Hairbell shampoon TULOKSET

Kirjoitin aikaisemmin Hairbell-shampoosta jonka pitäisi nopeuttaa hiusten kasvua.

Käytin shampoota suunnilleen joka toinen päivä. Annoin sen vaikuttaa yleensä 4-minuuttia ja hoitoaineen pari minuuttia. Vaikutusajan datasin puhelimella :D. Laiskoina päivinä länttäsin shampoon ja hoitoaineen yhtäaikaa päähän ja annoin vaikuttaa nelisen minuuttia.

Viimeiset pari-kolme viikkoa olen käyttänyt aineita hieman huolimattomammin. Pari lukijaa pyysi postausta tuloksista ja muistin vihdoin räpsäistä jälkeen-kuvan:

 

kollaasi26                     Kesäkuu                                                                         Elokuu

 

Kyllähän nuo kutrit on jonkinverran kasvanu!

Pidän varmaan 80% ajasta hiuksia kiinni lazy mamman nutturalla, joten hiusten kasvua en ole niin paljoa itse huomannut. Eli positiivinen ylläri! Hiukset ei ole kasvanut mitenkään överi hirmuisesti, mutta uskon kyllä aineilla olevan vaikutusta.

Hiukset on kuvassa luonnontilassa, eli luonnontaipuisat, kerroksittain leikatut kutrit. Kadun niitä hetkiä kun leikkasin hiukset kerroksittain -never again! Nyt yritän epätoivoisesti kasvattaa näitä samaan pituuteen. Suoristettuina hiukset näyttävät pidemmiltä, mutta kovin usein niitä en jaksa suoristaa. Johtuen myös siitä kun parin tunnin päästä hiukset taipuu suoristamisesta huolimatta. Ruudun siellä puolen olevat, jos tiedätte aineen joka pitää oikukkaat, luonnontaipuisat hiukset suorina enemmän kuin pari tuntia suoristamisen jälkeen, niin saa vinkata!

 

Mutta joo Hairbell: tulokset eivät olleet niin massiiviset mitä mainokset antoi ymmärtää, mutta milloin muka mainos pitäisi 100% paikkansa. Uskon aineilla kuitenkin olevan vaikutusta ja pitää jatkossa läträtä aineilla yhtä tunnollisesti kuin aikaisemmin! Ainiin ja se vielä, että pesin Hairbell:n jälkeen vielä normaali shampoolla. Aine nimittäin ei tunnu puhdistavan kovinkaan tehokkaasti ja jo seuraavana päivänä hiukset tuntuu raskailta.

Oletko itse kokeillut Hairbelia?

-Tiina

Tiina / Fit Fat Mama

16 vastausta artikkeliin “Hairbell shampoon TULOKSET”

 1. Mä olen lähes ”ammattilainen” liittyen hiusten suoristamiseen, ja näin 35v iässä osaan aika hyvin sanoa mikä toimii ja mikä ei kun hiusten kanssa on aika pitkään tullut taisteltua 😀 Oma tukka on luonnonkiharaan taipuva, karheahko, ei perinteinen suomalaistyyppinen lasimainen ja liukas hius vaan ennemmin sellainen hevosenjouhimainen. Pienikin kosteus saa kaikki hennoimmat sivuhiukset ja lyhyet osiot kihartumaan, ja muuten sitten onkin niin että päänahka rasvoittuu helposti, latvaosat kuivaa.

  Tärkeintä mun mielestä on suoristusrauta, ja hyvä sellainen. Mulla on suoristusrautojen Rolls Royce eli GHD enkä vaihtaisi pois. Paras, nopea, ja aamuisin itselläni menee noin 1-3min kun suoristan päälliskerroksen joka helpoiten kihartuu ja eniten näkyy. Mä käytän pidennyksiä joten ne pysyy suht hyvin suorina kun suoristaa ne pesun jälkeen. Hiuksia pyrin pesemään nykyään vain 2-3krt vko koska pysyvät parempina, muu aika menee kuivashampoota tyveen suihkutellen,

  Tuotteista tärkeimmät itselläni on aina märkään hiukseen laitettuna Paul Mitchell Skinny Serum (pituuteen) joka siloittaa karheaa ja kiillotonta pituutta. Suoristamiseen ei välttämättä tarvi mitään varsinaista suoristajaa jos on hyvä rauta, mutta toisinaan käytän Tigin Control Freakia joka toimii todella hyvin. Lanzan Heat Styler Protect on ihan ykköshyvä litistäjä ja siloittaja joka pitää pituuksiani poissa kiharoilta. Hiuksia pesen vaihdellen seuraavilla: Paul Mitchell Moisture-sarjalla (luonnonkihara hius tarvii kosteutta vaikka kuinka päänahka rasvoittuisi), markettituotteista Doven Oil Carella joka siloittaa hyvin, sekä nyt kokeilussa on Pantenen Pro-V Youth Protect 7 Buzzadorin kautta ilmaisena tuotekokeiluna saatuna. Olen harkinnyt myös Paul Mitchellin Skinny sarjan shampoota ja hoitoainetta, nekin voisi toimia mutta pelkään että tulee liian siloinen ja lättänä 😀

  Ostin myös RICHiltä kuivaöljyä ja kiharalle tarkoitettu voidetta, ovat olleet hyviä. Pääosin mikä tahansa suoristusaine toimii, mutta se suoristusrauta on tärkein (ja sitä et siis ilmeisesti käytä) 🙂

  • Äsh, näköjään käytät. Mutta enivei, perusteellinen suoristaminen hyvällä raudalla on mun mielestä yksi tärkein juttu, ja aineet sitten kakkosena. Aineista vinkit yllä 🙂 Varmaan jotain unohdin mutta tuun lisäämään sitten kun tajuan käyttäväni jotain muutakin 😀

  • Siun hiustyyppi kuulostaa melko samanlaiselta kun itelläni :D!

   Jes kiitti paljon tuote vinkeistä! Oon ite hiusaine jutuissa ihan pihalla ja monesti hankin extemporena jotain joka hyvin usein osottautuu surkeeks :/

 2. Täytyypäs tuota kokeilla! Oon nyt tässä jo jonkin aikaa hiuksia kasvattanu ja nyt on se vaihe et tuntuu ettei kasva millään!

 3. Siis mun silmissä toi hiustenkasvu on mieletön! Mun tukka ei kasva edes kahdessa vuodessa noin paljon! Taitaa mennä mullakin testiin=)

  • Koklaa ja tee postaus sieki sit :)? Kiva ois nähä miten muilla tehoo noi aineet 🙂

  • Kiva kun linkkasit niin pääsi näkemään muittenki tuloksia :)!
   Hiuslaadut on toki erilaisia ja aineet voi vaikuttaa toisilla paremmin ja toisilla huonommin :).

 4. Hieroitko tuotetta vain päänahkaan vai kaikkialle hiuksiin? Käytitkö muualle hiukseen normaalia shampoota/hoitoainetta? 🙂

  • Laitoin vaan päänahkaan :). Tosin meni sitä osittain myös hiuksiin, kun en osannut hinkata sitä vain ja pelkästään päänahkaan, oli joteki hankalaa. Muualle laitoin normi shampoota, kun hairbell ei tuntunut oikein puhdistavan.

 5. Hiisten suoristuksesta. Itse käytän pörröisiin kihariin hiuksiin goldwellin satin guard! Ihan ehoton ykkönen ainakin mun käytössä. Työkaveritkin naureskelee et miten terveemmän näköset hiuksista tulee! Sisältäö kosteus suojan ja lämpösuojan aika korkeisiinkin lämpöihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta