Kirppari reissun saaliit

Kävin tällä viikolla  kirpparilla kiertelemässä löytyisikö mitään kivaa. Eetulle olisin halunnut löytää jotain kesävaatteita ja itelleni ei ollu mitään tiettyä juttua mielessä, mutta ainahan kaappiin lisää vaatteita mahtuu eiks je ;). Tänään kävin myös kaupungilla ja mukaan tarttui farkut, kaulakoru, korviksia ja Eetulle sukkia. Mutta niistä sitten myöhemmin.

Ennen lähtöä kokeilin nappasta pikaisesti asukuvan ulkona.

Paita / Lindex
Farkut / Only
Kengät / Vagabond
Kello / Axcent 
Paidan ostin kun olin viimeisilläni raskaana, mutta tykkään siitä kovasti vieläkin. Se ei ole mistään mamma mallistosta, muuten vaan tuollainen löysä. Muutamia raitapaitoja kaapista löytyy ja tämä on niistä se lemppari. 

Kellon sain Isimieheltä pari vuotta sitten joululahjaksi. Vähän tollainen rokkityylinen. Kivaa vaihtelua miun kello valikoimaan, muut on sellaisia bling bling kelloja.

Nämä on miun luottokengät. Toimii syksyllä, keväällä ja talvella. Kiilakorot antaa pituutta, musta väri käy kaikkien vaatteiden kanssa ja noilla on tosi hyvä kävellä. 
Niin ja sitten niitä löytöjä:

Peak Performancen vaatteet on uutena tosi kalliita ja tämän t-paidan löysin 3€:lla!

Hilfigerin t-paita 4€. Tuon t-paidan kanssa miun kullattu Hilfigerin kello käy sit tosi hyvin yhteen.

Hilfigerin basic pitkähihainen 6 €. Hilferin pitkähihaista ei kaapista entuudestaan löytynytkään joten tämä oli mahti löytö.

Eetulle ei löytyny tällä kertaa kuin 1 body ja 1 housut. Body 2 € ja pöksyt 50snt.

Kaikki vaatteet löysin samalta kirpparilta josta tein vimeksikin huikeita löytöjä. Edellisen kirpparisaaliin voit käydä katsomassa Tästä.


Eetulla oli eilen neuvola ja tulossa on minimies 5kk postaus, salin ja vauva-arjen yhteensovitus: yövuoro-sali postaus ja saliohjelma-postaus.

Onko toiveita minkä noista teen seuraavaksi?

-Tiina

Tiina / Fit Fat Mama

12 vastausta artikkeliin “Kirppari reissun saaliit”

  1. Tosi kivat noi kengät. Ostin vasta itsekin alesta sellaset ruskeat kiilakorot ja niillä on kyllä mielettömän hyvä kävellä:) Tekisit enempi näitä asupostauksia/päivän asu juttuja. Ois kiva 🙂

    • Kiilokorot rokkaa <3! Ihan parhautta. En nykyisin osaa niin hyvin edes kävellä normikorkkareilla :D.
      Itseasiassa just tänään otin asukuvia, pitää ruveta useemmin sit tekee myös niitä asujuttuja :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta