “Pitkä Polkka -UUDET HIUKSET!”

  • Kiitos :)!
   Joo tuntuukin kyllä paljon paksummilta! Toivon että kasvavat hiukset pysyis kunnollisena, eivätkä lähtisi taas sellaseks ohueks lirpakkeeks 🙂

 1. Ihana tukka! Sopii tosi hyvin 🙂 Heh, joo täällä kans Tohtori Sykerö luukki on aamusin tuttu 😀 Voihan luonnonkihara! Mulla ongelmana on se, että vaikka suoristaisin niin ei pakosti pysy suorana 🙁 Siis jos on yhtään kosteeta! Vaikka käytän kosteussuojallista lämpösuojaa.

  Mäkään en todellakaan tykkää kauheesta kerrostuksesta omassa tukassa, mut nykyään mulla on sillain tosi kevyesti kerrostettu, et ei oo sellasta luirua tukkaa.

  • Kiitos Pia :)!
   Joo sama homma, että hiukset menee helposti takaisin laineelle. Pitäisi saada hankittua joku kunnon supermössö suoristusta auttamaan :D.

  • Kiitos Laura :)! Itekin tykkään vaikka oudolta tuntuu kun ei ole lirpakkeet tiellä :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta