LINKKAA INSTAGRAM-TILISI!

Rekisteröidyin vuosi sitten kesällä instagramiin. Jotenkin ennen sitä ajattelin etten halua yhtään enempää aikaa vieviä sovelluksia ja en oikein tiennyt mikä ihmeen hästäkki paikka se oikein onkaan. Tylsällä automatkalla päätin extemporena luoda @fitfatmamatiina tilin ja jäin heti koukkuun!

Insta on niin kätevä. Kännykällä kuva kliks, tarvittaessa käyttää valmiita filttereitä kikkaillakseen kuvilla ja julkaistaan. Risuaidoilla voi määrittää kuville tiettyjä avainsanoja joilla muut voivat löytää kuviasi. Itse olen hieman hästäkkivastainen, en esimerkiksi laita Eetun kuviin kovinkaan usein monia avainsanoja, jos ollenkaan. Miusta on myös typerää täyttää kuva miljoonalla eri risuaidalla, mutta kukin hästäkkäilee miten tykkää.

instagram

insta2

 

Myös videoklippejä on helppo laittaa instan puolelle ja niitä tykkään silloin tällöin laitellakin. Kuvaan ihan perusarkeani, feedistä löytyy ensimmäiseltä sivulta niin ruokakuvia, selfietä, treeniin liittyviä päivityksiä, postausten kuvia, Eetun kuvia sekä niitä videoklippejä. Minua kiinnostaisi vblogi maailma enemmänkin…

Mutta takaisin otsikkoon! Haluaisin uusia seurattavia, ja varsinkin miun ”omat” lukijat ; olisi kiva nähdä keitä siellä on joten linkkaa ihmeessä jos omistat instatilin. Lukijoille on tulossa ensi viikolla yksi kyselykin, mutta se myöhemmin.

Seuraamislistani on aika laaja. Niin blogi, kuin instagram maailmassa tykkään siitä arjen realismiperkeleiden ja ah miten ihanaa-kuvien kontrastista. Välillä tykkään katsoa treenimotivaatiokuvia,  kauniita lifestyle kuvia, mutta nimenomaan ne hitto maitopurkki kaatui ja arjen inhorealistiset kuvat ovat hauskoja. Jos postailet instaan kuvia jotka osuu johonkin näistä genreistä lifestyle / arki / muoti / kauneus / treeni / lapsiarki, linkkaa ihmeessä tilisi! Kerro myös millaisia kuvia yleensä postaat. Pelkät perhealbumia täynnä olevat tilit ei niinkään kiinnosta.

 

insta4

insta3

Teen uusista seurattavista vaikka postauksenkin, niin saan vinkattua teillekin kivoista tileistä!

Huomenna tämä Mamma on radalla kun vietän pikkujouluja tyttökavereiden kanssa. Mennään ensin Sami Hedbergin keikalle, siitä kaverille syöpöttelemään ja saa nähdä mihin edetään. Kivaa viikonloppua jo nyt <3!

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Tiina / Fit Fat Mama

21 vastausta artikkeliin “LINKKAA INSTAGRAM-TILISI!”

 1. @noora_micaela
  Mun feedistä löytää kuvia treenaamisesta ja tavallisesta arjesta 🙂 Ja onhan siellä myös muutama vähän suunnitellumpikin taidekuva…

 2. @skribentti

  uhmaa ja ulkoilua. ruokaa ja riitaa. kulttuuria ja kokkailua. pohdintaa ja päällepäsmäröintiä. kiitollisuutta ja kuvausta.

 3. @jjossuu__
  Kuvissa seikkailee Joel 3kk ja alaskanmalamuutti Koda 2v. Satunnaisesti myös omia pärstäkuvia ja mitä nyt sattuu näkymään 😊

 4. Heips! Mä seuraan sua instassa ja kommentoinkin aina silloin tällöin, toisinaan käyn täällä blogin puolella 🙂 mun insta profiiliin laitan pääsääntöisesti treeni/ruoka juttuja ja silloin tällöin fiiliksen mukaan jotain muutakin…
  @sartsuuuuuuu

 5. @toivemursu
  Joensuusta / yleensä pohjois karjalan seuduilta maisema kuvia + meidän 6kk ikäinen poika ja sitten on myös kissoja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta