MOTIVAATIO MAANANTAI: Tanjan tarina!

Toinen vieraspostaaja Motivaatio Maanantai postaussarjassa on 2-lapsen Äiti Tanja, joka on aloittanut painonpudotuksen raskauksien jälkeen.

lihavatanja

Ennen kuvat otettu 27.8.2014 ja jälkeen kuvat 29.12.2014

Olen 28vuotias kahden lapsen äiti Hämeenlinnasta, olen aina kamppaillut painoni kanssa.

Päätin toisen lapseni raskauden aikana, että sitten kun lapsi on syntynyt haen apua elämänmuutokseen. Täällä Hämeenlinnassa on sellainen sali kuin Evatar, jossa on erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Samaisella salilla oli alkamassa syksynä  2014 ryhmä kuin remonttireetat, jossa sai tukea, opastusta ja motivaatiota elämäntapamuutokseen. Remonttireetat kesti 4kk. Otin yhteyttä, ja osallistuin ryhmään.

Olin todella rapakunnossa, todella väsynyt ja pettynyt itseeni. Itsetuntoni oli aivan nollissa ja ihmisten ilmoille meneminen tuntui ylipääsemättömän vaikealta. Halusin oppia syömään oikein, ja halusin saada kipinän ja motivaation liikkumiseen.

Ennen en osannut juoda vettä laisinkaan ja ruokailutottumukseni oli päin persettä. Liikkunut olen aikaisemmin jonkun verran, erityisesti rakastan tanssimista.

Painoa matkan varrella tippui 13,5kg ja senttejä kokonaisuudessaan 45cm, opin syömään oikein ja terveellisestä elämästä tuli minulle uusi elämäntapa. Jatkan painonpudotusta ja terveellistä elämää jatkossakin, tähän otan motivaation kun katson ENNEN ja JÄLKEEN kuviani.

lihavatanja1
Kiitos tarinasta Tanjalle! Lapsista huolimatta laihdutus ei ole mikään este ja Tanja on startannut hienosti elämänmuutoksen. Kuvista ihaninta on se, miten iloiselta hän näyttää onnistumisen jälkeen :)! Hän kirjoittaa myös Rouva Mutsi-blogia Kaksplussan yhteisön puolella jossa voi seurailla hänen arkeaan. Tsemppiä Tanjalle projektin etenemiseen!
Jos haluat kertoa oman tarinasi Motivaatio Maanantai-sarjassa, laita miulle s-postia osoitteeseen [email protected] Hyvää viikonalkua lukijoille <3!
ps. Tekstit menee ihmeellisesti linttuun, pahoittelut siitä!
Tiina / Fit Fat Mama

5 vastausta artikkeliin “MOTIVAATIO MAANANTAI: Tanjan tarina!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta