Kevättä kotiin ja vaatekaappiin

Tällä viikolla sain lämmittävästä kevät auringosta innostuksen hankkia jotain pirteää vaatekaappiin ja vaihtaa olohuoneen verhot vaaleampiin.

Olohuoneessa meillä oli aikaisemmin Vallilan musta-harmaakuvioiset verhot joista tykkään kovasti, mutta ne on kovin tummat. Kevät tuo valoa asuntoon ja halusin tuoda sitä myös verhoilla. Vaihdoin olohuoneen verhoiksi aikaisemmin meillä vierashuoneessa roikkuneet verhot. Ne on ostettu Eurokankaasta, merkkiä en muista.

Ennen
 
 
Jälkeen
 

Kun olin laittanut verhot ikkunaan, huomasin toisessa verhossa tahran, joka näytti kahvilta?
En tajua miten olen onnistunut sotkemaan verhot silleen :D.

  Vierashuoneeseen laitoin valkeat verhot joissa mustia kiekurapalleroita.
 
 
Isossa-Myyssä (joensuussa oleva ”ostari”) oli Myyn-räjähdys ja monessa liikkeessä oli tosi hyviä tarjouksia. Miekin tein muutaman löydön:
 

Neuvolassa laitettiin miullekin rokote tulevaa Kreetan reissua varten ja hintalaputkin vielä töröttää topissa, mutta älkää antako niitten häiritä :D. Käsi kipeyty jo eilen ja tänäänki olkapää on tosi hellänä. Piti siirtää salikin huomiselle.

Vilasta toppi 5 €. Se oli valmiiksi ryttääntynyt, mutta näyttää tuollaisenakin ihan kivalta. Olen maailman laiskin silittämään niin saa nähdä tuleeko tuotakaan silitettyä. Kesällä keltanen on kiva väri ja tuo rusketusta kivasti esiin.
 
Ostin hm:ltä pinkkii huulikiiltoa ja ei käyny miulle kyl yhtään. Tai vaatii ainakin totuttelemista :D.
 
  
Rrrrakastan näitä housuja <3! Oikee hinta 19,90 € ja maksoi 5€. Tosi tiukat, olematta ahdistavat ja pirtee väri käy tulevaan kevääseen/kesään. Miulla oli entuudestaan samanlaiset mustat ja keltaiset joita käytin paksuna, mutta en muistanut näitten olevan näin hyvät päällä.  Löytyivät Vero modasta. Tuli hyvä mieli, kun tiedustelin mitä kokoja housuista löytyy ja myyjä sanoi että ”sie oot niin pieni, että xs menee varmasti” :).
 
 
 
 
Ainiin ja sellainen ihme, että piti ottaa ihan kuva: meidän keittiön pöydällä on nyt keltaisia tulppaaneja! …Tosin ei ostettu niitä itse vaan Eetun kummitäti toi ne, mutta silti :D. Jännä miten pieni juttu piristää ja tuo kevään asuntoon. Voisi melkein etsiä maljakkoon jotain feikkikukkia koristeeksi, nuo kun kohta kuolla kupsahtaa.
 
 
Oletko itse tehnyt keväthankintoja kotiin tai vaatekaappiin?

ps. Kiitos kaikille onnitteluista ja viesteistä kun kerroin että siirryn FitFashioniin <3

 
-Tiina
Tiina / Fit Fat Mama

10 vastausta artikkeliin “Kevättä kotiin ja vaatekaappiin”

  • Vielä on töitä, mut kiitti <3. Tuntu oudolta laittaa punaa kun yleesä huulissa en käytä mitään muuta ku joskus harvoin kiiltoo :).

 1. Voi luoja et oot noissa kuvissa kaunis!! <3 :)) Tai ainahan sie oot, mut näissä jotenkin erityisen. :O Ja kuten Jutta sanoi niin kiilto sopii loistavasti! Ja missä kunnossa sie oot! Kerrassaan upea nainen oot muruseni! Ei voi muuta sanoa 🙂

  • Oi, ihana Henna-Riikka kiitos <3. Miulla kiinnittyy huomio vaan karseeseen juurikasvuun hehe :D.
   Huomasin iteki noista kuvista, että jotain kehitystä on tapahtunu, mutta hommaa silti vielä paljon :). Mut kehitys loppuu tyytyväisyyteen,niinhän se menee :).

 2. Tosi ihania hankintoja:)
  Mä tilasin meillä uudet vaaleat verhot keittiöön ja makkariin 🙂 ja mies yllätti ja toi töistä kotiin tullessaan tulppaaneja!:)

 3. Mitä on tapahtunut näinä päivinä, oot ihan supertikissä! Siis wau!!! :-O ja noi ripset!
  Ninnu

  • Oi kiitos ja tervetuloa seuraamaan :)!
   Miunki pitäs saada itteeni niskasta kiinni ja alottaa hölkkäilee taas…toivottovasti inspis tulis kevään myötä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta