InBody – Millanen on miun kehonkoostumus 2kk synnytyksen jälkeen?

Kävin tänään ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen kehonkoostumus mittauksessa. Synnytyksestä vähän reilu 2kk ja painoo tuli paksuuden aikana n. 15kg. Maanantaina synty poika ja edellisenä torstaina kävin viimeisen kerran salilla, eli ihan loppuun asti reenailin.  Teen tarkemmin raskaana treenamiseen joku kerta postauksen, mutta inbodyyn siis.

InBody-laitteella mittaat helposti, nopeasti ja ennen kaikkea luotettavasti kehon koostumuksen. Menetelmä perustuu pienen sähkövirran johtamiseen kehon läpi. Koska vain kehon sisältämä vesi johtaa sähköä, voidaan kehon koostumus laskea mittaamalla kehon impedanssia, eli sen sähkövirralle aiheuttamaa vastusta. Menetelmän etuina ovat turvallisuus, nopeus, luotettavuus ja helppous 

kuva ja tietoteksti inbody.fi


Edellisen kerran kävin mittauksessa viime vuonna pari päivää ennen joulua. Aerobista harrastin enemmän ja kävin suht säännöllisesti salilla. Tuijotin vaa’an lukemia paljon ja miulla ei ollut mitään tarkkaa tavoitetta millasen kropan haluaisin. En myöskään syönyt tarpeeksi enkä oikein. Lounas oli aina rahka+ananaspurkki, välipala omena tai proteiinijuoma. Halusin olevinaan kasvattaa lihasta, mutta näin jälkeenpäin ymmärrän ettei niin pienillä ruokamäärillä siihen pysty.

klikkaamalla saat kuvat isommaksi
 
 
Paino 49,6 kg
Rasvaprosentti 20,7
Lihasmassa 21.4

Kehonkoostumus tänä päivänä:

                                                                       

                                                                           Paino 54,5kg
                                                                           Rasvaprosentti 24,7
                                                                           Lihasmassa 22,4

+ Lihasta oli tullut kilo lisää alle vuodessa, mikä on kuulemma naiselle tosi hyvin. Eniten oli tullu keskivartaloon ja käsiin. Myös perusaineenvaihdunta on lihaskasvun takia kiihtynyt, eli voin maata vaikka X-asennossa ja elimistö kuluttaa kaloreita enemmän kuin aikaisemmin.

Rasvat ja paino vähän koholla. Sekä sisäelinten ympärillä oleva ja muutenkin. Tosin mittaaja sanoi, että imetyksen takia rasvat on normaalia korkeammat.


IMG_2408bbb

 
Edellisen mittauksen aikoihin
nimetön2
Tänään

                                                        
Mittaustuloksiin oon kuitenkin tosi tyytyväinen, koska synnytyksestä on kuitenkin vasta se reilu 2kk. Se oli odotettavissa, että painoo pitäisi saada pikkasen pois ja myös rasvoja.Vaikka treenasin suht normaalisti raskauden aikana, söin herkkuja kuin pieni possu. Fläsää pois ja lihasta tilalle – kukapa sitä ei tahtoisi!

Hyvää viikonloppua 🙂

-Tiina

Tiina / Fit Fat Mama

6 vastausta artikkeliin “InBody – Millanen on miun kehonkoostumus 2kk synnytyksen jälkeen?”

  1. Kannattaa joskus käyä kokeilee inbodyy, energyllähä sitä on jos sinne liityt ;)! Joo nii olin kyl aika rimpula sillo, ei sitä ite sillon tajunnu, mut kuvista ku kattoo nii aika tikku olin :D.

  2. Mun mielestä olit ennen todella (liiankin) pieni ja nyt taas näytät äärettömän hyvältä! (:

    • Kiitos paljon kommentista :). Outoo miten vuos sitten tuntu itestäni siltä että on kauheet jenkkikset jne. mut omaan peilikuvaan sokaistuu. Tajuun itekki nyt sen ku katoin tota enne-jälkeen kuvaa :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta