HERKULLINEN KANAPASTA!

Iltaa! Instagramin puolella hehkutinkin pari viikkoa sitten MIUN tekemää kanapastaa. En pidä erikoisemmin ruuanlaitosta, syöminen on paljon mukavampaa haha! Mutta halusin pitkästä aikaa kokeilla entistä vakkariruokaani ;hedelmäistä kanapastaa.

Ensimmäisen kerran kokeilin tuorejuustoa pastan sekaan silloisen työkaverini vinkistä vuosia sitten ja oi nam. Vetelin silmät soikeana pastaa mahan pullolleen. Siitä asti olen suosinut tuorejuustoa pastaruuissa. Kevyttä -ei hemmetissä, hyvää –oi kyllä!

kanapasta3

kanapasta

Tarvitset

450-600g kanaa (aina mieluiten maustamatonta, itsellä oli marinoitua josta huuhtelin enimmät marinadit pois)

n. 6 persikan puolikasta

Pieni purkki ananasta

n. 3 rkl Koskenlaskija juoksevaa tuorejuustoa tai jotain muuta tuorejuustoa

2 ½ dl ruokakermaa

Lisukkeeksi pennepastaa

 

Laita pastavesi kiehumaan ja veden porisemisen odotellessa pilko persikan puolikkaat palasiksi. Laita keitinveteen hitunen suolaa ja keitä pastat normaalisti, n. 8-minuuttia pastatyypistä riippuen. Paista kanasuikaleet tilkassa öljyä. Kun suikaleet on kypsiä, laita ananaspalat, persikat ja muut aineet sekaisin kanan joukkoon. Lisää tuorejuusto viimeisenä kastikkeen joukkoon ja anna soosin maustua hetki. Kun olet valuttanut kypsät pastat, kaada kanakastike pastan joukkoon kattilaan. Kun sekoitat kastikkeen ja pastan kattilassa, kastike leviää joka puolelle ja se maustaa tasaisesti makaronit. Lapsenkin on helpompi syödä pennepastaa, koska kastike ujuttautuu putkilon sisään=ei niin paljon sotkuakaan ;).

Tarjoile ruoka raikkaiden kasvisten kera -nam!

kanapasta2

 

Tosi pitkään aikaan en erikoisemmin edes pitänyt pastasta, luultavasti siitäkin syystä kun nuorempana sitä tuli puputettua aika lailla. Nykyisin se maistuisi useamminkin, harmi vaan kun pasta paljossa määrin ei ole omalle kropalleni hyväksi. Mutta silloin tällöin on ihana herkutella nams-pastaruuilla vai mitä :).

Nyt on vasta keskiviikko ja viikko on ollut ihana! Kerrankin meillä on ollut menoa työpäivän jälkeen, yleensä jäädään vaan möllöttämään kotia. Illalla bloggaamisen sijaan olen katsonut onessaan Salkkareita viltin alla ja syönyt ruisleipää Pepsi Maxin kera. Nam nam.

 

Syödäänkö teillä usein pastaruokia? Suosittelen kokeilemaan tuorejuustoa kastikkeeseen!

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Tiina / Fit Fat Mama

Bilehile lapsivihaaja muutti elämänsä ja on nykyisin pienen pojan Äiti, isomman pojan Vaimo. Harrastaa kuntosalia ja kärsii kroonisesta herkkuholismista.

2 vastausta artikkeliin “HERKULLINEN KANAPASTA!”

    • Hyvä huomio! Mietinkin nimittäin että kumpaakohan se virallisesti onkaan 🙂 :D. Se pehmeä koskenlaskija on niin pehmeää, että en tajunnut sen olevat sulatejuustoa kun sulatejuusto on yleensä sellaista aika kiinteää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta