Päivän asu & kuulumiset!

Viime viikon arkipäivät oli suurimmaksi osaksi niin kuraa, joten keskityn tällä kertaa kuulumispostauksessa viikonlopun antimiin. Arkipäivän ärsytyksistä avauduinkin Äitiä vähän ärsyttää postauksessa. Mutta viikonloppu; mukavaa!

Lauantaina vedin tupla treenipäivän; aamulla kävin Saajon kanssa hölkkälenkillä ja Eetun päikkäriaikaan salilla. Salilla vedin jalat-olkapää treeniä. Teen yleensä jalat ihan omana päivänään, mutta tällä kertaa näin. Nyt on maanantai ja treeni tuntuu vieläkin pakaroissa, jesh! En itseasiassa tehnyt kuin kolme liikettä, mutta ne näköjään onneksi riitti. Yhden jalan kyykyssä rupesi korpeamaan huono tasapaino ja pihisin sisältä päin. Olkapäille tein superina sivuviparit ja etuviparit. Niiden lisäksi takaolkapäät taljassa ja loppuun vielä pudotussarjan. Huomaa muuten, että pystyn nyt jotenkin kirjoittamaan vapautuneemmin myös treeni jutuista, kun en koe enää siitä niin ”pakko postata treeneistä” painetta.

IMG_1506

Takki Hm / Paita Seppälä / Huivi ei tietoa merkistä, saatu joskus lahjaksi / Housut Cubus / Laukku Esprit / Kengät Skopunkten

IMG_1513_edited-1 IMG_1504

Illalla menin elämäni ensimmäisten mammakavereiden kanssa ulos syömään. Tutustuin heihin synnärillä.Olimme samassa saikkuhuoneessa ja ihmettelimme yhdessä vauvoja ”mitä tälle nyt pitää tehdä”. Nykyjään kokoonnumme valitettavan harvoin, mutta parempi harvoin kun ei ollenkaan! He olivat myös polttareissani sekä häissäni, joten he ovat nähneet elämäni monenlaisia hetkiä. Jälkisupistus kiroiluista papin aameneen. Oli ihana nähdä kerrankin ilman lapsia kun sai kunnolla vaihdettua kuulumisia, eikä tarvinnut jatkuvasti kytätä ettei muksut tee tuhmuuksia.

IMG_7211

IMG_7214

IMG_7215

Alkuruuaksi ravintolan puolesta tuli vuohenjuustokeitto ja palanen patonkia. Yleensä pihistelen ravintolassa ja tilaan ainoastaan pääruuan, mutta tällä kertaa valitsin menun, eli siihen kuului myös alkuruoka. Ilmakuivattua kinkkua, valkosipulipatonkia ja jotain makeita oransseja juttuja.En tiedä yhtään mitä ne oli, mutta maistui ihan hyvältä.Oliiveja annoksessa oli myös, mutta ne jäi syömättä. Inhoan oliiveja hyi. Toinen ystävistäni tilasi etanapannun ja maistoin häneltä yhden. Elämäni ensimmäinen kerta kun maistoin etanaa! Luulin niiden olevan sellaisia limaisia ällötyksiä, mutta ei se oikeastaan maistunut miltään. Pääruokana oli broileria, espanjalaisia kasviksia, ranskalaisia ja todella hyvää kastiketta. Annos oli todella hyvä! Kana oli maustettu pinnasta juuri sopivasti ja oli ihanan muhevaa. Broileri jää helposti liian kuivaksi, mutta tuo oli todella hyvää. Propsit kokille!

IMG_1510

Sunnuntaina menimme Tuomaksen kanssa pitkästä aikaa leffaan. Tuntui vaan oudolta kun ei voinut mussuttaa karkkia. Rouskuteltiin sitten poppareita ja jogurttihedelmiä. Leffana oli siis Nuija ja Tosinuija kaks ja sai kyllä ainakin nauraa! Meihin uppoaa tollanen huono huumori ja repeiltiin todella monta kertaa! Suosittelen ehdottomasti huonon huumorin ystäville :D. Niissä kohtauksissa joissa äänet kuului todella kovasti, tuntui ihan siltä että ”hyss, laittakaa hiljemmalle ettei Eetu herää”! Sitten tuli vaan ups, ainiin eihän Eetu olekaan täällä vaan kotona Anopin kanssa, hehe. Olen nimittäin niiiiin tottunut siihen, että leffaa katsoessa äänet pitää olla aika pienellä ettei poika herää. Leffan jälkeen käytiin Sokkarilta ostamassa joulukuuseen pari MUSTAA köynnöstä. Tuomas sanoikin, että vähänkö hänen siskonsa tulee kettuilemaan meille kun sitten meillä on kuusikin mustavalkoinen.. Musta-valkeahöperöitä, mekö? Kyllä.

Eetu oli käynyt mumminsa kanssa katsomassa kaupungilla joulun avausta. Anoppi oli myös lukenut paljon kirjoja ja leikkinyt lapsenlapsensa kanssa. Mie kun yritän lukea Eetulle, niin yleensä hän ei malta kuunnella ollenkaan vaan kääntelee vaan tohkeissaan sivuja. Kun tulimme kotiin, poika oli syönyt jo iltapuuronkin kiltisti.  Ulos lähtiessäkään Eetu ei ollut yhtään tapellut vastaan ja oli muutenkin ollut tosi kiltisti. On se jännä miten Eetu jaksaa meille tapella vaatteita laittaessa ja puuron syönnissä, mutta mummilleen oli niiin kilttiä poikaa että. No hyvä vaan, niin Anoppi haluaa jatkossakin hoitaa Eetua :D. Seuraava hoitokeikka onkin tämä viikonloppuna kun menemme Tuomaksen kanssa hänen työpaikan pikkujouluihin. Pääsee taas pikkumustailemaan.

Eli viikonlopun jee jee juttuja olivat onnistunut treeni lauantai, mammaystävien kanssa juoruilu ja sunnuntai leffailta Tuomaksen kanssa. Hyvä viikonloppu <3!

Tiina / Fit Fat Mama

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta