Must Have-lista mini-reissua varten

Huomenna lähdetään Tuomaksen kanssa kohti Tallinnaa ostamaan hääjuomia ja keskiviikkona saan miun puvun! Hääjuomareissuun menee huominen päivä kokonaan ja tullaan Helsinkiin vasta joskus illalla. Keskiviikkona puvun noudon lisäksi haluan käydä edes pikkaisen shoppaamassa. Aikaa ei ole kovin paljoa, koska haluan keretä kotiin ennenkuin Eetu on unilla.

Tässä muutama kollaasi mitä mie haluisin löytää:

kollaasi16kuvat fitnesstukun sivuilta.

Isolla kirkolla on Fitnesstukun liike jossa on pakko pakko käydä! Vältetään samalla kalliit postikulut. Moni on hehkuttanut Questbar-proteiinipatukoita joten ainakin muutama niitä on pakko ostaa! Jotkut on laittanu patukan mikroon ja se maistuu lämmitettynä kuulemma vieläkin paremmalta, mm pakko koklaa. Questit on todella suosittuja, joten toivottovasti niitä löytyy liikkeestä. Vihreä tee- kapseleita en ole syönyt aikoihin, mutta ennen raskautta ne tuli hyvinkin tutuksi. En ole vaan saanut aikaiseksi ostettua synnytyksen jälkeen uutta purkkia. Omegat on finito, joten niitä on ainaki pakko ostaa.

kollaasi17kuvat popin verkkosivuilta.

Eetulle haluaisin löytää muutaman kesävaatteen. Jos ne helteet enää edes tulee. Tulkaa tulkaa tulkaa ohoi! Sukkia tarvitsee aina, tää Mama on sukkamonsteri joka onnistuu hävittämään niin omat kuin lapsensa sukat. Plus se, että Eetu onnistuu itekin tiputtamaan sukkansa aina ties minne.

kollaasi181. kengät täältä, 2. kengät täältä.

En ole ihan sata varma mitkä kengät laitan häihin. Kotona on muutamat suht sopivat korkkarit valmiina, mutta olisihan se kiva saada ihan uudet popot. Koska kimppunikin on musta, haluan kenkienkin olevat. Harmaat/hopeiset kengät olisi myös kivat. Toisaaltaan valkeat olisi myös kivat. Hahaa, vaikeeta päättää. En halua kuitenkaan mitään ihan perinteisiä ”hei olen morsian” -kenkiä, koska haluan käyttää niitä toistekin. Platform-korkkarit on siitä hyvät, että niissä saa reilusti lisää pituutta, mutta korokepohjan ansiosta niillä on silti suht helppo kävellä.

Lisäksi olisi kiva löytää jotkut lökärit joita kehtaisi käyttää ihmisten ilmoillakin. Better Bodiesin lökäpöksyt on kivannäköiset, mutta ei nappaa maksaa lököhousuista 80€. Ongelmana lököissä miulla on se, kun olen niin lyhyt. Kaikissa lahkeet tuppaa olemaan liian pitkiä ja syksykelillä ne on sitten ihan ravassa.

Teen mini-reissun jälkeen erikseen postauksia liittyen fiiliksiin miltä tuntui kun Eetu oli ensimmäistä kertaa yötä hoidossa, esittelen ostokset ja alkoholin haku reissusta teen myös erikseen postauksen.

Hyvää viikon alkua <3!

-Tiina

 

Tiina / Fit Fat Mama

4 vastausta artikkeliin “Must Have-lista mini-reissua varten”

  1. Toivottavasti löydät etsimäsi ja mukavaa reissua! Hyvin poitsulla menee ja saatte itsekin hieman huilata ja sit jaksaa taas 🙂

    • Kiitos :). Eetulle erossa olo onki varmaan helpompaa ku miulle,pari kertaa meinannu jo tulla itellä itku 😀

  2. Pakko sanoa hääkengistä! Laita sellaiset kengät joissa viihdyt ja joilla jaksat olla! Mulla oli korkkarit ja balleriinat. En uskaltanut mennä korkkareilla kirkossa, mutta myöhemmin sitten oli hetken jalassa kuitenkin. 😀

    • Mie ostin sellaset ihanat,melko korkeet korkkarit,mut otan vaihtokengätki mukaan :). Teen kengistä tänään postauksen jos kerkeen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta