Hiuskriisi,kuulumiset videolla ja kauppa-asu

Tein extemporena videon, koska en kerkeä tänään enkä huomenna välttämättä kirjoittelemaan. Tänään mennään Tuomaksen kummitytön 3-vee synttäreille (videolla sanoin vahingossa 1-vee), leivotaan ja huomenna pitää ennen synttäreitä heiluttaa moppia ja imuria.

IMG_0405

Kuva otettu 2009
Kuva otettu 2009

Videolla vaan lätisen ja mietin myös jos leikkaisin hiukset lyhyeksi. Toisaaltaan ärsyttäisi kasvattaa niitä taaaas, mutta niin kyrsii tämä kerroksittain leikkaus. Plääh. Ikinä ikinä ikinä en enää leikkaa kerroksittain! Mielipiteitä?

IMG_0400Kauppa-asua;

 

Paita Lindex

Takki Only

Housut Pieces

Kengät El Naturalista

Laukku Longchamp

IMG_0403

IMG_0401

IMG_0409

Noi kengät on niin hyvät jalassa! Ensimmäiset hankkimani nahkakengät. Kyllä laatu on vähän eri kuin jossain pilipaleissa :).IMG_0408

Tulipas tiiviiseen pakettiin tungettuu taas monta jutskaa, sillisalaattia jälleen :D. Nyt mie toivottelen teille hyvää viikonloppua :)!

-Tiina

Tiina / Fit Fat Mama

6 vastausta artikkeliin “Hiuskriisi,kuulumiset videolla ja kauppa-asu”

 1. Naturalistat on kyllä hyvät! Oisit miulta ensin kysyny, oisin voinu siulle myydä tuon tyyliset naturalistat halvemmalla:D.

 2. Sun höpinöitä on niin hauska kattoo 🙂 Jotenkin sun ääni ja puhetyyli ja toi MURRE on niin suloisia ja tyttömäisiä, ja paljon kiltimmät kuin sun ulkonäkö muuten, hihi. En tiedä. Mut mukava näitä on katsoa! Mitä tulee noihin hiuksiin niin sanon että leikkaa vaan polkka. Olkapäiltä katkipoikki ja sillä sipuli. Kasvatat sitten pitkää tasapaksua tms jos haluat ja pidät niitä clip oneja välillä jos mieli tekee. Minä en myöskään tykkää kerrostetusta ainakaan jos on oikein rajusti kerrostettu, ja kerran on ollut omissa luonnonkiharoissani ja viimeinen kerta on. Ei vaan miellytä itteeni. Minusta se polkka sopii sinulle jo ton aiemman kuvan perusteella todella hyvin ja hiukset on sitten paksumman näköiset taas. Pirteempi leikkaus tähän väliin. Eli leikkaa vaan. Joutui muuten paristi nauramaan oikein ääneen kun sinä niin tohkeissas selitit ja noista hiuksistakin jotain ärähdit että ”tämmöstä lyhyttä paskaa” :DDD Ha ha haa.

  • Hehe kiva jos tykkäät kattoo :D!
   Videoita on kyl kiva tehä, ekan kerran ku kuvasin ja piti vastailla kysymyksiin nii jännitti enempi, mutta nyt kun sai hölöttää mitä mieleen pälkähtää nii pysty olemaan rennommin :).

   Miullaki oli joskus tosi reilulla kädellä kerrostetut, nyt nämä on tosi paljon tasoittuneet siitä onneks. Lyhemmissä hiuksissa on vaan se paha, että miun luonnontaipusat hiukset näyttää pöljiltä paitsi suoristettuina. Mut kotioloissa pidän kyl näitä pitkiäkin aina nötteröllä ja ei se suoristaminenkaan kovin iso homma ole…
   Tykkään tehdä muutoksia hiuksiin, aina samanlaiset kyllästyttää :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta