Meikki surkeilla tuotteilla

Kirjoitin postauksen surkeat kosmetiikkatuotteet x 3 ja sain toiveen näyttää käytännössä kyseisiä meikkejä. Tässä siis meikkipostaus -meikki surkeilla tuotteilla tai tuotteilla joista en ole ihan niin innostunut.

Ilman meikkiä

Ei-niin-kivoilla tuotteilla meikattuna ;

Kyllä, Bodyshopin BB-voide oli juuri niin surkeaa kuin muistelin. Vaikka olin laittanut edellisenä iltana kevyttä itseruskettavaa kasvoille, sävy oli silti väärä. Peittoa ei omaan makuun todellakaan tarpeeksi, ihohuokoset paistaa todella rajusti läpi, vaikka pohjalla on myös primeri. Kasvot näyttää jotenkin todella tunkkaisilta.

Silmänalusiin laitoin Pixin tuotetta joka peittää itseasiassa tummat silmänaluset aika hyvin ihan tummia verisuonia myöten. Jostain syystä en kuitenkaan sitä usein valitse käyttöön.

Huulilla NYX:n karsea nudesävy, ehkä voi käydä joillekin, mutta tämä kyllä pysyy miun surkeat kosmetiikkatuotteet listalla.

Kulmat tein Make up Storen kulmasiveltimellä josta en tykkää yhtään ja koska tiesin, etten ole menossa ihmisten ilmoille, en jaksanut alkaa tappelemaan siveltimen kanssa ja jätin kulmat ihan kurppaiseksi.

Pohjan kiinnitin Maybellinen perus kivipuuterilla, joka on ihan ok, mutta mieluummin suosin irtopuuteria.

Hyvin kevyet korostukset laitoin Make up storen voidemaisella contourilla. Voidemaisista en oikein tykkää, puuterimallisia on paljon helpompi työstää.

Heti tuon testauksen jälkeen heitin sekä BB:n että huulituotteen suoraan roskikseen..ei tule ikävä!

Loppuun vielä pari kuvaa meikistä joka on tehty kivoilla tuotteilla.

Oikein hyvää viikonloppua <3! Miehellä alkoi kesäloma ja mennään tänään ulos syömään ja hop loppiin 🙂

 

Lue myös:

Meikkifaileja

5-minuutin meikkihaaste

2-minuutin meikki

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Tiina / Fit Fat Mama

7 vastausta artikkeliin “Meikki surkeilla tuotteilla”

  1. Ai että mahtavaa kun oikeesti toteutit tän! Kiitos! 🙂 ja nyt ymmärrän mm. tuon huuliliiltohomman!

  2. Moi, ei nyt liity aiheeseen, mutta olen matkalla Joensuuhun. Mikä olisi sellainen kirppis, jota suosittelisit? Joku nuorekas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 10
Tykkää jutusta