JUURIKASVUN PEITTÄMINEN HELPOSTI

Säästökuukautena en ole käynyt kampaajalla, enkä värjännyt edes kotona hiuksia. Juurikasvu ei ole kuitenkaan kiva, mutta olen löytänyt ihan life saferin!

Telkkarissa mainostettiin jotakin toista värjäävää kuivashampoota, mutta sen vierestä bongasin kuitenkin edullisemman -ja trendi lehden kehuman Biozelin vastaavan tuotteen.

 

Biozel Color Mask sävyttävä tyvispray  on niin kätsä! Suihke jakaantuu helposti ja tasaisesti. Väri on oikeasti peittävä ja kestävä. Ainoa miinus kun vaalea piponi värjääntyi ruskeaksi sisäpuolelta, mutta pikkuvikoja. Kuka sinne hatun sisälle kattelee.

 

Käsittelen suihkeella aina tyven ja välillä myös etusuortuvia, jolla saan hieman brunemman lookin. Seuraavan kerran haluan värjätä pitkästä aikaa hieman tummemman ruskeaksi hiukset muutenkin.

Hintaa purkilla oli muistaakseni n. 10e luokkaa ja on kyllä joka sentin väärti. Värivaihtoehtoja tummanruskean lisäksi oli ainakin blondi, vaaleanruskea ja musta.

 

Ja jälkeen sprayn;

 

Siinäpä vinkki vitonen muillekin laiskoille värjääjille :).

Oikein kivaa viikonloppua <3

Tiina / Fit Fat Mama

7 vastausta artikkeliin “JUURIKASVUN PEITTÄMINEN HELPOSTI”

  1. Mä jotenkin pidän enemmän Lorealin Magic Retouchista juurikasvun eli totuuden peittäjänä kuin tästä Biozellista. Siinä on minusta parempi pigmentti eikä se tee niin mattaisen tuhnuista jälkeä kuin tämä. Tosin oma värini on niin tummanruskea, että sekin voi vaikuttaa mattaiseen lopputulokseen. Mutta ehdottomasti myös kokeilemisen arvoinen on Loreal!

  2. Mä oon ihastunu Biozelin kevyesti sävyttäviin hiusnaamioihinkin, tosi hyvin oon saanu niillä pidettyä hiusvärin kirkkaana ja hintaakin vain 7,9e 🙂 Onnea muuten mielettömästi vauva-uutisesta <3 Saanko myöntää että täälläkin osoitteessa vähän vauvakuumetta on :)))

    http://www.so-up.fi/byvilma

    • Mie itseasiassa just katoin niitä sokoksen mainoksesta ja mietin toimiskohan noi,vois ostaaki kuha säästökuukausi loppuu :).Kiitti Vilma <3 Eiku yrittämään babya :);)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 5
Tykkää jutusta