Kolmen viikon herkuttomuus alkaa NYT!

Olin tammikuun kokonaan ilman herkkuja ja tuloksetkin oli sen mukaisia (Kropan muutos kuukaudessa postaus löytyy TÄÄLTÄ.). Siitä eteenpäin söin herkkuja kahden viikon välein yhtenä päivänä. Homma pysyi hyvin kasassa ja olin ylpeä kun herkuttelu pysyi kontrollissa.

IMG_4875

Maaliskuussa kävin kehonkoostumusmittauksessa jossa ilmeni kropan rasvojen olevan liiankin vajaat. Salin työntekijä myös kertoi, että ei haittaa jos syö kerran viikossa enemmän kaloreita, koska se tekee hyvää aineenvaihdunnalle. No hitto. Nythän mie voin herkutella sitten useammin, ajattelin.

Siitä eteenpäin homma alkoi lipsumaan. Yhdestä herkkupäivästä tulikin kaksi ja sen jälkeen kolme. 3 possuilupäivää putkeen tuli tehtyä toissa-ja viime viikonloppuna. Toissa viikonloppuna ajattelin, että sama syödä, koska alkoholin takia kalorit paukkuu kuitenkin yli. Viime viikonloppuna oli pääsiäinen. Tekosyitä tekosyitä. Siihen olen kuitenkin tyytyväinen, että en siltikään herkutellut arkipäivänä. Joskus jo tiistaisin karkkihammasta alkoi kolottaa, mutta haistatin himolle kukkaset ja maltoin odottaa viikonloppuun asti.

Eilen aamulla herätessä olo oli hieman ristiriitainen: jalkatreenin ansiosta koivet oli helkutin kipeät ja herkuttelun takia maha oli turvoksissa ja olo tukana. Siinä sitä Fit Fat Mamaa todellakin :D!

 Arvasin että tässä käy näin. Herkut vei vallan. Kun annan herkuille pikkusormen, ne hotkaisee koko käden. Rangaistuksena siitä alkaen tästä päivästä alkaen 3 viikkoa ILMAN HERKKUJA!

Seuraavan kerran saan syödä herkkuja Äitienpäivänä 11.5.

Löytyykö muita sokerihiiriä ruudun toiselta puolelta?

Jos löytyy, niin haastan SIUT lähtemään mukaan! Uskallatko ;)?

 

-Tiina

 

Tiina / Fit Fat Mama

14 vastausta artikkeliin “Kolmen viikon herkuttomuus alkaa NYT!”

  • Jes, hyvä Piritta! 🙂
   Hypoxi hoidotkin varmasti vieläkin tehokkaampia kun ei herkuttele :).

 1. Mäki herkuttelin nyt pääsiäisenä hyvin! Oon tehdy uudenvuoden lupauksen että kun on juhla saa herkutella! Vappua siis odotellessa seuraavaksi! 🙂 oon kokenut tämän toimivaksi ratkaisuksi, välillä herkuttomia viikkoja tulee monta ja vasta painoksi herkkuviikkoja on useampi putkeen! Suosittelen 🙂

 2. Täälä toinen possu. Mulla tulee heti kaksoisleuka jos syön herkkuja ja nyt on kyllä leukaa kerrakseen tällähetkellä :D!
  haaste vastaanotettu, alkaa huomenna, koskä tänää maistu vielö mokkapalat 😉
  saanko lipsua ens lauantaina Kodan 6kk kakun verran vai tuleeko virtuaalilyöntejä jokasesta lusikallisesta :p?

  • Joo miullaki tuntuu ku kaksari ois polvissa asti ku on niin turvonnu olo :D.
   Oo Koda täyttää jo 6kk <3. No sen verran saat lipsua, ei tuu virtuaali bitch släppei 😀

 3. Mä lähin siihen vattalihashaasteeseenkin niin lähen kyl tähänki! 🙂 ollaan muutenki työkaverin kans sovittu jotta tällä viikolla ei herkutella niin samapa tuo vaikka vetäis kaks viikkoa siihen perään (varmaan :D). Tää tulee oleen mulle ihan hirveetä mut kaikkeni yritän 😀

  • Nonni hyvä Jenny :)! Houkuttele työkaveriski mukaan nii voitte tsemppaa toisianne! Tuu kertoo sit miten meni kolmeviikkoinen :)!

 4. Minä osasin pitää itteni herkuista pois pitkän tovin just sen takia, kun mulla tuli niin pöhöttynyt olo niiden takia. Nyt oon mässyttänyt taas irtokarkkeja monta pussillista. Otan kauppareissulla aina pikkusen niitä. Ja sitä seuraavalla taas lisää ja huomaan pian, että syön niitä koko ajan ja kauhee morkkis. Ennen olin enemmänkin suolaisen perään, mutta suklaa ja karkit on nyt niitä mitä vois syödä helkutisti. Niihin tulee himo ja hyvin sanottu kun antaa pikkurillin niin siitä se lähtee. Mietin oikso karkkipäivä vaikka kerran viikossa. Niinkuin pikku lapsillakin 😀

  • Irtokarkit on parasta <3! Se on miunki suurin pahe :D. ja suklaa tietty.
   Suolasen perään en oo oikeestaan ikinä ollu niin paljoo :).

 5. Osittain messissä 😀 mä oon samanlainen koukkuunjääjä sokerin kanssa. Helpolla menee kolme päivää karkkia kurkusta alas ja sitten on morkkis!:D
  Mulla on puolimaraton tähtäimessä 28.06.2014 ja nyt pääsiäisen herkuttelujen jlk päätin että saan syödä nannaa vappuna, pojan 1v juhlissa ja juhannuksena… muutoin oon ilman! Varmasti olen!:D pitääkin varmaan tehä postaus ko. Asiasta niin motivaatio pysyy yllä ;D..

  • Joo sokeriin jää kyllä niin helposti koukkuun, ärsyttävää!
   Ooi, siulla on sit haaste edessä, onnea siihen :)! Miulla on nii huono aerobinen kunto, että pyörtysin kesken kaiken jos yrittäsin :D.

 6. sokeri on sellanen paholainen ettei mitää rajaa … 😀 oli muuten yhtä taistelua saada sillon itteni pois sokerikoukusta mut nykyään ei mene ees kaupan mehut alas, ku ällömakeus tulee vastaan (mikä on ihan mahtava juttu!) kun ennen ne maistu jopa hieman happamilta. makuaistikin siis kiittää ja runsaasti! 🙂 ite oon siis haasteessa mukana, hieman erilaisista lähtökohdista tosin … 😉
  onko mulla koneessa ja puhelimessa jotaan probleemoa vai johtuuko se sun blogista kun mulla ei näy ton sun dieetin JÄLKEEN -kuvat? :/ ois ollu supermielenkiintosta nähä ne!

  • Kaupan mehuja tai muutakaan missä on piilosokerii, en onneks normaalistikaan pahemmin syö :).
   Jee kiva juttu että lähdet mukaan!
   Ei muuten näkyny jälkee-kuvat miullakaan, lisäsin ne uudestaan niin nyt näkyy. Kiitti paljon kun sanoit :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta