#Heioletkaunis

Toinen hästäg-otsikko viikon sisään, mutta tällä kertaa en aio avautua pienistä tisseistäni, vaan toteuttaa erään haasteen. Kuulun facebookissa blogiryhmään jossa ideoimme haasteen, jonka tarkoituksena on kertoa 5 kaunista piirrettä/asiaa joita arvostaa toisessa bloggaajassa ja myös 5 asiaa jota pitää itsessään kauniina/arvostaa. Jokaisella on varmasti niitä paskoja päiviä jolloin itsestä tuntuu, että peilikuvasta katsoo räjähtänyt monsteri. Toisen mielestä monsteri voi olla kuitenkin vaan söpö.

10177506_10152694639491211_1500277752970468353_n

Itse olen ihan normaalin näköinen naikkonen. Olen tuntenut -ja tunnen edelleen ulkonäköpaineita, mutta ne ovat kuitenkin vähentyneet hurjasti. Meikkaan joka päivä, mutta en muiden, vaan itseni takia. Olo tuntuu paljon paremmalta jos sutaisen peitevoidetta silmien alle ja piirrän kulmat, joten miksipä ei? On päiviä jolloin on löllö-möllö-ruma-olo ja on päiviä jolloin ulkonäkö tuntuu ihan jeessiltä.

suvi

Sain ”kohteekseni” Suvin, joka kirjoittaa Pieni Perhe blogia. Arvonta osui siinä mielessä kohdalleen, koska hänen blogiaan olen lukenut jo ennen haasteen antoa.

1. Kauneutta on ulkoisen lisäksi olemassa myös sisäistä, joten halusin nostaa ensin esiin asian, joka on minun mielestä sisäisesti todella kaunista. Hän vaikuttaa olevan lapsensa kanssa todella läsnä.Hän kirjoitti postauksessaan, miten haluaa olla läsnä lapsensa hereillä olo aikana, eikä tehdä omiaan. Itse kun haahuilen vähän väliä vaikka sun mitä muuta ”olevinaan tärkeetä”, kännykkä eksyy kätösiin liiankin usein tarkistamaan somea.

2. Suvin nenä on sievä 🙂

suvi3

3. Kaunis hymy. Itse en osaa hymyillä suu auki. Yritys näyttää 90/100 :ssa lähinnä irvistykseltä. Tosin nyt kun sain valkaistua hampaat, niin suuta kehtaa enemmän aukoakin ja olen yrittänyt treenata hymyilyä.

suvi4

4. Realistisuus/Aitous. Itse pidän siitä, että asiat kerrotaan niin kuin ne on, eikä elämää näytetä pelkkänä hattarana. Suvi on kertonut myös herkemmistä asioista, mikä on minun mielestäni kaunista.

suvi2

5.  Suvin hääkynnet oli todella kauniit.

kaikki kuvat lainattu Suvin blogista.

IMG_0946

Sitten piti keksiä itsestään 5 kaunista/ asiaa jota arvostaa.

1. Arvostan itsessäni aitoutta.Olen luonteeltani mitä olen, jotkut tykkää ja jotkut ei.

2. Arvostan itsessäni sitä, että yritän aina ajatella positiivisesti. Vaikka blogin puolella saatan välillä vaikuttaa  valittavalta, avautuvalta ämmältä, niin luonteeltani olen kuitenkin perus positiivinen.

3. Tykkään miun käsistä, koska ne näyttää pikkuhiljaa saavan edes vähän muotoa takaisin kesän lihaskadon jälkeen.

4. Arvostan itsessäni sosiaalisuutta.

5. Arvostan itsessäni hupsuutta/heittäytymiskykyä.Näkisitte joskus miun ja Eetun iltariekut :D.

 

Aika kiva haaste sanoisin. Joskus tekee hyvää katsoa peiliin ja tokaista, että hei:  sie oot ihan ookoo, eikä keskittyä aina niihin negatiivisiin asioihin.

Kysynkin sinulta: Mitä arvostat itsessäsi/ mikä on kaunista itsessäsi?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa
Tiina / Fit Fat Mama

10 vastausta artikkeliin “#Heioletkaunis”

 1. Noi sun hiukset on niin kivat!! Pitäisköhän itsekin pätkästä 😀

  • Hih, kiitti :)! Pätkäse vaaan, kyllähä ne pidennykset saa takasi päähän jos huvittaa! 🙂

 2. Olipas ihana postaus =)))) Mä kirjottelen tän kans ensiviikoks. Oothan kuulolla wink wink 😉

 3. Kiva postaus 🙂 On ihan tervettä tosiaan välillä myös muistaa ne omat hyvät puolensa, eikä aina pelkästään niitä negatiivisia asioita tuijotella. Ja yhdyn edelliseen, toi tukka on upea, sopii sulle niin hyvin!! 🙂

  Ja tohon kysymykseen, mitä itsessäni arvostan, niin ehkä sitä liikkumisen ja äitiyden iloa sekä positiivista asennetta.

  • Kiitos :)! Niimpä, liian monesti sitä tulee vaan keskitettyä huomiota niihin negatiivisiin asioihin ja piirteisiin.

   Hyvät asiat joita arvostat itsessäsi, noita kannattaakin arvostaa <3!

  • ”Silmät on sielun peili” joten hyvä jos siulla on kauniit silmät :)! Oi kiitos :)! Vielä on kyllä työnsarjaa mammamahan kanssa, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta