Kropan muutos kuukaudessa

Katsaus siihen miltä kroppa näyttää kuukauden dietin jälkeen.
Tästä voit kurkata postauksen dietin aloituksesta

Heitän ensin kuvat tiskiin ja sitten fakta faktoja monta kiloa ja senttiä lähti.
Karua katseltavaa, mutta kuvista eron huomaa parhaiten.

Ennen kuvat on otettu 1.1.2014
Jälkeen 1.2.2014

Ennen

Jälkeen

 IMG_3587

Ennen

Jälkeen

IMG_3589

Ennen

Jälkeen

IMG_3590

 

Tiputettuja kiloja
-4kg
 
Reidet
-2,5cm
 
Vatsa
-11cm

Herkkulakon lisäksi suoritin kyykkyhaasteen

Kyykkyjä yhteensä 
3295 kpl!

Siis hyi helvetti mikä selkäperse ja pelastusrengas tuolta tursotti! En muistanut sen olevan noin paha. Nykytilanteessakin on tosin vielä työstämistä, mutta kuukaudessa muutos oli parempi mitä odotin.

Yläselkä näyttää treenatummalta, kasvot kapeammilta, solisluut alkaa erottua ja enimmät selkä-mahaperseet on lähteny. Vatsasta lähti 11cm johon olen erittäin tyytyväinen. Jenkkaa ja nahkaa on vielä jäljellä, mutta koska nahka/läski-imuria ei ole vielä keksitty niin siinä ne vielä löllöttää jonkin aikaa. Suunta on tästä kuitenki eteenpäin ja se vaatii miulta töitä. Toukokuun rantalomalla haluan näyttää bikineissä beibeltä enkä rannalle eksyneeltä valaalta.

Ruokaremontin ohella kävin normaalisti salilla. Reissuviikkoa lukuunottamatta 3 kertaa viikossa. Salilla treenasin ”teen mitä huvittaa, mutta tehokkaasti” -ajatuksella tai 3-jakoisella. Kotona tein haasteeseen kuuluvat kyykyt ja vauvajumppaa muutamia kertoja. Aerobista en harrastanut kuin ykköskertoja ja nekin oli ainoastaan vaunulenkkejä. Nyt kun pakkaset alkaa vihdoinkin näyttää lauhtumisen merkkejä niin voisin alkaa treenata hölkkää pitkästä aikaa.

Tuloksista huomaa ettei muutokseen vaadita natsi nipoilua ”mittaan jokaisen suupalan” vaan perus maalaisjärjellä ja herkuttomuudella pääsee aika pitkälle. Toki tulokset olisi voinu olla vieläkin parempia, mutta imetyksen takia kaloreita en voi tiputtaa liian alas. Tosin en osaa laskea kaloreita, eikä se minuu kiinnostakaan.

Kyykkyhaaste oli mielenkiintoinen ja vaikka aina ei huvittanut pyllistellä, olen tyytyväinen kun lähdin siihen mukaan. Muutaman kerran jouduin kikkailemaan, mutta kaikki vaaditut kyykyt sain kuitenkin tehtyä. Facebookiin linkitinkin viime viikolla kuvan ja kerroin miun jalkatuskista.
Tein salilla sen verran kovan jalka/perse setin, että pariin päivään ei yksinkertaisesti pystyny kyykkimään. Ratkaisin sen niin, että kun perspuoli oli parantunut niin kyykkäsin kahden päivän kyykyt yhden päivän aikana. Tein kyykkyjä eri tyyleillä niin homma tuntui mielekkäältä.
Leveää, kapeaa, syvää, nopeaa, hidasta. Pienen lisäpainon kanssa tai ilman.
Salilla kyykätessä huomasin voimien kasvaneen hieman ja peppukin on ehkä pikkasen kiinteytynyt.
Seuraavaksi ajattelin kokeilla vatsahaastetta, mutta se on ehkä maaliskuun hommia se.

Kiitos teille kommenteista dietin loppumis-postaukseeni. Sain hyviä vinkkejä ja päätettin Isimiehen kanssa, että jatkossa herkkuja syödään kahden viikon välein viikonloppuisin. Annetaan siis hieman löysää, mutta ei uskalleta vielä lähteä joka viikonloppuiseen herkutteluun ettei homma karkaa lapasesta.

Blogimaailmassa olen huomannut että moni muukin on aloittanut ruokaremontin.
Miten teillä remppaajilla menee, oletteko saaneet jo tuloksia aikaiseksi?

-Tiina

Tiina / Fit Fat Mama

36 vastausta artikkeliin “Kropan muutos kuukaudessa”

  • Kiitos :)!
   Hyvä että takapakkien jälkeen siullakin alkaa sujua :)! Kipeenä ololle ei voi mitään, mut onneks siulla on aina hyvä asenne!

  • Kiitos Nelli :)!
   Tänään käytiin karkkikaupan kautta ja ens kerran herkkuja sit ystävänpäivänä kahen viikon päästä 🙂

 1. Näkyyhän tuo sali, juoksu ja hieman ruokavalion selkeyttäminen, mutta PALJON on vielä tehtävä!
  Mistä nuo kyykky ja vatsahaasteet on? Rupesi kiinnostamaan 🙂

 2. Oho! Mahtavaa Tiina! Siis ihan mielettömän hyvin oot hoikistunut. Apua pitäsköhän munki laittaa ennen ja jälkeen kuvat oon ollu kauhee pontso! Näytin synnytyksen jälkeen siltä niinku en ois synnyttänytkään (vaan vauva ois siis vielä massussa) :DD

  • Kiitti :)! Laita ihmeessä, ennen-jälkeen kuvista saa kivasti boostia.
   Ite en tosissaan muistanu että olin noinki lölleröpallero mut sit ku kuvista katto nii huomas 😀

 3. Kyllä eron huomaa ihan selkeästi:) hienoa! Tästä sai kyllä lisää motivaatiota omaankin laihdutukseen!

  • Kiitos :)!
   Oon kyllä itekin tohon tosi tyytyväinen. Jee ota ihmeessä ja laita sieki sit ennen jälkeen tuloksia, niitä on kiva lukea 🙂

 4. Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa ja huomannut että haukut itseäsi aina läskiksi vaikka et ole ja on muita lihavampia kuin sinä..häpeä!

  • Se tavoite kroppa johon pyrin, niin siihen verrattuna olen vielä nk.läski. läskillä tarkoitan omassa tapauksessa lähinnä löysää. En tarkoita loukata ketään oikeasti ylipainoista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta