Mamma miitingejä ja leffailuja

Tällä viikolla oon kahtena päivänä ollu oikee mammailija. Oon siis nähnyt muita mammoja.
Miun ns. normi kaveriporukassa ei oo kenelläkään lapsia, niin tälläset mammeli kohtaamiset on kyl piristäviä. En edes halua lätistä ns. normi kavereille liikaa vauvajuttuja. Ei sen puoleen että mammaihmistenkään kanssa jaksasin aina puhuu vaan pukluista ja paskoista, mutta niistä voi puhua ilman että toinen ajattelee et voihan piip.

Keskiviikkona käytiin Marjo-mammeli ystäväni kanssa vaunukävelyllä. Oltiin samassa sairaalahuoneessa kun pikkuset synty ja hänen ihana Aada-tyttönsä on Eetua päivän vanhempi. Tutustuin myös toiseen saikkuhuoneessa olevaan mammeliin Jonnaan, mutta Jonna oli joululahjashoppailee niin ei päässy tällä kertaa mukaan. Ollaan kolmisteen nähty toistemme luona muutamia kertoja. Meidän Saajo-koiraa lenkillä viihdytti heidän Minni-koiransa.
 Minnillä oli sopivasti juoksut niin Saajoha oli iha kieli pitkällä ja kädet meni kipeeks kiskomisesta.
Käveltiin yli tunnin lenkki ja Eetu nukku kaikessa rauhassa koko ajan.

Vaunut Emmaljunga

Tultiin kotia, niin Eetu jatko ja jatko unia. Koisas yhteensä yli 3tuntii! Se ei yleensä ikinä nuku pitkiä päikkäreitä, joten oli vähän wtf olo ja piti käydä kurkkii välillä et hengittääkö se vielä :D.

kuva

Torstaina kävin 3 muun mamman kanssa  Joensuun Perheentalolla. 
Emmin tunnen entuudestaan, mutta Jo:n ja Nooran tiesin ainoastaan heidän blogiensa kautta. Vähän kieltämättä jänskitti lähtee siellä käymään. Ajatuksissa luulin, että perheentalolla olisi yksi huone, jossa mammat istuisi ringissä ja jaarittelis vauva liibalaaba juttuja.
  Todellisuus oli onneksi toinen :). Todella positiivinen ylläri. Tilaa oli yllinkyllin ja seurakin oli mukavaa. Jo:n suklaasimmu väsähti alkumetreillä, mutta ehkä ensi kerralla pitempään. Nooran Nella vauveli ihanasti Eetua silitteli ja Emmin ”Lyytikin” näki Eetua ekan kerran kunnolla. Muilla kerroilla Eetu on vaan nukkunu. Meijän minimies seurusteli ja hymyili tytöille, vasta 12 kieppeillä alko väsyä ja lähdettiin sitten pois.

Kävin sen jälkeen vielä kuolaamassa Timanttisilla Michael Korsin kelloo, mutta jäi hyllyyn.
Toinen malleista jonka olisin halunnu, oli miun rimpularanteeseen ihan liian löysä, eikä sitä kuulemma olisi saanu riittävän kireeksi. Jurkele että ärsytti.

Torstaina miulla oli illastakin tekemistä kun menin vielä ystäväni kanssa leffaan.
 Käytiin kattomassa Leijonasydän. Peter Franzen on kyl törkeen hyvä näyttelijä!
Jotkut kohtaukset tuntu liiankin raaoilta. Inhoon turhaa välivaltaa ja leffassa natsit mäiski tummaihosia muutamaanki otteeseen. Onneksi Franzenin roolihahmo lähti skini piireistä pois ja leffalla oli onnellinen loppu- niinkuin niissä yleensä tuppaa olemaan.
 Empä oo muuten ikinä aikaisemmin käyny arkipäivänä leffassa – ja vieläpä ilman herkkuja!

Viime sunnuntain leffa luukkii

Tykkään muutenkin katella paljon elokuvia. Viime vkl käytiin Isimiehen kanssa kaksistaan kattomassa animaation Poutapilviä&Lihapullakuuroja 2. Monesti oli silleen, että ite kun nauroin, kaikki muut oli hiljaa. Sitten kun muut nauro, mie olin hiljaa. Kertoo jotain miun huumorintajusta :D. Hyvä leffa kyllä oli ja ihana oli saada olla kaksin Isimiehen kanssa.

 Tänään syöpöteltiin anopin herkkuruuilla ja hyvä ystävä kävis kaffella. Mukava itsenäisyspäivä siis
:).

Fattii: Tein Snickers-kakun jälkkäriks. Nam!

 Huomenna aamupäivästä toivottovasti salille ja illalla on luvassa tän mamman pikkujoulut! Apua. Kirjottelen niistä sitten myöhemmin.

Oletko itse jo käyny pikkujouluissa? 

Pus ja hyvää viikonloppua!

-Tiina

Tiina / Fit Fat Mama

4 vastausta artikkeliin “Mamma miitingejä ja leffailuja”

    • Kiitos :). Kiva välillä laittautuu vähä enempi vaikka leffateatterissa onkin pimeetä :D. hihi, kaikki kolme on kyl söpöliinejä :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta