LivBox KOSMETIIKKAPAKETTI+ ARVONTA

Intohimo ja kiinnostus kosmetiikkaa kohtaan on kasvanut kovasti alamäkien kautta, kuten olen teille kertonutkin. Miltä tuntuisi saada kuukausittain boxi täynnä erilaista kosmetiikkaa? Hitsin hyvältä miun mielestä.

LivBox on yllätysboxi täynnä kosmetiikkaa suoraan kuluttajien kotiovelle toimitettuna. Paketti sisältää erilaisia uutuuksia ja toisistaan poikkeavia tuotteita eri kosmetiikkabrändeiltä. Itselläni on paha tapa jumahtaa tiettyihin lemppareihin, vaikka rakastankin kokeilla erilaisia tuotteita. Joten loistava ajatus koota erilaisista tuoteryhmistä näytteitä. Moni löytää Boxien avulla uusia lemppareita ja 96% tilaajista suosittelee LivBoxia ystävilleen.

livbox

livbox2

livboxpaperi

Meikeissä käytän sekä synteettista, että luonnonkosmetiikkaa ja LivBoxeissa on ollut mukana myös luonnonkosmetiikkaa. Lähipäivinä on tulossa myyntiin myös erikseen ostettava Vihreä LivBox joka koostuu ainoastaan luonnonmukaisesta kosmetiikasta. Myös miehille on tullut oma LivBox. Jokaiselle siis jotakin, huippua!

Suosituin tilaustyyppi on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, toimitus kuukausittain ja paketin hinta 16,90€ ilman toimituskuluja. Sopimuksen voi lopettaa milloin vain. Vaihtoehtoina on myös pari määräaikaista pätkää, mutta kuukausittain jatkuva sopimus on ylivoimaisesti suosituin.

elokuunlivboc

livboxlempparit

Luvassa teillekin kivaa:

Koodilla fitfatmama saat ensimmäisen boksin hintaan 14,90 € (norm. 16,90 €). Alennus koskee jatkuvia ja 3 kuukauden määräaikaisia tilauksia, myös lahjatilauksia. Jatkuvan tilauksen voi päättää koska vain. Koodi voimassa 26.9.2016 asti. Tilaussivulle pääset TÄSTÄ.

 

ARVONTA PÄÄTTYNYT!

 

Lisäksi ARVONTA jossa voit voittaa kuvissa näkyvän boxin! Arvon 1kpl boxin blogin puolella ja 1kpl blogin instagramissa. Osallistumisaika alkaa NYT ja päättyy 25.9.2016 klo 00.00.

Onnea arvontaan <3.

 

Yhteistyössä LivBox

En hyödy linkkien klikkaamisesta

Oma boxi saatu.

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

 

Tiina / Fit Fat Mama

124 vastausta artikkeliin “LivBox KOSMETIIKKAPAKETTI+ ARVONTA”

 1. Mukana arvonnassa 🙂
  Olisipa kiva voittaa boxi, sitä kautta kun pääsisi testaamaan itselleni uusia tuotteita.

 2. Mukana! Olen tilannut aiemmin Livboxia, mutta tällä hetkellä en, joten tää olisi kiva yllätys ^_^

 3. Mukana! Sain syyskuun boxin ja olin siihen aika tyytyväinen, silmämeikinpoistoaine oli hyvä.

 4. Mukana arvonnassa:) oon tosi monesti löytänyt itseni tutkailemassa liv boksin sivuja, joten tosi kiva tällainen arvonta ja ale koodi:)

 5. Mukana! 😊 Luonnonkosmetiikka boxi kiinnostaisi eniten, mutta ”absolutisti” en ole. 😉

 6. Mukana arvonnassa! 😉 meinasin käydä myös tilailemassa kokeiluun muutamaksi kuukaudeksi 😉

 7. Mä olen tosi huono testaamaan uusia juttuja, ellei joku niitä nimenomaisesti suosittele..
  Tässä olis vähänniinku pakko 😀

 8. Vielä en ole päässyt livboxia testaamaan, osallistutaan siis arvontaan 🙂

 9. Mukaan arvontaan! 🙂 Oon monesti katsellut ja miettinyt LivBoxin tilaamista, mutta toistaiseksi se on vielä jäänyt. Tää postaus olikin hyvä muistutus asian olemassa olosta ja tilaaminen menee ehdottomasti uudelleen harkintaan.

 10. Mukana arvonnassa, en ole kokeillut boxia aiemmin joten olisi mukava nähdä millaisesta ylläristä kyse! 🙂

 11. Minulle ei LivBoxia säännöllisesti tule, mutta tämäpä olisi mahtava piristys! Ehkä boxi säväyttäisi niin, että täytyisi itsekin hankkiutua tilauslistalle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta