KUUKAUSI ILMAN HERKKUJA!

Taas jälleen se keskitie romahti ja upposin herkkuperseilyn syvään suohon. Turvonnut ja pöhöttönyt olo ei ole kiva olo, joten on ryhtiliikkeen aika. Ja mikäs sen parempi tapa kuin kertoa siitä julkisesti –onneksi miulla on tämä blogi!

KUUKAUSIILMANHERKKUJA

Kuukauden erilaisia herkuttomuus tai treenibuusti ”kuureja” olen tehnytkin useita kertoja ja jokaisella kerralla tulokset ovat olleet melko mainioita. Kyllähän se mieltä lämmittää kun löllö karisee ja olo parantuu, ihan normaalipainoisellakin.

Herkkuihin luen esimerkiksi karkit, suklaat, keksit, pullat sun muut leivonnaiset, sipsit ja jäätelöt. En vedä ihan överiksi ja tarkkaile millään makrolistalla mikä on soosoo ja mikä ei, maalaisjärjellä ajateltuna minkä koen herkuksi ja minkä en.

Seuraavan kerran herkkuja saan syödä 12.9.

 

Viime vuonna kuukauden "kuurin" jälkeen
Viime vuonna kuukauden ”kuurin” jälkeen

Täten siis julistan kuukauden herkuttomuuden alkaneeksi! Ja haastan SIUT lähtemään mukaan! Jos/kun lähdet mukaan, halutessasi voisit kirjoittaa siitä muutamalla sanalla, samaan tyyliin kuin Motivaatio Maanantai-kertomuksissa.

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Tiina / Fit Fat Mama

6 vastausta artikkeliin “KUUKAUSI ILMAN HERKKUJA!”

    • Joo miulla sama. Kaikki normaali ruuat on just jees, niissä en käytä ikinä mitää piilosokeri huttuja yms, mutta herkut. Ne perkeleen herkut! 😀

  1. Voi hitsi… Pystyisitkö itsekin! Tai siis haluunks mie, vatun koukku! 😀 Voishan tuon koettaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta