Kulmakarvojen värjäys

Miulla on tosi vaaleet kulmakarvat ja kaikenlisäksi onnistuin teininä nyppimään ne jotenkin pilalle, ettei ne edes kasva enää. Eetullakin on tummemmat kulmat kuin miulla. Olen ihan albiino kulma.
 En lähde melkein minnekään ilman, että oisin piirtäny kulmat. Ostin monen vuoden tauon jälkeen kulmakarvaväriä ja kokeilin auttaako mössö mitään.

Pakkauksessa tuli mukana kippo, harja, väriaine, vetyperoksidi, ohjeet ja sekoitustikku.

Kippoon sekoitettiin 2cm väriä ja 10 tippaa vetyperoksidia. Laitoin ensin mössön kupin väärälle puolelle ja ihmettelin miten sitä on niin hankala sekoittaa, töhö :D.

Levitin aineen kulmiin ja annoin vaikuttaa n. 10 minuuttia. Kuvan oton jälkeen lisäsin vielä väriä kuvasta katsottuna vasempaan kulmaan.

Ennen

 

Jälkeen

Ero ei ole mitenkään kovin merkittävä, mutta kulmat sentään erottuu jotenkuten nykyisin.
Kulmat pitää silti jatkossakin piirtää, mutta kynällä sohiminen helpottui kun karvat erottaa eikä tarvitse niin paljoa tihrustella. Seuraavalla kerralla annan aineen vaikuttaa pitempään. En uskaltanu ottaa riskiä, että jos pidän ainetta liian pitkään niin kaikki vähäisetkin karvat säikähtää ja tipahtaa pois. Ripsetkin alkaa vedellä viimeisiään, onneksi ensi viikolla pääsen ripsihuoltoon.

Oletko itse niitä onnekkaita joilla on luonnostaan sopivat kulmat vai pitääkö siunkin tuunailla niitä?

ps. Kiitos teille kommenteista eiliseen postaukseen <3. Viime yö oli jo helpompi ja tänään poika sekä Mama oli kuin uudestisyntyneitä :). Kyllä uni tekee ihmeitä.

-Tiina

Tiina / Fit Fat Mama

22 vastausta artikkeliin “Kulmakarvojen värjäys”

  • Koostumuskin oli tossa jotenkin outo löllö.. voi kökkö, arvoin kaupassa niitten väliltä ja tietenkin valitsin huonomman :D.
   Pitää ens kerralla napata se :).

 1. Just meinasin kommentoida samaa kun emmi!:D Miun ei tarviis värjätä mutta kyl mie sillon tällön sutasen niin katse jotenkin terävöityy ju nouuu:p.

 2. Mä oon sellanen albiino et aina pitää olla kulmat ja ripset laitettuns. Oon myös värjäilly mut kajaali on kivempi =))))

  kivasti tuli väriä kasvoilles ♥ treffit unimaailman masan kans on nii luksusta =D

  • Kynällä saa kyllä helposti kulmat laitettuu ku oon niin monta vuotta jo laittanu, mut ois silti kiva omistaa iha oikeet kulmat.
   Voi meitä albiinoja, kohtalotovereita siis :D.
   Joo unet teki kyl gutaaa!

  • Kaupassa mietin pitkään kumman otan, mut pöljänä valitsin väärän :C .Miulla joskus oli tota refectocii, mut halusin kokeilla tota toista. Väärä valinta :D.

 3. Tosiaan se toinen merkki on hyvää! Ite sekoitan mustasta ja ruskeasta sopivan värin, kun ainakin löytämäniruskea on tosi lämmin sävyltään. Vähän mustaa reilun plöräyksen ruskeaa sekaan, niin väri on juuri hyvä 🙂 Onko sulla minkä aikaa ripsien huolto välinä? Tosiaan aika hurjassa kunnossa nuo nyt. Itellä oli kerran huono laittaja, niin meni tuon näköiseksi. Hyvällä laittajalla taas pysyi suht siisteinä kuukauden.

  • Nää on ollu nyt reilu 3 viikkoo, yleensä huollatan 3 viikon välein, mut nyt pidän tarkotuksella pidemmän välin kun laittaja on lähdössä matkalle niin kerkeen just enne reissuu ne huollattaa. Se ripsien kestävyyshän riippuu myös siitä miten omat ripset uusiutuu jne :).

 4. Luonnonmusta täällä hei!

  Yläasteella sain kiusaamista osakseni hiilenmustista kulmakarvoistani, jotka olivat vieläpä luonnontilassa. Sitten rupesin niitä nyppimään ja jossain välissä ne olivatkin aika olemattomat. Onneksi minun karvani ovat ”emme lopeta kasvamista koskaan”-tyyppiä.

  Nykyään olen näistä jopa ylpeä 🙂

  • Pöh, kaikesta tyypit keksiikin kiusata :o.
   Oisin kyl tyytyväinen jos ois oikeet kulmakarvat eikä tälläset. Oon iha kade siulle! 😀

 5. Miulla on päinvastoin. Miulla on kunnon turkkilaiset kulmakarvat, ylimääräsistä riittäs sullekin. Ja oon tosi laiska nyppimään niitä, niin ne on ihan törkeet! >:D

  • Hehe :D. No joo toisaaltaa pääsen siinä mielessä helpolla ku ei tarttee nyppii, mut mieluummin silti valitsisin tummat kulmat.
   Onneks Eetu on näköjään periny isänsä tummat kulmat, eikä miun albiinoja :).

 6. Mulla on aika tummat itellä, mutta värjään ne silti aina tai ainakin aika usein:) Tykkään pitää ne aika voimakkaina mikä on jäänyt varmaan mun äitiltä, sillä se laittaa omiin kulmiin ripsiväriä -vieläkin :DD Oon koittanut sanoa sille josko ne värjättäs ennemmin tai käyttäs jotain kulmille tarkotettua luonnollisempaa vaihtoehtoa, mutta ei kuulema kelpaa muu kuin ripsiväri 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta