Maaliskuun kuvakollaaseja

Tässä muutamia maaliskuun kuvia kollaasien muodossa. Helmikuun kuvakoosteet voit kurkata Täältä.

Ehkä miekin joskus oon niin some, että liityn instaan, mutta vielä en ole sinne asti eksynyt.

 

Mama

IMG_8211

kollaasi21

Käytiin koko perheen kanssa ulkoilemassa ja ottamassa kuvia / Lähdössä Anopin synttäreille / Otin uudessa paikassa ripsienpidennykset ja räpsin onessaan kuvia / Alelöytö ja pinkin punan testausta / Päivä asua lähdössä kauppaan

Mama Reenaa
20140328_112700

 

kollaasi22Selfie treenin jälkeen / Hapareenillä / Pitkästä aikaa olkapäitä smithissä / Perus peilikuvaa

 

Minimies

IMG_8354kollaasi23Pieni pipopää / Tuleva bodari leikkii sheikkerillä / Voiko olla suloisempaa kuin nukkuva beibi / Minimies ulkoilee

Ruokaa

IMG_4302kollaasi24Pitsaa munapohjalla / Sain naistenpäivänä aamiaisen sänkyyn <3 / Meal preppausta josta tuli loppujen lopuks ihan karseeta / Elämäni ensimmäinen kerta kun proteiinilettu onnistui!

 

-Tiina

 

Tiina / Fit Fat Mama

2 vastausta artikkeliin “Maaliskuun kuvakollaaseja”

  1. Mukavan näköistä meininkiä teillä jälleen kerran 🙂 Voi meitä, ollaan yhdessä ilman insta tiliä :O Pitäsköhän meidän aukasta tili? :DD Mulla on jäänyt tekemättä näitä kuvakollaaseja vaikka aikoin. Olen saanut sen saliohjelmankin, mutta siitäkään en ole tänne vielä höpötellyt. Mulle tulee aina sellainen sali into, kun käyn katsomassa näitä sinun motivoivia kuvia! <3 :))

    • Tee kollaasi kun muistat, siulla on aina niin ihania kuvia! Hihh, pitäis varmaan :D. Ai sie sait sen ohjelman, kiva :). Kirjottele jossai vaihees siitä, innolla odottelen :).
      Kiitti Tania <3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta