Meikkaaminen lasten kanssa-näin se oikeasti meni

Meikkaan ja laittaudun edes pienesti melkein päivittäin. Aikamoisena turapeikkona sitä silti tulee liikuttua, kun laittautuminen lasten ollessa hereillä ei mene aina niinkuin strömsössä. Tässäpä yksi esimerkki kun päätin yksi aamupäivä ottaa videokuvaa instastoriehin ja meikata samalla. Halusin jakaa homman tänne bloginkin puolelle, kun sain sen verran kommenttia, että hei -noin se menee meilläkin:

meikkaaminen lasten kanssa -näin se oikeasti meni

Asetin olohuoneen pöydälle valmiiksi kaikki meikit. Tarkoitus oli siis kuvata instastoriehin puhelimella miten teen tehokkaasti perus, nopean arkimeikin. Laitoin ensin primerin.

Vauva oli keittiössä ja huhuilin ”mitä Miina tekee”. Oli epäilyttävän hiljaista joten kävin katsomassa. Hällä oli smoothiepurkin korkki suussa ja piti äkkiä napata se pois suusta.

Takaisin olkkariin meikkien luokse ja taapero tuli mukana. ”Ei sitä, eikä sitä ” Miina yritti ottaa kaikki tuotteet pöydältä.

”noni”. Sitten mineraalimeikkipuuteri. Seuraavaksi kulmat.

Esikoinen unohti oman huoneensa oven auki ja vauva piti käydä hakemassa sieltä pois.

Sitten aurinkopuuteria.

Seuraavaksi esikoinen vahingossa kaatoi pikkusiskonsa ja siitähän tuli Miinalle huuto. Bebe tissille ja laitoin samalla highlighteria. ”Täähän on ihan kuolassa tää suti”. Tyttö oli ennättänyt jo imeskellä näköjään meikkisudin jossain välissä.

Menin eteiseen peilin eteen ajatuksena, että saisin laitettua edes ripsivärin rauhassa (näköyhteys olohuoneeseen säilyi, jossa lapset oli). Pikasutaisin ripsarin ja menin olohuoneeseen.

Sillä välin 5-vee oli tuhrinut huulensa huulipunalla, sekä jompikumpi oli leväyttänyt highlighter purkin pitkin poikin pöytää.

 

Joten seuraavan kerran kun näette jonkun hiimailevan kaupungilla näyttäen hieman puolivalmiilta turakkeelta kuten allekirjoittanut, silläkin saattaa olla kaksi meikkipakkaa hämmentävää pikkutyyppiä kotona :D.

Kivaa viikonloppua <3!

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Tiina / Fit Fat Mama

2 vastausta artikkeliin “Meikkaaminen lasten kanssa-näin se oikeasti meni”

  1. Voi niitä lapsia 😀 pitäisi varmaan pitää sitten tulevaisuudessa, jos on lapsia, kaikki meikkipurkit korkeella kaapissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 7
Tykkää jutusta