#kehukumppaniasi

Kataja ry haastoi bloggarit kehumaan kumppaniaan ja lähdin mielelläni mukaan lässyilemään. Olen kirjoittanut parisuhteesta aikaisemminkin jonkin verran, sekä niistä siirappisista että niistä arjen perkeleistäkin. Kaikkea en tietenkään voi, enkä halua paljastaa, mutta välillä on mukava kertoa niistäkin asioista pieniä murusia.

Omaa kumppaniaan pitää arvostaa ja varsinkin lapsiperheissä parisuhteen toimivuus on tärkeää. Haluan, että Eetulla on turvallinen kasvuympäristö ja että hän näkee Iskän ja Äiskän tykkäävän toisistaan. Meillä näytetään kyllä myös niitä negatiivisia tunteita, mutta yritetään ettei huudettaisi pojan kuullen. Olemme kummatkin välillä aikamoisia pommeja. Tällä kertaa kuitenkin niitä lässyjuttuja, tuitui.

 
10346192_10202795268537673_5364407825159501665_n

 

 

  1. Milloin viimeksi olit erityisen ylpeä kumppanistasi

 

Kun Tuomas oli oma aloitteisesti siivonnut! Yleensä mie olen se kyökkiämmä joka valittaa sukista, mutta nyt ukkeli oli pessyt jopa pyykkiäkin. Kuulemma piti hieman miettiä miten se pesukone toimiikaan haha. Itseasiassa miun sukkia löytyi enemmän lattioilta kuin Tuomaksen, olin vaan olevinaan hienosti piilottanut niitä mm. sängyn alle köhröm.

 

  1. Mihin piirteisiin alun perin ihastuit kumppanissasi?

 

Rehellisyyteen. Sen mitä hän sanoi, sen hän myös teki. Maailmassa on niin paljon valehtelevia häntäheikkejä joista itsekin valitettavasti olin saanut osani, mutta Tuomas on toista maata. Oli myös toisaaltaan söpöä miten hän oli pikkuisen ujo. Mie kun olen itse tällainen räpättävä piilo ad/hd.

 

  1. Mikä on parasta parisuhteessanne?

 

Ajottaisista vaikeuksista huolimatta me ollaan hemmetin hyvä tiimi. Ymmärretään toisiamme välillä pelkästä katseesta, välillä taas mie kuulemma puhun naista eikä ymmärrys välttämättä aina kohtaa häntä, mutta suurimmaksi osaksi kommunikointi toimii. Meillä on samat arvot ja tavoitteet. Homma on vaan soljunu niin luonnollisesti eteenpäin. Romanttisuus ja huomaavaisuus ei nykyisin enää ole ihan niin sfääreissä kuin ennen Eetua, mutta tänään esimerkiksi oli ihana kun hän kokkasi miulle aamutuimaan töihin lounasta <3.

Vauva-aikaan kävimme useammin kaksin ulkona, mutta nyt edellisestä kerrasta on jo aikaa. Pakko tormistautua tässä asiassa. Pienet arjen teot ovat kuitenkin pitkässä tähtäimessä tärkeämpiä, vaikka tietysti pitää ottaa myös parisuhdeaikaa muutenkin kuin katsomalla telkkarista sarjaa Eetun mentyä nukkumaan.

Kehuin Tuomasta viimeksi tänään. Kehuminen ja se, että osoittaa toisen olevan tärkeä on erittäin tärkeää. Parisuhteessamme keskustellaan, kiherrellään ja välillä kirotaan <3.

 
553425_4703629070297_641972016_n

 

Eetu on onneksi tervehtynyt ja tänään pääsi päiväkotiin leikkimään <3. Sunnuntaina mennään minimiehen kanssa ekaa kertaa Pomppikutsuille ja ajattelin yrittää muistaa räpsiä kuvia pitkin päivää ja tehdä ensi viikolla Meidän päivä-postausta pitkästä aikaa. Tykkään itse lukea niitä blogeista, joten toivottovasti tekin tykkäätte pitkästä aikaa meidän päivä pälätyksestä. Sain eilen potkittua itseni salille ja vaikka ei menny niinkuin strömsössä, niin aina parempi kuin istua ja valittaa. Ihanaa viikonloppua <3.

 

Milloin viimeksi kehuit kumppaniasi?

 

 

Tiina / Fit Fat Mama

7 vastausta artikkeliin “#kehukumppaniasi”

  1. Ei liity tähän postaukseen millään tavalla mutta taidatte käydä joka lauantai kaupassa ;D tulee ihan stalkkeri olo kun niin monta kertaa oot siellä vastaan kävellyt 😀

  2. […] Siirry blogiin! #cmsms_fb_5505d7b165e67 .cmsms_button:before { margin-right:.5em; margin-left:0; vertical-align:baseline; } #cmsms_fb_5505d7b165e67 .cmsms_button { font-weight:100; font-style:normal; padding-right:20px; padding-left:20px; background-color:#a020f0; color:#ffffff; } #cmsms_fb_5505d7b165e67 .cmsms_button:hover { } […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta