Parasta just nyt!

Ensin hieman ajatuksia liittyen eiliseen postaukseen. En ikinä olisi arvannut mikä show postauksestani seuraa. Se jakoi ihmiset todella voimakkaasti kahteen eri leiriin, osa ymmärsi mitä tarkoitin mutta osa taas piti minua todella pinnallisena ja typeränä parin kilon valituksesta. Näköjään normaalipainoinen ei voi kommentoida omaa tukalaa oloaan ja painonnousuaan. En tarkoittanut todellakaan tekstillä mitään pahaa, kirjoitin ajatuksen virtaa yhdeltä istumalta, jotka olisin jättänyt julkaisematta jos olisin tiennyt mitä siitä seuraa.

Blogimaailmassa, eikä oikeassakaan voi vaan miellyttää kaikkia. Ihmisiä, mielipiteitä ja blogeja mahtuu maailmaan ja se on ihan fine. Jos kirjoittaa pelkistä ostoksista ja hyvän mielen postauksia missä elämä on niin ihanaa, lapset nauraa, aviomies on ihana ja kaikki on ihanaa. Silloin maalataan bloggaaja pinnalliseksi pinnan silittelijäksi, mutta auta armias jos kirjoitat myös negatiivisesta tai itseäsi ärsyttävistä asioista niin sitten olet valittava pinnallinen ärsyttävä ämmä. Ihan teille tiedoksi jotka sanoitte blogiani ”maailman pinnallisemmaksi”, niin sitä tämä ei todellakaan ole. Olen aika monen monta kertaa raottanut verhoa ja kertonut sellaisista asioista joista moni muu vaikenee.

Tällä hetkellä henkilökohtaisessa elämässä on meneillään asioita, jotka painaa mieltä mutta joista en kuitenkaan voi julkiseen blogiin kirjoittaa. Muistakaa se, että kirjoittajan elämässä on isompiakin ongelmia kuin turvonnut olo. Kaikkea ei vaan voi kertoa.

Olen luonteeltani positiivinen papupata, mutta pirtsakalla pirjollakin palaa joskus käpy ja jonnekin ne negatiiviset ajatukset on purettava, enkä nää siinä mitään pahaa, että teen sen kirjoittamalla. En ole kuorruttanut blogia pelkällä sokerikuorrutteella, vaan tässä on mukana myös muitakin tunteita. Iloa,surua,naurua ja myös ärsytystä.  Mutta oon mie silti ihan kiva, vaikka kiukuttelenkin välillä hiih ;).

Monet tykkää kärkkäistä kirjoituksistani, mutta jätän ne suosiolla nyt jäähylle hetkeksi. Ikävää jos niiden perusteella saatte minusta ihmisenä ihan eri kuvan mitä olen. Vastaan kommentteihin sunnuntaina videon muodossa.

Mutta takaisin otsikkoon! Emmi oli kirjoittanut blogissaan Parasta just nyt-hetkiä, joten ajattelin hieman keventää tunnelmaa omankin blogin puolella.

IMG_2970

Kokonaiset yöt. Tätä ei pitäisi varmaan ikinä kirjoittaa ylös, koska joka kerta sen ääneen sanominen on tuonut takapakkia. Mutta kyllä. Pari viikkoa meidän minimies heräili vähän väliä ja voi elämän kevät miten hyvältä tuntuu nyt nukkua kokonainen yö <3!

Lenkkeily. Olen tällä viikolla käynyt pari kertaa lenkillä ja se on tuntunut tosi kivalta. Musiikit korviin, pinkki takki ja pipo päähän ja menoks!

IMG_2959

fitfatmamaa

Kevät. Ihanaa kun kevät alkaa lähestyä ja valo määrä lisääntyy <3! Huvittaisi ottaa enemmän asukuviakin kun valoa riittää niin mukavasti.

Tori.fi. Myin yhden ylimääräisen telkkarin ja se meni samana päivänä kaupaksi kun tein ilmoituksen! Todella nopeaa toimintaa. Olen myynyt tavaroitani ennenkin tori.fi:ssä ja nytkin siellä on kohteitani myynnissä ja varsinkin elektroniikka sekä kengät menee nopeasti kaupaksi. Ilmoittaminen on ilmaista, nopeaa ja helppoa. Hyvä tori.fi!

IMG_2977

Eetu. Eetu on ollut tällä viikolla erityisen ihana. Melkein tulee vollotus katsoa miten hän onkin niin mussukka. Kaveri kävi tällä viikolla lapsensa kanssa käymässä ja Eetu oli niin mainio. Näytti kaikki parhaat temppunsa, tanssi ripaskan tyylistä Eetudancea ja oli niin hassu. Pieni murunen Äitin vauvva <3.

Kodin keittiö. On pysynyt jotenkin ihmeen kaupalla yllättävän siistinä tällä viikolla! Erittäin harvinaista meille.

IMG_2606

Siinäpä positiivista pyrähdystä välillä. Postauksen tekeminen sai hymyn huulille :). Pirtsakkaa perjantaita!

 

Mikä on siun elämässä parasta just nyt?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Tiina / Fit Fat Mama

44 vastausta artikkeliin “Parasta just nyt!”

 1. Mä tykkään sun blogista just siksi, kun tässä näkyy elettyä elämää! Mä saan itse ainakin vaan hirveitä suorituspaineita sellaisista kaikki on ihanaa ja helppoa-blogeista. Ja tuosta edellisestä postauksesta sen verran, että tuskin kukaan innostuu parista lisäkilosta, joten miksi sinä et siitä saisi itselläsi mainita? En ymmärrä…mä myös ymmärsin sun pointin aivan hyvin. Veikkaan, että jotkut ei vaan millään halua ymmärtää ja sitä hölmöä kommentointia on vaan pakko jostain kaivaa. Mut ehkä positiivinen asia on se, että niillä ihmisillä on kaikki varmasti aika hyvin, jos on aikaa keskittyä sun yhteen kiloon:) Ihanaa kevättä sulle ja sun perheelle! Jatka samaan malliin vaan

  • Oi Milla, kiitos <3. Tuli tästä tosi hyvä mieli :). Niimpä, kukaan tuskin innostuu parista lisäkilosta joka muodostuu pelkästään rasvasta,mutta ilmeisesti se, kun olen normaalipainoinen ja sanoin asiasta, ärsytti kovasti joitakin.

   Ihanaa kevättä siullekin <3! Piristit päivääni kovasti niin monen negatiivisen kommentin jälkeen :).

 2. Kiva postaus tähänkin ”synkkyyteen”’ mikä on viime päivinä ollut 😀 Postausta Eetun välikausivaatteista? 🙂
  Jos kirjoittaa kärkkäästi, on opittava myös ottamaan kärkästä palautetta vastaan. Siun blogi on huippu just sen takia, että postaukset ”ailahtelee” elämä on ihanaa -tyyppisistä siihen, mikä oikeasti vituttaa. Miusta sellaista blogia on tylsä lukea missä aina kustaan hunajaa. Ymmärsit varmaan pointin 🙂

  • Kiitos, miunkin mielestä oli ihan puhdistavaa pysähtyä ja miettiä positiivista :). Joo, niistä en olekaan vielä tehnyt, kiitos ideasta!

   Kolmea kommenttia lukuunottamatta päästin kaikki läpi eli kärkästä palautetta pääsi 99% läpi :D. Olen aina ollut sitä mieltä, että negatiivisetkin kommentit voi julkaista, mutta muutama oli pakko poistaa, ne olisi vaan lietsonut porukkaa lissää.

   Kiitos N <3!

 3. Moikka!
  En tiedä tuliko aiempi kommentti läpi joten kirjoitan uuden. Eilinen keskutelu meni joidenkin osalta todella mauttomaksi: en tiedä oliko viatonta vitsinheittoa liittymättä sinuun/kirjoitukseesi mitenkään, mutta osalla tuntui olevan hyvinkin kärkäs mielipide kirjoitukseesi. Hävettää, että otin keskusteluun kantaa ennenkun luin kommentteja. En oikein tekstistäsi saanut selkoa, ahistaako sinuu se paino, vai se pöhöttynyt olo. ITSELLE tärkeämpää on hyvä ja freesi olo, näytti vaaka mitä vaan. Tekstistäsi sai kuitenkin kuvan, että se kilo on saatava pois, joka sinänsä antoi hieman hauskan olettamuksen asiasta. En tiedä ymmärrätkö mitä meinaan.
  Miusta on ihanaa että sie kirjoitat asioista kärkkäästi, mutta myös pitää olla valmis ottamaan palautetta vastaan. Kaikki ei voi tykätä, mutta on siun postaukset kivempaa luettavaa kun perus muotiblogit. Miks et sais ottaa kärkkäästi kantaa asioihin jotka sinuu paljon liikuttaa, niinkun esimerkiksi postaukset ruuasta. Jos piilosokeri saa siut näkee punasta niin miks postausta kirjoittaessa pitäs kusta hunajaa? Älä muuta kirjoitustyyliäsi mihinkään, on paljon kivempaa että kerrot asiat suoraan, kuin että teet itsestäsi ihmisen mitä et ole. Toisaalta ymmärrän edellisen postauksen ”vihakommentit” koska se kilo lähtee pieremällä, niinkuin tän keskustelun aloittajankin taisi vähä erisanoin sanoa, mutta ”olo on tärkeämpi mittari kuin vaaka”. Jos olo on pöhöttynyt ja väsynyt, kukaan ei epäile ettetkö saisi oloasi taas paremmaksi liikkumalla ja syömällä, oli se paino sitten mitä vaan. Toivottavasti ymmärsit pointin mitä yritin pitkästi selittää. Mutta älä muuta tyyliäsi, ”se ei ole sinä” jos kirjotat vaan vaaleanpunaisista unelmista.

  Niina

  • Moi, N:n kommentti tuli läpi, mutta toista Niinan kommenttia ei ole hetkeen ollut :).

   Minua ahdistaa nimenomaan tämä OLO, mutta liian moni tarttui nimenomaan siihen painolukemaan. Alkuun lisäsinkin paksuilla kirjaimilla, että oma oloni ei ole hyvä. Osa porukasta ei vissiin lukenut postausta ensimmäistä lausetta pidemmälle, koska avasin ajatuksia kyllä :). Olisi pitänyt vielä rautalangasta vääntäen kirjoittaa, että se OLO on pääasia, ei se paino. Huomaan vaan kropassani muutoksen kun se menee tietyn kilomäärän yli. Jos kilomäärää en olisi kirjoittanut, koko soppaa ei olisi varmaan tapahtunut :D. Kirjoittamalla on hankalampaa esittää asiat kuin puhumalla..

   Palautetta olen ehdottomasti valmis ottamaan vastaan, kolmea kommenttia lukuunottamatta olen julkaissut kaikki.

   En liian siirappista osaakaan kirjoittaa, mutta hetkeen en ärsytyspostauksia kirjoita. Mutta sitten varmaan porukka dissaa pinnalliseksi kun suppeutan kirjoitusalaa, ikinä ei voi kaikkia miellyttää :D.

   Kiitos paljon Niina kattavasta kommentista ja mukavaa päivää siulle :)!

 4. Yllätyin miten kiihkeää keskustelua eilinen postaus aiheutti. Luin postauksen ja minusta siinä ei ollut mitään ihmeellistä, ymmärsin kyllä pointin. Ehkä se hoikan/normaali painoisen painosta puhuminen on monelle liikaa. Tykkään blogista todella paljon, yksi suosikeistani 🙂 Ja eihän kaikkea ole pakko lukea, itse skippaan tekstit mitkä on ihan selkeästi pelkkää salia. Ite en käy, eikä se minua kiinnosta, mutta minua ei haittaa vaikkaa siitä postaat. Jatka samaan malliin 🙂

  • Niin ja siitä vielä piti sanoa, että minusta on hassua miten ihmiset tulee moittimaan, ettei sinulla ole oikeita ongelmia. Tämä on blogi, jossa sinä päätät mitä kirjoitat ja eikä me lukijat tunneta sinua oikeasti. Harmitti myös se syömishäiriökortin heiluttelu. Joko tää on vauva-palstalla ruodittu? 😀

  • Nimenomaan! En ole kaikista asioista tilivelvollinen kenellekään ja päätän itse mihin vedän yksityisen verhon. Vaikka avoin olenkin, ei nyt sentään kaikkea voi -enkä edes halua jakaa tuhansille ihmisille. Sie oot kyl ihana Johanna, yks miun lempparivakkari <3!
   Hehe, en itseasiassa tiiä, ainakaan googlella ei vielä löytyny keskustelupalstalta -ihme :D.

 5. Mä kuulun niihin jotka sinun teksteistä usein ärsyyntyy jostain syystä, mutta aina joku kiinnostava otsikko saa minut klikkaamaan blogiisi. En itse pidä kärkkäästä tavastasi mutta hyväksyn ja suodatan sen parhaani mukaan koska jokaisella on oikeus omiin tunteisiin ja mielipiteisiin. Jos pari kiloa rassaa on se ihan ok vaikka lukija ei sellaisesta välitä. Nyt pitäisi muistaa että nämä ovat Tiinan ajatuksia omasta itsestään ei muista, joten ei voi loukkaantua…eihän. Pitäisi olla iloinen että kirjoittajalla ei ole sen suyrempia murheita. Minua on harmittanut huono ilma tänään toivottavasti se ei ole muulta pois. Ja jatkossakin aion postauksiasi lukea jo ihan itsekasvun takia.sillä eihän tälläisestä voi provosoitua..eihän..

  • Nimenomaan ne on omia ajatuksia omasta itsestäni, omasta kropastani, omasta olotilastani, joten en vaan voi ymmärtää miksi kärpäsestä tehtiin härkänen.

   Niinkuin postaukseen kirjoitin, että älkää rakkaat ihmiset luulko, että elämäni pyörii yhden kilon ympärillä. Postaukset eikä blogi ole koko elämäni, kaikkea henkilökohtaista en vaan voi, enkä halua kertoa vaikka mieltä painavia ne onkin…

  • Joo on jotenkin jännä miten bloggaajasta tulee ns. Vapaata riistaa arvostelun suhteen. Kun varmaan max. 20% elämästä tänne tulee kirjoitettuna. Toivon että jaksat pitää pintasi etkä muserru vihaviestien alle. Kaiken laisia kirjoituksia tarvitaan ja aitous on jotain mitä sinulta ei tunnu puuttuvan. Se ehkä tässä pintaliitokiiltokuvia (itseni mukaanlukien) ärsyttää. Sanot sen ääneen mitä muut ajattelee…eihän sellainen käy päinsä 🙂

  • Nimenomaan, en mie tänne koko elämääni vuodata vaikka olenkin aihepiireissä aika monipuolinen ja avoin. Näppäimistön takaa on niin helppo huudella mutta auta armias tulisiko kukaan face-to-face noita miulle sanomaan, ei todellakaan. Se, että kirjoittaa julkista blogia ei tarkoita sitä että kommentoivat voisivat unohtaa käytöstapansa. Noh, yritän pitää pintani, toivottovasti tämä kohta rauhottuu. Poistan tekstin jossain vaiheessa, mutta nyt se lietsoisi vaan lisää joten parempi odottaa hetki

   Kiitos kommentista!=)

 6. Heh. Vaikka itsekin joistain postauksistasi olen ärsyyntynyt, ehkä juuri suoran mielipiteesi (antaa käsityksen, että olet asian suhteen ehdoton, vaikka sillä olisi monta puolta) takia, mutta joku taika siinä on, koska aina tänne tulen juttuja lukemaan. Monet lässynlässyn-blogit, joissa muka kaikki on hyvin ja sitten yhtäkkiä erotaankin ym. sepustukset saa sellaisen olon, että kirjoittaja on ”pettänyt” lukijakuntansa. Koska aina blogissa nämä henkilöt lässyttää kuinka kaikki on hyvin, ja saa lukijan uskomaan, että tällaisia ”ihanneperheitä” on kasapäin. Ja sitten yhtäkkiä erotaankin. Eli pinnan alla kaikki on ollut muuta kuin lässyä. Ja silloin, kun blogissa jakaa tällaisia pikku juttuja kuin sinä (esim. tuo paino, ja sekin piristi kovasti kerran, kun mainitsit, että olitte riidelleet 😉 ..) tulee sellainen olo, että kaikki ollaan samassa veneessä ja elämä ei ole kiiltokuvaa. Pööh, pitkä teksti ja sekava kirjoitus. Mutta pointti on se, että todellakin jatkat tästä eteenpäinkin niitä kirjoituksia, joissa on jotain ”negatiivista” mukana eikä lässyä 😀

  • Heh, kivaa että näissä raapustuksissa on siun mielestä joku taika :). Tiedostan sen itsekin, että kirjotan aika suorasti, mutta edellisessä postauksessa oli se kumma, kun en arvostellut ketään muuta kuin itseäni -ja silti tuli kakkamyrsky aiheesta.

   Joo olen kertonut myös tänne, että kyllä me myös tapellaan, niihinkin on tottakai Tuomaksen lupa :). Elämä on niin paljon muuta kuin pintaa ja tykkään kirjoittaa myös niitä rouheita juttuja ,mutta myös niitä ”pinnallisia” juttuja. Sekasoppaa on varmasti jatkossakin luvassa ja olen viime aikoina itse tykännyt lukea lifetyle/muuta kevyempää settiä niin niitäkin tulee omaan blogiini. Tosin nyt kärkkäitä vältän hetken että savu laantuu :).

   Kiitos Laura kommentista ja mukavaa viikonloppua :)!

 7. Ompas veikeä kuva Eetusta 🙂 Pöyristyttävää miten ihmiset leimaa ja tuomitsee niin jyrkästi. Sen minkä blogiasi oon lukenut niin empä oo saanu sinusta pinnallista kuvaa. Monipuolinen kirjoittaja olet ja se on hyvä!

  • Hih, kiitos, Eetu söpöilee <3 :). Ihana kuulla, harmittaa miten moni pitää minnuu nyt ihan pinnallisena ämmänä vaikka kirjoitin vaan omasta itsestäni, en kenenkään muun kiloista. Normaalipainoisen painon arviointi on näköjään tabu vaikka sitten vaan omasta painosta :D.

   Kiitos <3!!

 8. Tiina!
  En voi muuta sanoa kuin että jatka kirjoittamista omalla tyylilläsi! Oon niin kihissyt noiden idioottimaisten kommenttien takia joita olet saanu eilisestä postauksesta !

  Hyvää kevättä teiän porukalle ! <3

  Emilia

  • Ihana Emilia, kiitos :)! Joo mie luin miten puolustit minuu Pekan sivulla, kiitos niistä :)! En jaksanu ite alkaa siellä vänkäämään, ihme kommentteja kyllä sielläkin. Aikuiset miehetkin kommentoi todella lapsellisesti

   Hyvää kevättä teilleki <3!

  • Juu kyllä todella ala-arvoista juttua !
   Se on tämä somen ihmeellinen maailma, jossa verikoirat on heti kimpussa jos julkaiset jotain massasta poikkeavaa ja kaikki omat sanomisesi saadaan käännettyä itseäsi vastaan…

 9. Jatka samaan malliin! Sun blogi on huippu just siks että siinä näkyy oikee elämä! Parin blogin lukemisen oon lopettanut just siks kun kaikki on aina niin ”ihanan-siirappisen-vaalenpunasta-unelmaa” ja ”salitreeni kulkee-elämä-hymyilee-linnut laulaa-positiivisuus24/7” SIIS YÖK! Se on just sitä teennäisyyttä mitä en voi blogeissa sietää. Sun blogi on elämänmakuinen ja jos joku vetää herne-maissi-paprikat siitä nenään niin on ehkä syytä kattoo peiliin 😀
  Oot huippu <3

  • Kiitos Janna <3! Joo mie tykkäänki kirjottaa elämänmakuisesti, mutta nykysin kun oon useemmin kirjottanu myös lifestyle tyyppistä, asuja ostoksia jne välillä niin sitten oonkin ihan hirveen pinnallinen että. Jotkut taisi vetää koko pussin niitä hernemaisseja nokkaan :D. Ihanaa että moni teistä vakkarilukijoista on kuitenkin miun puolella ja se on miusta paljon tärkeempää kuin jotkut random yksittäiset kävijät <3!

  • Todellakin puolustuskannalla! Ja mä ainakin tykkään siitä että esittelet uusia juttuja mitä oot ostanu ja meikkivinkit sun muut on kans tosi kivoja, ehkä mäkin oon sitten niiiin pinnallinen ;)Ja tohon ed. postauksen pieneen painonnousuun.. Yhdyn täysin ja todellakin tiedän tunteen. Ei tarvii olla kun vähän turvonnut olo, niin sekin tuntuu jo ikävältä.. Saati sit et vaaka näyttää +pari kiloo. Ite en vaakaa enää käytä, koska se ei sovi mulle, mutta kyllä sen huomaa ja tuntee jos pöhöttyy. En ymmärrä miten normaalipainonen ei saa puhua siitä että pieni painonnousu ja turvotus saa olon inhottavaksi, varsinkin jos on suht aktiivinen elämäntyyli ja haluu pitää itsensä kunnossa.

  • Hyvä et tiiän ainakin yhen lukijat tykkäävän sitte niistä miun ”hyi miten pinnallista” jutuista 😀 <3! Mie vaan oon jotenkin tykänny lukea itekin niistä asioista enemmän nykysin. Mamma ja treeniblogit kyllästyttää, oon rinnalle kaivannu kevyttäkin 🙂

   Kiitti Janna<3.

 10. En kyllä voi ymmärtää miksi siun postauksen pitäis ketään miellyttää. Rehellisesti kirjoitit omasta olosta. Miks sit pitää käydä lukemassa tätä blogia jos sävy on jonkun mielestä liian kärkäs. Tuskinpa tän blogin tarkoitus on pelkästään lukijoita miellyttää. Menee koko hommasta idea jos pitää asioita kaunistella lukijoita miellyttääkseen. Minuu ei kyllä ärsyttänyt yhtään edellinen postaus. Ymmärrän ihan tosi hyvin miltä tuntuu jos omassa kropassa ei viihdy. Unohda negatiiviset kommentit ja jatka samaan tyyliin. 🙂

  • Niimpä, OMASTA olostani. Voi juma. Hyökkäyksen olisin ymmärtänyt paremmin mikäli olisin arvostellut jotain muuta, mitä en todellakaan tehnyt enkä tee. Jokainen saa olla sen painoinen kun on,mutta itselläni on vaan tukalampi olo pari kiloa painavampana.

   Tietysti haluan, että kirjoitan myös lukijoita kiinnostavaa materiaalia, mutta esim. tässä postauksessa purin omia ajatuksia lähinnä itseäni potkiakseni perseelle ja sitten tulikin hirmuinen hyökkäys. Oon välillä liikaakin miettinyt että ”voinko postata tästä ettei porukka pidä minuu hirmu pinnallisena” jos oon halunnu kirjottaa vaikka jostain tyyli/kauneushömpötyksestä. Mutta sekin saa loppua, nykyisin minuu kiinnostaa itteeniin lukee ns. kevyempää settiä, asuja, laukkuja ja sellasta girly stuffia, joten välillä niitäkin näkyy sitten blogissa. Heh tulipas sepostus tähän :D.

   Kiitos heidie, kiva kuulla että kuulut siihen joukkoon joka ei ole heittämässä virtuaalisia kananmunia minua päin :).

 11. vasta sitten sais alkaa laihduttaan ja valittaan kun on ylipainoinen. silloin satelee tsemppikommentteja elämäntapamuutoksesta yms koska ylipaino on hirmu vaarallista! Mut ylipainoiseksi ei koskaan tulla jos valitetaan jo normaalipainossa ja laihdutetaan heti kun paino alkaa kivuta tikapuita pitkin. Like what miksei siis normaalipainoisena saisi laihduttaa? Se on kuitenkin aika iso kiloskaala siinäkin ja on varaa pudottaa muutama kilo jos siltä tuntuu 🙂
  Mulle parasta just nyt on kana-kasviswokki, jumpat, valokuvaus ja ratsastus! 🙂

 12. Oih kokonaisia öitä:) .. Mitäköhän ne mahtaa olla.. Meillä täällä yöt aikalailla sirkusta:D.. Noh aikansa kutakin.. Täällä on kunnon nostatus menossa kotijumpilla, jos sitten uskaltaisi lähteä kokeilemaan juoksua. Siulla on mielenkiintoinen ja inspiroiva blogi, jatka samaan malliin:)

 13. Miekin oon sitä mieltä, että parhaat blogi kirjoittajat on just sellasia, jotka uskaltaa kirjottaa elämästä sellasena kuin se on. En jaksa enää yhtään oman elämän kiillotus blogia lukea 🙂 Hienoo kun jaksat ja miusta kuulostaa että oot osannu hyvin suhtautua saamiis kommentteihin.

  Ps. Ihana kuva Eetusta 😉

 14. Älä koskaan ikinä muutu bloggaajana, oot hyvä tuollaisena kuin olet. Ainakin oma itsesi. 🙂

 15. Ikävää millaista ryöpytystä olet saanut :/ Jokai en kuitenkin itse valitsee mitä lukee ja jos ei miellytä niin tarviiko hyökätä. Asioista voi asiallisesti kommentoida…. Itsekin joskus luen postauksia, joissa olen eri mieltä, joskus kommentoitsen omasta mielestäni ainakin hyvässä hengessä, joskus jätän kommentoitsematta. Jos taas menee ihan ohi oman makuuni niin jätän postauksen siihen, en kuitenkaan leimaa heti koko blogia… No m bloggaajan pistetään toki itsemme alttiiksi ryöpytyksellekin, mutta silti sitä toivoisi lukijoilta tiettyjä hyviä sometapoja 🙂
  Pysy vain omana itsenäsi, se tekee sun blogistasi sun blogin! <3

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  • Tuli kyllä ihmeen paljon ryöpytystä ja ihmetyin kun fitnessporukkaki alko haukkumaan, luulisi heidän ymmärtävän mutta ei näköjään :D.

   Ihan oikea ajatus siulla ton kommentoimisen suhteen ja leimaamisen, ei se tee miusta kokonaan ärsyttävää tai pinnallisesti jos sellasista asioista joskus kirjotan 🙂

   Kiitti Outi <3

 16. Sun kirjoitustyyli on kyllä tämän blogin suola. 🙂 ja siksi itse tykkään. En tykkää niistä siirappiblogeista just siks kun niihin en pysty samaistumaan. niinhän se on, että kaikkia ei voi miellyttää. Ja jotenkin tuntuu, että varmaan ne ilkeän kommentin kirjoittajat kärsivät huonosta omastatunnosta, eivät ole tyytyväisiä painoonsa ja ovat kateellisia, että joku muu on hoikka/hyväkuntoinen. Itse painin saman ongelman kanssa. Olen melko hoikassa kunnossa lapsen saannin/imetyksen jäljiltä ja nyt käsistä lähtenyt herkuttelu on nostanut painoa sen pari kiloa ja olo nimenomaan on huono. Olo tuntuu löysältä ja pöhöttyneeltä eikä energiaa ole. Ja se ärsyttää. Toki tuetää millä se pöhö lähtee, mutta aina ei riitä energia niihin tekoihin. 😉

  Ja ihania asioita listasit, mikä on parasta just nyt. Mun tän hetkellä parhaat asiat ln oma mies ja lapsi sekä ihana kevät. 🙂

  • Ainakin erottuu massasta sitten jollain lailla, miun tapauksessa se on sitten se ”joka kirjottaa myös ärsyttävistä aiheista :D”. Pyrin nimenomaan siihen, että kirjotan elämänmakuisesti. Toki on myös niitä liibalaaba ostos yms. juttuja, mutta sitten just näitä perkele postauksia :).

   Kiitos Marianne ja tsemppiä pöhön pois puhaltamiseen :)!

 17. Seurasin ihan kauhuissani tota edellistä postausta. Siis mä en voinu kommentoida, koska mua niin vittuti sun puolesta! V#ttu mitä paskaa. Aivan uskomatonta. Hienosti sä kestit! Go girl! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta