Home sweet home!

Hiphei kotona jälleen!

Reissussa on kiva käydä, mutta vielä kivempi tulla kotiin. Nautin tavallaan rutiineista, mutta pieni irtiotto tekee välillä gutaa. Kunhan saan kaikki kuvat koneelle, niin näppis sauhuaa! Paljastuksia mm. mitä ostoksia tein Helsingissä. Kaikki ei ollu ihan peruskauraa vaan vähän spesiaalimpaa luvassa ;). Inhoan kun muut tekee pikkupaljastuksia, mutta eivät kerro kaikkea kerralla ja itse tein nyt samalla lailla. Hihih, kiva olla salaperäinen. Jos facebook tykkääjät on ollu tarkkasilmäisiä, niin he tietävätkin mitä olen kenties hankkinut.

Teen erillisen kirjoituksen miten reissu meni vauvan kanssa ja miten dietti sujui. Eri lukijakuntaa kiinnostaa eri jutut ja lisäksi muuten kirjoituksesta tulisi niin pitkä etten itsekään jaksaisi sitä lukea.

Ihana tänään köllähtää omaan sänkyyn ja ihana näppäillä omalla tietokoneella <3. Mistä tunnistat tosi nörtin ja silleen :D.

Huomenna kerron paljastusjutun, mutta onko toiveita kerronko ensin vauvan kanssa reissaamisesta, ostoksista vai dietistä reissun aikana?

-Tiina

Tiina / Fit Fat Mama

4 vastausta artikkeliin “Home sweet home!”

  1. Apua!! Tulossa niin paljon mielenkiintoisia juttuja, en malta odottaa! Mut dietti juttun toivon kuitenki ensimmäisenä :p

  2. Facebookissa toivottiin myös diettii ja vauva reissuu eli nyt on tasapeli :D. Huomisen aikaan katon kumpi on saanu enemmän toivomuksii ja jos tasapeli nii sit sanon vaikka miehekkeelle että päättää miun puolesta. Lindiz: totta, pieni häsä oli päällä reissuu suunnitellessa jo :D!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta