Louis Vuitton Key Pouch

Halusin hankkia jotain pientä ennen LV:n laukkuostosta, joten ostin Louis Vuitton Key Pouchin, eli suomeksi sanottuna avainpussukan.

IMG_8519

IMG_8520

Alunperin miun piti ostaa tämä liikkeestä, mutta en malttanut odottaa sinne asti ja laitoin ostoilmoituksen facebookin merkkikirpparilla. Pussukka saapui miulle viime viikolla ja lyhyessä ajassa se on osottautunut todella hyväksi ja hyödylliseksi hankinnaksi. Eetukin on ihastunut tähän ja yrittää aina pölliä tämän lelukseen haha!

Pussukkaan mahtuu kätevästi pankkikortti ja muuta pientä. Käytän kauppareissuilla aina pikkulaukkua johon ei mahdu lompakko, joten pouchi on siinä tilanteessa erinomainen.

IMG_8524

IMG_8526

IMG_8517

Kliksuun voi kiinnittää avaimet joten tämä toimii myös avaimenperänä. Ylä-asteelta asti ollut So What (muistatteko ne karseet skeittikengät 😀) avainperä hajosi Eetun käsittelyssä ja onhan tämä nyt miljoona kertaa hienompi kuin joku skeittikenkien mukana tullut lätkä.

Kliksun avaaminen meinasi aiheuttaa harmaita hiuksia, mutta löysin onneksi youtubesta videon jossa avaaminen näytettiin.

Tämä olikin ensimmäinen LV-hankintani, mutta ei viimeinen hihii! Damier Ebene miellyttää kuosina silmää, tälläiselle sottapytylle tummat sävyt on ehdottomasti järkevämpiä kuin vaalea Damier Azur.

Mies ei ollut samaa mieltä tämän hienoudesta, tokaisi vaan että ”kiinasta oisit saanut parilla eurolla samaan tarkoitukseen käyvän”. ”välillä toivon että oisit enemmän juntti” :D.

Mutta mie rakastan tätä, ihana ihana ihana ja todella hyödyllinen!

IMG_8521

Mitäs tykkäätte?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

 

 

Tiina / Fit Fat Mama

7 vastausta artikkeliin “Louis Vuitton Key Pouch”

  1. Mä haluan kans joku päivä tuommoisen!:) tällä hetkellä vastaava Guessilta.. Tykkään siitä kovasti et avaimet saa laitettua pussukan sisään ennenkuin laitan laukkuun puhelimen yms sekaan..

  2. Hieno ja varmasti näppärä käytössä! Tuollainen voisi olla ratkaisu miun korttiongelmaan, kun niitä on niin paljon, etteivät lompakkoon mahdu niin miulla on erikseen vielä korttikotelo niille. Aukeaa vaan turhan helposti ja metallireuna on aika kapea, niin tippuu suht helposti kortit siitä. 🙂 Tuo ainakin näyttää siltä, että siihen mahtuisi useammat kortit! ^^

    • Kiitos, tykkään kyl itekkin ja hauskaa kun käy myös Eetun viihdyttämiseen :D. Mie oon pitäny tossa vaan pankkikorttia, mutta mahtuis useampiakin, on ihmeen tilava 🙂

  3. Tykkään, mulla on vernis kuosissa key holder, 7 laukkua ja muuta säkää vuittonilta paljon:) vuittoni tullut ehdottomasti omaksi brändisuosikiksi

  4. […] ostin, möin, höyrysin. Nykyisin miulla on Speedy B, 2 pochettea, 1 mini pochette, Favorite ja key pouch sekämeikkipussi. Mutta nyt ne on vaan tavaroita, joita käytän, ei sen enempää. Käytiin […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta