Meikkivinkki: Edullinen kulmaväripaletti!

Olen piirtänyt kulmakarvani kulmakynällä ylä-asteelta lähtien, eli tooodella monta vuotta. Kulmakynän probleema on kuitenkin siinä, että jäljestä tulee monesti liiankin piirretyn ja tönkön näköinen.

Bongasin jostain blogista jutun kulmakarva väripaletista jota myydään ihan Seppälässä. Hintaa paletilla oli muistaakseni kuutisen euroa, eli ei paljon mitään. Olen muutenkin meikkiasioissa aika pihi, joten peukut halvalle hinnalle!

IMG_6008

IMG_6009 IMG_6013

Ostin paletin ja lähdin kokeilemaan. Ensin ihmettelin monia eri värejä ja, että mitä hittoa toi valkee mömmökin on? Kokeilin ensin levittää valkeaa ainetta kulmiin ja tajusin, että ahaaa: se kiinnittää varsinaisen väriaineen. Päälle levitin paletin tumminta ruskeaa. Häämeikkaaja itseasiassa sanoi meikatessaan minua, että toiseen kulmaan piti hinkata väriä ihan kunnolla. Siinä ei ole kuulemma niin paljon karvoja joihin väri voisi tarttua. Joten kiinnitysmössö on jees.

Meikkaaminen pakkauksessa mukana tulleella vipalla on hieman hankalaa, en vaan ole vieläkään muistanut ostaa varsinaista luomiväri sivellintä. Millainen olisi hyvä sivellin värin levitykseen?

kulmat hohoi, missä olette?
kulmat hohoi, missä olette?

IMG_6015

Monia vuosia kulmakynää käyttäneelle kulmavärin käyttäminen tuntuu vieläkin hieman hankalalta, mutta ehkä se tästä pikkuhiljaa. Lopputulos ei ole vieläkään lähellä The perfect kulmia, mutta luonnollisempi kuin pelkällä kynällä piirrettynä. Räpsäsin ylläolevan kuvan ennen peitevoiteen levitystä, joten älkää ihmetelkö värieroa naaman ja silmänalusten osalta.

 

Millä itse tummennat kulmasi, kynällä vai kulmakarvavärillä?

ps. montakohan kertaa sana kulma tuli postauksen aikana :D.

-Tiina

 

MAMAA VOIT SEURATA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla ja Instagramissa
Tiina / Fit Fat Mama

23 vastausta artikkeliin “Meikkivinkki: Edullinen kulmaväripaletti!”

 1. Mä oon käyttäny enimmäkseen Lumenen Blueberry kulmakynää. Sillä tulee väri helposti kulmiin, mutta eihän sillä tosiaan mitään kovin luonnollista saa, ainakaan minä en osaa..
  Mulla on luonnostaan ihan haaleen vaaleen kulmat, oikein sävysävyyn ripsien kanssa 😉
  Täytyy kokeilla tota Seppälän kulmaväriä ja ostaa kunnollinen sivellin, kunhan jostain löytyy. Kiva kokeilla uusia, koska nääkin kulmat on pakko värittää päivittäin.. Joku voi sanoo turhamaisuudeksi, mutta mä en haluu kulkee ihan zombin näkösenä julkisesti 😀

  • Miulla on ollu yleensä Rimmelin kynä :). Piirtojälkiki riippuu paljon sen kynän terävyydestä, sillon ku on just terotettu nii oumai kun tulee liian voimakkaasti. Kuluneena parempi :). Joo miunkin on pakko värittää päivittäin, on ihan ykköskertoja jos astun ovesta ulos ilman niitä

 2. Hei toi voiskin olla hyvä, kun mukla on just loppumassa. Ihan samat värit löytyy munki Goshin paletista, mutta se maksaa vaa yli kaks kertaa enemmän :D! Hyvä vinkki siis ja tuli ihan oikeesee saumaaki.

  Ainoo mitä epäilen on toi suti, tykkään sellasesta viistopäisestä kulmasiveltimestä, sillä saa ihan sekunissa tosi hyvännäköset kulmat. Kuhan on tarpeeks lyhyet karvat ja jämäkkä, sellasilla löysillä ei tee mitään :/ toa goshin paketis kyl tuli toi viistopäinen miniharja, mutta pitäis varmaa ekaa kertaa elämässä satsata kerranki laatuu ja ostaa kunnon vehje siihen. En usko et väreillä on niinkää eroo kalliin ja halvan välil kulmaväreis 🙂

  • Jes no hyvä et tästä oli siulla hyötyy :)!
   Miunki pitäis hankkii joku kunnon suti..oon vaan yleesä meikkijutuissa hirveen pihi, mutta kyllähän se kannattas ostaa kerralla kalliimpi&laadukkaampi niin ei tartteis heti olla uusimassa. Pitää vaikka ens kerran sokkarilla käydessä kysyy jeesii :).

 3. Hei pakko kysyy, olitko sie tänään (ke 24.9.) yliopistolla naturalla? Ihanku oisin nähny siut siellä! 😀 Tai sitten sinulla on kaksoisolento! 😀

  • En ollu, tänään oon käyny vaa kirpparila :).
   Hui, kaksoisolento siis olemassa :D.

 4. Sulle sopii tummat kulmat niin hyvin, että ootko harkinnut niitä kestävämpiä ratkaisuja? En tiedä miksi sitä kulmien ”tatuointia” oikeasti sanotaan, mut tarkoitan siis sellaista kestoversiota ihoon.

  • Itseasiassa joskus harkitsin sitä, mutta silloin vielä imetin joten sitä ei voinu tehdä…
   Pitäiskin lukee asiasta vähä enemmän. Jotenkin on sellanen kuva, että niistä tulis sellane gootti-luukki :D.

 5. Mulla on kans Lumenen blueberry kynä kulmille ja toinen albiino täällä moro =D ihanat värit paletissa!! Ihan munnäkönen!

  • Joo mie muistinkin et on ollu siun kaa puhetta aikasemminki tästä albiino-jutusta :D. Eetulla on jo nyt tummemmat kulmat ku miulla 😀

 6. Hyvännäköset kulmat tuli! Mun tytöllä on tuo sama paletti muistaakseni – täytyykin ottaa testiin 😀 Itelläni on aivan värittömät kulmat. Aiemmin ’luottokampaajani’ laitto mun kulmat, kun kävin laitattaa hiukset. Hän jäi äippälomalle, joten on tarvinnu turvautuu omiin keinoihin. Mulla on sellain kestovärijutska, mitä laitan ja samalla nypin kulmat. Se ei kuitenkaan o tarpeeks tumma, joten lisään joko kynällä tai Lumenen sellasella kulmavärillä.

  • Testaa ihmeessä muksus paletista 😀 :)!
   Joo mieki oon värjänny kulmia joskus, mutta ostamani aine oli ihan huonoo.Ei oikein tummentanu tarpeeks, ja vaikka olisi tummentanu, niin miulla on liian vähän karvoja kulmissa. Typeränä teininä nypin niitä vähän liian innokkaasti, eivätkä kasva enää 😀

 7. Itte kans vannoutunu kulmien piirtäjä, rimmelin kynällä..pitääkin kokeilla varmaan tota seppälän kulmaväripalettia.. 🙂 ja tosiaan sellanen tarkka vino kovakarvanen suti on kulmiin must jos käyttää väriä, luomivärisudeilla ei saa niin tarkkaa jälkee, kyl ne sokkarilla tietää 🙂 vinkkinä,en siis tiedä käytätkö pinterestiä, mutta mee sinne ja hakusanaks eyebrow tutorial tms niin johan löytyy.. 😉 sieltä löytyy kaikkee muutakin maan ja taivaan väliltä joten varo koukuttumista,lasten synttärivinkkejä ei kannata hakee.. 😀

  • Ostin just eilen sokkarilta luomivärisiveltin, vaikutti tosi pätevältä :)! Pitääkin tehdä siitä postaus jossai vaiheessa.
   Pinterestii on oo paljoo käyttänyt, joskus hääjuttuja kattelin. Meikkijuttuihin voiski hakee vinkkei kun en oo niissä mikään maestro, kiitti vinkistä!

 8. Onko tuo Seppälän kulmaväripaletti ihan laadukas, vai pysyykö ns. kahdestatoista puoleenpäivään? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta