Hampaiden valkaisu kotona

Halusin olla hääpäivänäni mahdollisimman tip-top päästä varpaisiin, joten lähestyin BeconfiDent-nettikauppaa yhteistyön merkeissä.

Sain heiltä testiin hampaiden valkaisusetin, johon kuului kaikki tarvittava kotona tehtävää hampaiden valkaisua varten.

Tässä ensin ennen-jälkeen kuvat ja kerron sitten miten valkaisu käytännössä tapahtui:

ennejälkee

Melkoinen ero!

 

Lähtötilanne oli ihan kaamea. Yli 7-vuoden tupakan tupruttelu plus monien vuosien kahvin juominen ei tee todellakaan hyvää hampaille. En ole polttanut moneen vuoteen säännöllisesti tupakkaa, mutta hampaisiin se myrkky kerkesi vaikuttaa aikalailla. Miulla on tosin luonnostaankin hammasluu kellertävään taittuva.

IMG_6108 Ensin hammasmuotit piti upottaa n.80-asteiseen veteen muutamaksi sekunniksi. Muotit laitettiin sen jälkeen suuhun ja hampaiden & kielen avulla muotoiltiin ne sopiviksi. Suu ei palanut, koska niitä pidettiin vedessä vain hetki. Muotoilu ei menny miulla ihan putkeen, mutta en uskaltanut laittaa muotteja uudelleen veteen ettei niille kävisi vaan mitään.IMG_6110 Kummallekin muotille levitettiin ohuena nauhana valkaisuainetta. Maku oli hieman makea, eikä kirvellyt millään lailla. Aine riitti 10 käyttökertaan.

Aina ennen -ja jälkeen muottien laittamisen hampaat piti pestä hammasharjalla + vedellä. Ei hammastahnaa käyttäen.IMG_6111Ja muotit suuhun! Tuosta huomaa, että muotoilu meni pieleen. Aina kun pidin niitä suussa, miun piti imeä muotteja hampaisiin päin.

Valkaisin hampaita 10 päivää ja vaikutusaika oli 15-minuuttia per valkaisu. Varsinaisia ennakko-odotuksia miulla ei ollut, joten oli tosi kiva ylläri kun aine aikuisten oikeasti toimi! Sain paketin mukana myös valkaisevan hammastahnan, valkaisukynän ja geelin, mutta niitä olen käyttänyt vasta muutaman kerran joten niiden tuloksista en osaa vielä paremmin sanoa.

 

Helppo, nopea ja edullisempi vaihtoehto kuin hammashoitajalla tehty valkaisu. Suosittelen :)!

 

Oletko itse valkaissut hampaita kotona? Millä tuotteilla?

 

-Tiina

 

Yhteistyössä BeconfiDent (en hyödy linkkien painamisesta)

Tiina / Fit Fat Mama

4 vastausta artikkeliin “Hampaiden valkaisu kotona”

 1. Mie jo mielessäni surkuttelin etten sitten valkaissu hampaita ennen häitö mutta tän luettuani tartuin tuumasta toimeen ja tilasin startkitin ja valkaisukynän! Reilu viikko aikaa!

  • Noni jes! Kyllä siinä ajassa kerkee vaikutusta jo tulla :).
   Onnea loppuvalmisteluihin <3!

 2. Mulla on muotit ja geelit, mutta vielä paremmaksi olen havainnut valkaisuliuskojen käytön. Ovat miellyttävämmät ja hieman hellävaraisemmat hampaille, ja pystyy käyttämään paremmin tarpeen mukaan. Eivät ole siis yhtään työläät eikä ainetta valu nieluun ja muotit aiheuta kuolaamista. Olen tekemässä omaan blogiini juttua hampaiden valkaisusta liuskoilla tässä lähiaikoina joten silloin sitten enempi tarinaa.

  Itsellä colajuomien juominen on se mikä tummentaa hampaita, mutta aika monella se on myös tee, kahvi, tupakka jne. Kyllähän monet ruoka-aineet hampaita tummentaa vaikka kuinka yrittäisi hoitaa, ja toisilla tosiaan kellertävämpi hammasluu luonnostaankin (mutta se on sitten vahvempi kuin valkoinen, sanoi äitini alan ammattilaisena) 🙂

  • Aijaa, valkaisuliuskoista en oo ite pahemmin kuullukaan :). Joo hyi sitä kuolan määrää mikä tuli noi muotit suussa :D.
   Pitääki tulla siun blogii kattomaan :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta