Mamman saleilua ja pikkujouluja

Eilen kävin ennen pikkujouluja salilla reenailee selkää, haboja ja takaolkapäitä. Aamupäivästä oli tosi ällö ja voimaton olo, liekkö kroppa aavisti, että illalla pitää maistella alkomahoolii :D.

Melko samalla setillä tein mitä saliohjelmassa lukeekin. Leveellä otteella ylätalja meni tosi nihkeesti ja tein sitä vaa 2 kertaa. Heikot luovuttaa kesken, mut oli nii öllö olo. Alatalja meni melko huikeesti ja selässä tuntu. Ärsyttää kun tuntuu ettei miun selkä kehity yhtään. Käsissä näkyy jo jonkiverran tuloksia, mutta sarjapainot selkää tehdessä junnaa samana.

Hapoja olisi ohjelman mukaan pitäny vääntää tangolla, mutta kaikki oli varattu, joten piti soveltaa. Menin venyttelupuolelle rääkkäilee käsiä 7-7-7+pito liikkeellä. Siinä ei muuten tarttee isoja painoja ja saa kivan poltteen. Mii laik!

Ylätalja leveä ote
2x 12/34kg
Ylätalja kapea ote
3x 12/34kg
Alatalja
3x 12/43kg
Takaolkapäät penkillä
3x 12/10kg
Hauis vasarakäännöt
3x 12/18kg (2x9kg)
Hauis 7-7-7+pito
3x 12kg (2x6kg)
+Hapat seiska yhdistelmällä, ihana polttelu!
– Ylätalja leveellä otteella, ei vaan jaksanu :S.
Salin jälkeen kävin ostaa jutskareita iltaa varten. Muutama meikki, hiusväri ja kaljjaa. Tuntu tosi oudolta ostaa alkoholii 😀
Edellisen kerran olin juonu aikalailla vuosi sitten, pikkujoulut silloinkin. Niissä pikkujouluissa paljastin ystävälleni, että yritetään vauvaa ja itkin kun ei ollu vielä onnistunu.
 2 viikkoo siitä niin tulikin plussa.

Kotona operaatio Maman hiukset ja pärstä sellaseks, että kehtaa lähtee ihmisten ilmoille. Perusarkena en luomiväreillä leiki, mut laittautuessa korostan silmiä enemmän. Joskus onnistuu, joskus menee hermo. Ristiäisiin kun meikkailin, niin luomivärit meni niin päin peetä et koko homma piti alottaa alusta. Muutenki oli hirvee kiire ja stressi niin voin kertoo että ärräpäät lenteli :D.

kaljaa, apua 😀

Eetulle vielä pusumussutukset ja lössytykset ja sitten aloinkin pikkuhiljaa olla ready to go.

Let’s mennään!

Ekana suunnattiin Amarilloon syömään. Onneks meillä oli pöytä varattuna, oli nimittäin sen verran populaa. Syötiin mahat täyteen ja join ekan kaljan- maistu muuten ihan karseelta.
Söin tortillan, joka oli täytetty possulla,kasviksilla,pavuilla ja tais siinä jotakin soosiakin olla.
Lisukkeena terveellisesti ranskalaisia :D. 
Alkuperäinen suunnitelmahan miulla oli tehdä niin, että ruuan jälkeen käyn kotona nukuttamassa Eetun ja tulen sitten takasin. Aamulla kuitenkin päätettiin Isimiehen kanssa, että oon koko illan. Ihan hyvä niin, koska minihamosessa ei ois ollu kiva polkee pakkasessa edestakaisin.

Ruokailun jälkeen lähettiin kaverin luokse iltaa istumaan ja syömään jälkkärii. Juoruiltiin, syötiin ja juotiin. Söin onessaan myös suklaatia. Eetun maha kun ei tykkää jos mie syön suklaata, niin nyt kun tiesin etten voi imettää hetkeen, niin nautin joka palasta :D. Suklaaholisti.

Oltiin laiskoja ja mentiin alle 2km matka taksilla, mut eihän kipskaps kengillä huvittanu pakkasessa kävellä :D. 

Tuntu hassulta olla baarissa silleen, että sai juoda. Paksuna kävin pari kertaa baarissa ja sillonkin oli mukavata. Oli näky kun möhömaha veivas tanssilattialla :D.
Tälläkin kertaa sheikkailin pari biisii tanssilattialla ja oli kyllä huippuu! Popissa ei ollu vielä paljoa porukkaa kun sinne mentiin niin mahtui hyvin veivaamaan. Käytiin myös kaverin kanssa laulamassa karaokessa Abban Waterloo. Lauleltiin sitä joskus 17-veenä kotipippaloissa hihittely huppelissa. Tuli aika nostalginen fiilis :D.

Popissa hengailun jälkeen mietittiin mihin seuraavaks menis. Alkuillasta kaikki oli sitä mieltä että Ilonaan ei varmasti mennä! Sinnehän myö loppujen lopuks päädyttiin :D.

Ilonassa oli niin paljon porukkaa, että täysin vesiselvänä olis menny varmasti hermo. Ihme kyllä mahtu jopa istumaan. Ilonassa on se huonoo kun siellä on niin helkkarin pieni tanssilattia ettei mahtunu sheikkailee.
Hyvää se, että aina tulee joitakin tuttuja vastaan. Käytiin Ilonassakin vetämässä kaverin kaa duetto.
Gimmelin Roviolla. Kahestaan on huippuu vetää vähän läppä biisejä.
Karaokepuolella jonkun laulajan nimi oli Eetu ja sillon iski kauhee ikävä. Meinasin ruveta vollaamaan, mut pidin onneks pintani :D. 

pakollinen vessateinipeili kuva part 1
part 2
No mites kävi sen alkoholin kanssa?
Miulla ei edes noussu kunnolla päähän! Huutomerkki sen takii, koska ite luulin että yhen kaljan jälkeen hihittelen ja oon ihan tilulei. Join vettä pitkin iltaa ja illan syömiset varmasti vaikutti. Join melkein pelkästään mietoja niin sekin varmasti vaikutti.
 
Miten Eetun ilta/yö meni?
Isimies kävi Eetun kanssa kaverinsa luona alkuillasta ja siellä oli vähän kiukutellu, mutta vaipanvaihdon ja ruuan jälkeen oli ollu yhtä hymyä. Minuu vähän jännitti miten nukutus ja syötöt mahtaa mennä, mutta nekin oli menny onneksi hyvin. Poika nukku vielä sillonkin kun tulin kotiin. Laittelin Isimiehelle viestejä läpi illan ja pystyin rentoutumaan kun kotona sujui kaikki hyvin.

Entäs tuliko darra?
Ennen nukkumaanmenoo join vettä ja otin pari särkylääkettä varo toimenpiteeksi ja nyt… Ei oo paha olo! Ois kyllä niin paljon ärsyttäny jos ois tullu huono olo kun en ees ollu kunnon kännissä. Kivaa kun ei mene koko päivä hukkaan. Aamupuuronkin sain syötyy normaalisti, illalla kyllä pakko syödä vähän karkkii :D.
Äitin ulkonakäyminen on aiheena varmasti sellainen mikä herättää vahvoja mielipiteitä laidasta laitaan. Tällä kertaa kuitenkin tälläinen ”miten meni ja mitä tein” -kirjoitus. 
Mielipidepostausta voisin samaan aiheeseen liittyen kirjoitella joku kerta.
Kiva oli käydä ihmisten ilmoilla, mut vielä ihanampi oli aamulla kattoo omaa pientä hymyilevää vauvelii :).
-Tiina
Tiina / Fit Fat Mama

7 vastausta artikkeliin “Mamman saleilua ja pikkujouluja”

  1. Hahha minä olin samoissa tunnelmissa itekii, ku kävin viime perjantaina ekaa kerta ulkona äitinä! Ja ”lähtökuva” on viel otettu melkeen samanlaista taustaaki varten 😀 Meillä näyttääkin olevan myös melkeen samanikäiset vauvat. Käyhä kurkkaa munki blogin puolella 🙂 http://lovebeyondwordsblog.blogspot.com

  2. Ei se minusta ainakaan niin kummallista ole, jos äiti käy viihteellä. Tosin ainahan sitä monet sanoo, että juoksut oli juostu ja sitten oli aika keskittyä äitiyteen eikä juhliminen tullut edes mieleen. Mutta kyllä mulla tuli ja kävinkin ihan normaaliin harvaan tapaan vauvan synnyttyä ulkona. Ei loppunut sosiaalinen elämä lapseen! Jokainen tyylillää. Imetys toi vähän lisähaasteita hauskutteluun, mutta kaikesta selvittiin. Ja nyt tuo vauva on jo 3v 😉

  3. […] lapseni syyskuussa 2013 ja vietin pikkujouluja joulukuussa 2013. Tunnen kuinka monta soosoo sormea sojottaa juuri nyt päin pläsiä. Mutta […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta