Kuulumisia ja Instakuvia

Meillä on tänään kirkkoharjoitukset! Iiik! Sitten varmasti oikeasti tajuaa, että ei hitto. Kohta oon VAIMO! Ajatus ei oikein pysy kasassa ja karkaa vähän väliä häähömpötyksiin. Salikäynneistä en ole ottanut stressiä ja viimeksi kun kävin, ajatukset karkasi siltikin häihin. On jotenkin vaan niin outoa kun päivä jota on odottanut 2-vuotta, on ihan kohta täällä. Mahaan tulee välillä sellainen hassu olo ja perhoset vetää rallia. Hihi.

Instassa onkin näkynyt hääjuttuja tienvarsikylttien, karkkien ja milloin minkäkin muodossa. Kävin eilen miun puvun ja operaatio ei muffinsi vaan morsian on tuottanut tulosta, eikä puku puristanut niin paljon kuin viimeksi. Hip hei! Olo on paljon miellyttävämpi kun jenkat ei pursuile enää niin paljon. Teen viikonloppuna tai heti ensi viikon alussa ennen-jälkeen postauksen.

Toivottovasti lopullinen luukki on hyvä, muuten v*tuttaa. Kaikki ne Shred hyppimiset, puvun sovitukset, mietinnät, kriiseilyt jne. Valkaisen hampaitanikin samalla sellaisella 10-päivän systeemillä, joten päästä varpaisiin on ainakin yritys näyttää ihan jeessiltä.

Eetullekin kuuluu hyvää. Vaihettiin pikkumies nukkumaan omaan huoneeseen, mutta siitä lisää toisessa postauksessa.

Niinkuin näette, ajatus pomppii jo tässäkin liikunnasta Eetuun ja häähömpötyksestä instakuviin, joten tässä instakuva-pläjäystä:

(Instassa olen siis fitfatmamatiina)

kollaasi2Tuomas teki häiden tienvarsikyltit, tykkään! / Överi hyvää mansikka-juustosalaattia!

Päivän asu-kuva, raitaa vol.miljoona. /Hain Playtrayn postista.

kollaasi7Tein pitkästä aikaa SJMV:ta salilla / Kukka-hameessa

Eetun kanssa puistoilemassa / Päivän-asu ja DIY hame

kollaasi5Kesän eka jätskitötterö! / Vekararockissa

Ulkotreeniä / Mökkeilyä

kollaasi1Tehtiin istumajärjestys joka itseasiassa sujuikin melko kivuttomasti, jes! / Karkkibuffetin karkit hankittu, noita on about 10kg 😀

Kävin suppaamassa! / Blogissakin nähty hiki-kuva

kollaasi4Itsekerätyt metsämansikat puurossa, toimii! / Matkalla matkukseen

Auringonottoa ja bloggausta = <3! / Puuro valkuaisilla ja raejuustolla, tupla proteiinii nam!

 

Ajatus ei kulje blogitekstissäkään tällä hetkellä täysillä, mutta ei se ole niin justiinsa :). Osa aivoista on varmaan sulanut helteellä, mutta aina paljon parempi auringonpaiste kuin mölli-ilmat <3!

-Tiina

 

 

Tiina / Fit Fat Mama

2 vastausta artikkeliin “Kuulumisia ja Instakuvia”

 1. Moikka
  minkä mukaan laskitte karkkien tarpeen ja saanko udella paljonko tuohon määrän karkkia kuilui rahaa?..itsellä häät tulossa ensi kesänä

  • Laskettiin että per vieras n.150g/karkkia. Jotkut ei syö lähes ollenkaan ja jotkut sit enemmän :).
   Kuvassa on n.10kg karkkia ja ne maksoi vähän alle 100e, käytiin ne Prismasta.Sulholla oli s-ryhmään 100e lahjakortti niin saatiin karkit kätevästi hankittua sillä.
   Osa valittiin irtokarkeista ja osa valmispusseista + pari laatikkoa suklaapatukoita. Noiden lisäksi meillä on vielä 2 eri lakupötköjä ja lakusekoituspusseja.

   Ollaan aikamoisia karkkihiiriä ja moni kavereistakin on joten haluttiin hankkia aika reilusti :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta