Kirjottaako vaiko eikö kirjoittaa?

Otsikossa se, mitä oon miettiny jo pidemmän aikaa. Alotanko blogin kirjottamista vaiko en? Entä jos sitä ei lue kukaan? Entä jos joku lukee ja tunnistaa? Kirjotanko murteella vai en? Entä jos en osaa kirjottaa? Lopulta ajattelin ottaa härkää sarvista ja kirjauduin bloggeriin. Ei menny niinkuin elokuvissa, hermothan siinä meni ja hautasin blogi ajatuksen huis hiiteen. Kertookin ehkä jotain miun luonteesta: kärsimätön, voi kyllä!

Ehkä toinen kerta toden sanoo. Mietintöihin tuli mieleen vastauksetkin: joku ehkä lukee, monikaan ei varmasti. Kirjotan osittain murteella, osittain en, että saa ehkä jotain selvääkin kirjotuksesta. Äidinkieli oli koulussa kivaa, mut kieliopillisesti oon tosi susi: yhdyssana virheet jne on varmasti väistämättömiä, mut ei se oo niin justiinsa.

Höpinäks meni taas, mutta aikamoinen ihmeellinen höpöttelijähän mie oonkin. Oon tällä hetkellä äitiyslomalla kun esikoinen synty syyskuussa. Pelkkää vauvalätinää ei todellakaan oo luvassa, vaan oon ollu aina sitä mieltä, että äiti on kuitenkin aina yksilö jolla voi olla myös ns. omaa elämää. Kuntosali on liikkumisessa miun numero ykkönen. Raskauden jälkeen kroppa ei oo ihan yhtä tikissä kuin aikasemmin, joten hommaa riittää.

Perheeseen kuuluu vauvelin lisäks maailman ihanin isimies ja koira. Oma asuntokin löytyy. Tupa ei ole tosin punainen eikä perunamaata ole :).

Sivun asetuksetkin on varmasti alussa mitä sattuu, mut ehkä tää tästä pikkuhiljaa. Oon aina ollu sitä mieltä, että tekemällä oppii ja pelkkä lukeminen on tylsää. Eka postaus, hui ja heippa :)!

-Tiina

Tiina / Fit Fat Mama

3 vastausta artikkeliin “Kirjottaako vaiko eikö kirjoittaa?”

    • Jee kiitos kommentista :)! ja osasin jopa vastatakin tähän :D. Miulla ei ole raskauden jäljiltä onneks kun muutama kilo jäljellä, mutta nehän on monesti vaikeimmat. Lisäilen siut lukulistaan myös ja tsemppiä projektiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta