Iik ylihuomenna naimisiin!

Tajusin etten ole postannut maanantain jälkeen, hups. Näin pitkä tauko miulla oli viimeksi vissiin lomareissun aikaan. Viikko on menny tosi nopeesti ja ihme kyllä ilman suuria stressejä…stressin aihehan on tietty se, että:

Ylihuomenna mie meen naimisiin! <3

Tehtiin viime viikolla suurinosa häähommista joten tällä viikolla on voinu ottaa melko relax. En ole kuitenkaan pahemmin koneella istunut eikä kyllä kirjoitus inspistäkään ole suuremmin tullut. Sekin varmaan tasoittuu kunhan häät on alta pois. Sitten hääpostauksia pukkaa monessa osassa :).  Yksi murheenkryyni oli kun sain tietää ettei kirkon ulkopuolella saa heittää mitään joka jää maahan! Olin jo hankkinut kaurat, eikä saippuakupliakaan kerennyt enää tilata mistään. Keksittiin kuitenkin ei niin yleinen ja ihan meidän näköinen ratkaisu, hihii. En paljasta sitä vielä :).

saa20140805_174429

Käytiin tiistaina Tuomaksen kanssa kahdestaan kävelemässä Kolilla ja sen jälkeen rentoutumassa kylpylässä <3. Ai että oli ihana rämpiä pieniä polkuja pitkin kun ei tarvinnut miettiä mahtuiko jostain rattailla. Kävelyn päätteeksi hölkkäsin kolin rappuset ja voin kertoo, että hieman puuskutti ylhäällä :D.

IMG_9831

Kolispassa käytiin myös viime vuonna, pari viikkoa ennen synnytystä. Tälläkin kertaa vierailu oli ihana, mutta muutamassa altaassa vedet oli vähän liiankin lämpimiä. Oli niin rentouttavaa ja ihanaa olla kaksin! 🙂

IMG_9788

Eetu on oppinu seisomaan pitempiä aikoja ilman tukea! Yksi päivä poitsu tökötti melkein minuutin ilman tukea! Olin itse juuri silloin kavereitten kanssa makkaran paistossa (suom. itse söin karkkia ja keksiä, inhoon grillimakkaraa), mutta onneksi Tuomas otti paljon kuvia ja videota. Ei ollut kuitenkaan eka kerta kun mini seisoi ilman tukea, mutta noin pitkää aikaa ei ollut ennen itse seissyt. Nurmikolla eteneminen tapahtuu eniten karhukävelyllä mikä on aika hassun näköistä. Pikkumies painaa menemään pylly pystyssä :).

20140804_143132 20140804_143136

Salilla en ole käynyt kertaakaan tällä viikolla. Kävin kaverin kanssa lenkillä, käveltiin kolilla ja tein pari kertaa erilaisia kotijumppia.

Tällä kertaa vähän sillisalaatti mitä kuuluu olen hengissä -postaus. Tänään pitää vielä luututa lattia, imuroida auto ja kantaa hääkamoja autoon. Joten adjös ja blogissa seuraavan kerran juttua VAIMONA :)! Instaan päivittelen varmaan ennen sitä.

Ihanaa päästä juhlimaan meidän rakkautta ja nähdä meille tärkeitä ihmisiä <3.

Heippaa <3!

-Tiina

Tiina / Fit Fat Mama

12 vastausta artikkeliin “Iik ylihuomenna naimisiin!”

 1. Ikimuistoista ja ihanaa hääpäivää! 🙂 Innolla odottelen jo hääpostausta!

 2. Ihanaa hääpäivää teille! Itselläni on sama edessä ensi kesänä ja tulevat häät on saanut mut kiinnostumaan kaikesta häähömpötyksestä vielä tavallista enemmän. Joitain pieniä hankintoja on tehty mutta suunnitelmia sitäkin enemmän. Odotan innolla sun tulevia hääpostauksia!

  • Kannattaa tehdä hankintoja pikkuhiljaa niin summat ei tunnu niin suurilta :). Ite tein ensimmäiset häähankinnat varmaan 1½ vuotta sitten :D.
   Toivottovasti hyödyt hääpostauksista :). Edelliset hääpostaukset löytyy häät-tagin alta.

  • Kiitti paula 🙂 <3!
   Ei se oo hankalaa,tuntuu bloggerin jälkeen oudolta :). Jos painaa tota g-tunnusta nii ei tarttee näpytellä mitään vaan kirjaa gmailin s-posti tunnarilla 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta