Kuntosalin Lapsiparkki @Energy!

Ohimennen olenkin muutaman kerran maininnut käyttäneeni kuntosalini lapsiparkkia, mutta halusin tehdä siihen liittyen erillisen postauksenkin. Joensuusta löytyy varmasti muitakin Treeni-Mammoja (ja Pappoja) joille lapsenvahtipalvelu on hyödyllinen! Uusille lukijoille tiedoksi, eli treenipaikkani on siis Joensuun keskustassa oleva, viralliselta nimeltään Kuntotaipale Joensuu, mutta puhekielellä Energy. The treenipaikka. Energyltä löytyy kävijää junnusta mummoon, treenibeibeistä muskelimiehiin. Kaikille kaikkea. Varsinainen esittelypostaus löytyy TÄÄLTÄ, nyt keskityn nimenomaan kertomaan lapsiparkkipalvelusta.

IMG_7857

Lapsiparkki on avoinna keskustan salilla torstaisin kello 17-20. Suositusikäraja on 3-vuotiaasta alkaen, mutta minimivaatimus on se, että lapsi osaa kävellä. Tilannetta katsotaan lapsikohtaisesti; jos nuorempi lapsi viihtyy parkissa, niin esteitä hoidolle ei ole. Meidän Eetu 1v3kk on tähän mennessä ollut nuorin hoidettava parkissa ja hyvin on mennyt! Ensimmäisen kerran kannattaa aloittaa kokeilemalla, me pidettiin Eetua ensimmäisen kerran 30minuuttia. Kaikki meni hienosti, joten seuraavalla kerralla pidennettiin aikaa 45minuuttiin. Muutaman kerran Eetulla pääsi itku oven mennessä kiinni, mutta Riina-hoitaja handlasi tilanteen todella hienosti ja poitsu rauhoittui nopeasti.

Hoitotätinä toimii siis Riina-neitonen. Hän opiskelee fysioterapeutiksi ja on ollut lasten kanssa paljon tekemisissä. Meidän minimies kun on välillä hieman ujompaa sorttia, joten nostin hattua Riinalle, kun häntä Eetu ei vierastanut lähes lainkaan.

IMG_7860

IMG_7858

Lapsiparkki tilana toimii Fysioterapia huone, jossa on leluja vaikka muille jakaa! Löytyy nukeista dinosauruksiin, peleistä duploihin ja vaikka sun mitä. Leluissa ja tavaroissa on hyvin huomioitu eri ikäiset lapset.

Lapsiparkin hinta on ainoastaan 5€/kk! Miettii minkä verran joutuisi maksamaan randomille lapsenlikalle tuntiliksaa, joten palvelu on todella edullinen.  Jos sitä hyödyntää joka viikko, kertamaksuksi jää 1,25 €! Lapsiparkki ei ole määräaikainen palvelu, jos elämäntilanne muuttuu eikä jatkossa enää tarvitse sitä, lopettaminenkin on helppoa.

IMG_7864

IMG_7862

IMG_7867

IMG_7865

Lapsiparkki palvelun saa kytkettyä itselleen helpoiten sopimalla siitä salireissun yhteydessä respahenkilön kanssa tai soittamalla numeroon 010 420 6650. Vastaanotto on avoinna ma-ti 8-20, ke-pe 8-19 ja lauantaisin 10-15.

Työaikojeni takia en jatkossa itse pääse käyttämään lapsiparkkia, mutta voin lämpimästi suositella omien kokemusten perusteella! Tuomaksen iltavuoroviikoilla varsinkin parkki oli torstai-iltojen life saferi ja päästiin pari kertaa yhdessäkin punttailemaan parkin ansiosta :).

 

Oletko itse käyttänyt lapsiparkkipalvelua ylipäätänsä jossain kuntosalilla?

 

yhteistyössä Energy.

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

 

Tiina / Fit Fat Mama

4 vastausta artikkeliin “Kuntosalin Lapsiparkki @Energy!”

  1. Onpa kyllä edullinen hinta! Kaupungilla asuessa käytin ent. Sassin lapsiparkkia jo kun lapsi oli reilu 4 kk. Täällä ”maalla” ei tuommosta palvelua oo ja ajomatkoineen kävis kuntosalikortti kyllä kalliiksi lähtä kaupungin salille…

  2. Mä en edes tiennyt, että energyllä on lapsiparkki! 🙂 Siellä tosin on monenlaista ovea jonka taakse en oo kurkannu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta