Michael Kors Large Selma

Tilasin pari viikkoa sitten Michael Kors Large Selma laukun ja se saapui tänään!  Se on myöhäinen hää/synttäri lahja itseltä itselleni. Kyseessä on miun ensimmäinen uutena, normihinnalla ostettu merkkilaukku. Muut olen ostanut joko alennuksesta tai käytettynä.Tutkin ympäri ämpäri nettiä erilaisia laukkuja, katsoin youtubesta arviointivideoita, mittailin mittanauhalla ja vaikka sun mitä. En siis todellakaan ostanut laukkua ihan extemporena, vaan käytin päätöksen tekoon paljon aikaa.

Laukku on tilattu jenkeistä, Nordstrom nettikaupasta. Asiointi oli luotettavaa ja nopeaa: Tilauksen jälkeen tuli sähköpostiin tilausvahvistus ja toimitukseen meni n. 2-viikkoa. Kun tilaa jenkeistä ja arvo on yli 20€, laukku meni tulliin, mutta tullimaksukin hoitui helposti.

IMG_6802 IMG_6812 IMG_6803

Kriteerit laukulle oli suurikokoinen musta nahkalaukku, jonka saa tarvittaessa crossbodyksi ja joka käy arkeen ja juhlaan.

Ihan periaatteesta en ensin halunnut valita Korssia, koska ne on niin yleisiä nykyään. DKNY:n laukku olisi mätsännyt lompakkooni, mutta en löytänyt mieluista mallia. Googlettelin Korssin laukkujen ominaisuuksia, laatua ja asiakkaiden tyytyväisyyttä niihin ja vastaan tuli niin paljon kehuja, että päätin sittenkin valita Korsin.

IMG_6804IMG_6816 IMG_6817

Selmaa en ainakaan täällä Joensuussa ole kovinkaan monella nähnyt, toisinkuin Hamiltonia, joten tämä ei mielestäni ole niin massamassaa. Tuonne mahtuu todella hyvin tavaraa, mutta vaikka sitä ei ahtaisi täyteen, laukku on todella ryhdikäs eikä lösähdä.Tykkään tästä kovasti!

Tässä vielä Michael Kors Large Selman arvostelu videolla:

 haha kauhee aloituskuva ja mustat silmänaluset, mutta enivei.

 

Mitä tykkäätte? Onko teillä Korsin laukkuja?

 

-Tiina

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa
Tiina / Fit Fat Mama

7 vastausta artikkeliin “Michael Kors Large Selma”

 1. Kaunis laukku 🙂 Onko tuo Saffianonahkaa? Ainakin näyttää siltä. Mun Milanosta ostamani DKNY uutuuslaukku on juurikin Saffianoa ja näyttää samalle materiaalille. Tosi hyvin pysyy kuosissa eikä samanlailla pehmene kuin perusnahka, toi säilyy jämäkkänä vuosikausia.

  • Kiitos :)!
   Joo on saffianonahkaa, videolla muistaakseen sanoinkin :).Kätevää kun ei ole sellanen löllerö!

  • Katoin kyllä videon mutta en huomannut/kuullut sitä kohtaa. Taisin häsätä jotain muutakin samalla niin meni ohi 😀 Mä himoitsen musta/hopeaa MK Hamiltonia, sitä largea. On yleisempi, mutta se on musta niin ihana. En vaan ole saanut aikaiseksi ostaa.

  • Hamiltoni on kyllä myös kaunis :). Huomaa kun niin monella on se…tosin enemmän oon nähny musta-kultaisia kuin musta-hopeisia :).

 2. Itse hankin just Zalandolta ruskean Hamiltonin, laskeskelin näitä hintoja ja tulin siihen lopputulokseen, että sama se on mistä tilaa, kun joutuu toimituskuluja ja tulliveroa maksamaan. Vai oliko sun tapauksessa edullisempaa tilata jenkeistä?

  Perusmusta on hyvä valinta, kun ei pääse kyllästyttämään ja sitä varmasti pitkään tulee käytettyä. Hieno laukku:)

  • Hamiltoni ruskeana on kyllä tosi nätti :)!
   No joo, vähän turhaan tilasin jenkeistä kun hintaero zalandon versioon oli about 10€. Tullimaksu oli yllättävän paljon :/.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta