Kevät Nilkkurit hakusessa!

Tein pari viikkoa sitten kollaasin johon suunnittelin tulevia hankintoja. Ajatuksissa oli hankkia saappaat, mutta muutinkin mieleni. Nilkkurit käy mielestäni enemmän kevääseen ja saappaat syksyyn, joten palloilin Spartoon sivulla aikani kuluksi ja kokosin sieltä muutamat lempparit.

Kriteereinä oli nahka, ei mikään överi korkea korko ja budjettiin sopiva hinta. Kaikki kengät on siis nahkaa ja hintahaarukan asetin 150€ asti.

Olisin halunnut Vagabondin Grace mallin, mutta en löydä niitä mistään! Surffailin hullun kiilto silmissä ympäri nettiä mutta ei. Joka paikasta loppu. Byääh. Nykyiset kiilakorkokenkäni ovat Vagabondin joihin olen ollut todella tyytyväinen. Malli on juuri sopiva miun jalkaan. Kengät alkaa olla harmillisesti jo tosi kuluneet, mutta onhan ostosta jo monta vuotta aikaakin. Mokkanahka on hankalampi pitää puhtaana, joten ”normi-nahka” oli myös yksi kriteeri kollaasi kengille.

 

PicMonkey Collage

 

1. Marc o Polon nilkkurit. Nää on tosi kivat, mutta 37 kokoa ei ollut :(. Ainoastaan 36 2/3, sellaista kokomerkintää en ole ikinä missään edes nähnyt. En kyllä tiedä uskallanko tilata sellaista kokoa jos onkin liian pieni.

2. Casual Attitude jossa on ihana blingi!  Näissä on aika paljon korkoa, mutta platformin avulla voisi olla silti ihan jees kävellä.

3. Toisetkin Casual Attituden kengät, mutta näissä on ratsastuskenkämainen malli ja korko on pienempi. Olisi helpompi kävelläkin.

4. LOLLEVA Black  haha naurahdin kun luin tuon merkin nimen :D. Aika samannäköinen kuin 3:nen, mutta korko on hieman leveämpi ja päässä ei ole vetonappulaa.

 

433347_350_A

Olin jo kerennyt tehdä kollaasin kunnes huomasin sivustolta vielä nämä! Vagabondin Anna Black-mallin! Näissä olisi nätti solkikin. Ääks.

Halusin ottaa itselleni linkit ylös, mutta kivaa jos saatte näistä vaikka omiin kenkähankintoihin idistä. Kaikki kuvat Spartoon nettisivuilta, kyseessä ei ole mikään yhteistyö, halusin vaan itse valikoida kenkiä postaukseen koska sellaiset on ostoslistalla.

Hmm liikaa vaihtoehtoja! Minkä itse näistä valitsisitte?

 

ps. Huomenna blogipäivästä postausta, en eilen kerennyt tehdä sitä kun kuvia on niin hitokseen.

Tiina / Fit Fat Mama

8 vastausta artikkeliin “Kevät Nilkkurit hakusessa!”

  1. Tsekkaamassa riekerin tai marcin nilkkurit. Ovat aivan unelmat jalassa! Mulla on molempien nilkkureita. Marcin omissa vielä ihan killeri korot ja silti aivan mahtavat jalassa. Vaikka maratoonin juoksis ne jalassa! Olen selkävaivainen ja näiden merkkien kengät eivät aiheuta kipuja selkään..

  2. Wondersin kengät on todella hyviä jalassa, kantsii kokeilla istuuko sinun jalkaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta